Να γιατί δεν θέλουν τις παραλίες ανοιχτές, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ένα κεντρικό κομμάτι του COVID-19

5/5 (8)

Γιατί οι κυβερνήσεις πολιτειών, κομητειών και πόλεων κλείνουν πραγματικά τις παραλίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του 2020;
Επειδή το καλύτερο μέρος για θεραπεία ήταν πάντα η παραλία. Να γιατί!
Εξάλλου, οι καλύτερες θεραπείες και θεραπείες της Μητέρας Φύσης
μπορεί να βρεθεί εκεί σε αφθονία και σε πλήρη δύναμη.

Ήλιος
Καθαρός αέρας,
Θαλασσινό νερό,
Άμμος &
Χώρος

Αυτά είναι τα 5 συστατικά του μυστικού τύπου
για την πρόληψη του COVID-19. Είναι επίσης μέρος
μαγικής θεραπείας του COVID-19 όταν χρησιμοποιείται
σε συνδυασμό με διάφορα αποδεδειγμένα ιατρικά πρωτόκολλα,
συμπληρωματικές και εναλλακτικές θεραπείες,
θεραπείες αποτοξίνωσης, φυσικές θεραπείες και άλλες
ολιστικές προσεγγίσεις.

COVID-19
Ας φτάσουμε στο επίκεντρο του θέματος – το ζήτημα COVID-19.
Το μοναδικό καλύτερο μέρος στη Γη για να επισκέπτεστε τακτικά για να αποτρέψετε το COVID-19 ή να θεραπεύσετε μια περίπτωση του συνδρόμου Coronavirus είναι η παραλία.
Γιατί η παραλία;COVID-19Ο προπονητής
Ας φτάσουμε στο επίκεντρο του θέματος – το ζήτημα COVID-19.
Το μοναδικό καλύτερο μέρος στη Γη για να επισκέπτεστε τακτικά για να αποτρέψετε το COVID-19 ή να θεραπεύσετε μια περίπτωση του συνδρόμου Coronavirus είναι η παραλία.
Γιατί η παραλία;

Εδώ γιατί!
Μόνο η παραλία, η ακτή του ωκεανού και οι ακτές που περιβάλλουν κάθε ήπειρο παρέχουν τον τέλειο συνδυασμό των καλύτερων θεραπευτικών παραγόντων της φύσης, οι οποίοι είναι επίσης τα πέντε βασικά στοιχεία σύμφωνα με την Αγιουρβεδική Ιατρική – Γη, Νερό, Φωτιά, Αέρας και Αιθέρας. (Πυρκαγιά = Φως του ήλιου που αφορά αυτήν την περίοδο προπόνησης κοραναϊού)
Στην πραγματικότητα, οι ωμές και ανεπτυγμένες ακτές του κόσμου προσφέρουν το βέλτιστο περιβάλλον για να θεραπεύσει οποιαδήποτε γρίπη ή αναπνευστική ασθένεια. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μια αληθινή συγχώνευση αυτών των 5 στοιχείων στην παραλία που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το τέλειο σπα θεραπείας και αναζωογόνησης της Μητέρας Γης. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον πλανήτη ένα τέτοιο ισχυρό περιβάλλον αποκατάστασης στο οποίο να αναρρώνει ή να λαμβάνει προληπτικά μέτρα για ασθένειες όπως ο νέος κοροναϊός.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε καθένα από αυτά τα 5 φυσικά φάρμακα.
Πρώτον, η ακτίνες του του ήλιου δεν είναι μόνο «το καλύτερο απολυμαντικό», αλλά περιέχει και άλλες εξαιρετικά ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες που η επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει ακόμη. Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν, για να απολυμάνετε τα βακτήρια και τους ιούς που σχετίζονται με τη γρίπη ή το COVID-19 παρά να απολαύσετε τις Κυριακές στην παραλία. Ίσως η πιο θεραπευτική ποιότητα του ηλιακού φωτός είναι η ικανότητά του να ανυψώνει τη διάθεση κάποιου, να αυξάνει την αισιοδοξία και να απονέμει χαρά στην ζωή σε οποιοδήποτε ηλιοθεραπειών Όταν χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, η θεραπεία φωτός ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα και ιδιαίτερα την έμφυτη ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να θεραπεύεται. Ένα άλλο μεγάλο όφελος είναι ότι η ιατρική επιστήμη έχει αποδείξει ότι το ηλιακό φως αυξάνει σημαντικά την παραγωγή της πολύ απαραίτητης βιταμίνης D.

«Όταν το δέρμα σας εκτίθεται στο ηλιακό φως, παράγει βιταμίνη D από χοληστερόλη. Οι υπεριώδεις ακτίνες Β του ήλιου χτυπούν τη χοληστερόλη στα κύτταρα του δέρματος, παρέχοντας την ενέργεια για τη σύνθεση της βιταμίνης D. Η βιταμίνη D έχει πολλούς ρόλους στο σώμα και είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη υγεία. «

Δεύτερον, ο καθαρός αέραςπου φυσάει στις παραλίες είναι κορεσμένος με αρνητικά ιόντα που προωθούν την υγεία με διάφορους τρόπους. Ο φρέσκος ωκεανός αέρας που φυσάει το θαλασσινό νερό διαπερνάται επίσης με μια ομίχλη αλατιού που είναι πολύ καλή για το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα, ειδικά για τη μύτη και τους κόλπους, αλλά και τους πνεύμονες. Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος αέρας είναι τόσο φρέσκος και καθαρός όσο και οπουδήποτε στον πλανήτη. Το πιο σημαντικό, τα θαλάσσια αεράκια κατακλύζονται από τον μεγαλύτερο θεραπευτικό παράγοντα στη Δημιουργία – .

«Μόλις φτάσουν στην κυκλοφορία του αίματός μας, τα αρνητικά ιόντα πιστεύεται ότι προκαλούν βιοχημικές αντιδράσεις που αυξάνουν τα επίπεδα της χημικής σεροτονίνης διάθεσης, βοηθώντας στην ανακούφιση της κατάθλιψης, την ανακούφιση από το άγχος και την ενίσχυση της ημέρας ενέργειας».
Τρίτον, το θαλασσινό νερό είναι γνωστό ως ένας από τους πιο θεραπευτικούς παράγοντες κάτω από τον Ήλιο. Ποιος δεν έχει βιώσει την ταχεία επούλωση των περικοπών και των τραυμάτων, των βράσεων και των φουσκάλων, των τραυμάτων και των ρήξεων (καθώς και χρόνιες δερματικές παθήσεις) μετά από λίγες μόνο ημέρες σερφ του σώματος ή μια εβδομάδα στην παραλία; Όχι μόνο το νερό του ωκεανού είναι αρκετά παρόμοιο στη σύνθεση με το νερό στο ανθρώπινο σώμα, το αναπτυσσόμενο έμβρυο λούζει με αμνιακό υγρό, το οποίο είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το θαλασσινό νερό, για τους 9 μήνες πριν από τη γέννηση. (Κάθε κύτταρο στο σώμα βυθίζεται επίσης μέσα σε μια εσωτερική θάλασσα διάμεσου υγρού που προσεγγίζει επίσης τη σύνθεση του θαλασσινού νερού). Εάν το θαλασσινό νερό είναι πολύ μακριά από το σπίτι, τα λουτρά με θαλασσινό νερό, τα λουτρά με αλάτι Epsom και τα θερμό- λουτρά είναι υπέροχα όταν δεν υπάρχει πυρετός.

«Το θαλασσινό νερό είναι εξαιρετικά παρόμοιο με πολλά υγρά στο σώμα μας. Στην πραγματικότητα, το αμνιακό υγρό της μήτρας, το οποίο προστατεύει και λούζει το σχηματίζοντας έμβρυο, έχει σχεδόν πανομοιότυπες ιδιότητες με το θαλασσινό νερό. Ορυκτά, άλατα και βιταμίνες βρίσκονται εύκολα στο θαλασσινό νερό και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις σωματικές μας λειτουργίες και υγεία. »

Τέταρτη σε αυτήν τη λίστα είναι ο άμμος που κάνει εξαιρετική χρήση δυνάμενης γης , το σώμα της Μητέρας Γης. Φυσικά, όλοι πηγαίνουν στην παραλία για να σκάψουν τα πόδια τους στην άμμο. Η χιονισμένη λευκή άμμος που βρίσκεται στις παραλίες της Φλόριντα είναι γνωστό ότι διαθέτει την υψηλότερη συγκέντρωση κρυστάλλου χαλαζία στον κόσμο. Ο κρύσταλλος χαλαζίας είναι ίσως το πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό θεραπευτικό μέταλλο στον πλανήτη. Ανιχνεύει φυσικές τοξίνες και συναισθηματικές τοξικότητες κάθε είδους και είδους και μπορεί να δράσει βαθιά σε κάθε επίπεδο της ύπαρξης.

«Ο χαλαζίας είναι η πιο ισχυρή θεραπευτική πέτρα του ορυκτού βασιλείου, ικανή να εργαστεί σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η καθαρή χαλαζίας είναι γνωστό ως η πέτρα της δύναμης και ενισχύει κάθε ενέργεια ή πρόθεση. Η καθαρή χαλαζίας προστατεύει από την αρνητικότητα, προσαρμόζεται στην εσωτερική κατάσταση του εαυτό σας και ανακουφίζει από τον πόνο.

Το πέμπτο συστατικό που βρίσκεται στην παραλία είναι καθαρός και ανοιχτός ΧΩΡΟΣ σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέρος στη βιόσφαιρα. Ακριβώς κοιτάζοντας την απέραντη έκταση του ωκεανού και του ουρανού πάνω, ένας παραθαλάσσιος συνδέεται με αυτόν τον θεραπευτικό χώρο. Πόσο θεραπευτικός είναι αυτός ο καθαρός απέραντα καθαρός χώρος που βρίσκεται στην παραλία σε σύγκριση με την ακαταστασία σε ένα τυπικό σπίτι ή τη φασαρία στη μεγάλη πόλη; Όχι μόνο τα προηγούμενα 4 θεραπευτικά στοιχεία της Μητέρας Φύσης βρίσκονται σε μεγάλη αφθονία στην παραλία, αλλά συνεχώς αναζωογονούνται από το 5ο στοιχείο στο οποίο υπάρχουν – τον διαρκώς καθαρό και αυτοκαθαριζόμενο αιθέρας (μερικές φορές ονομάζεται διάστημα).

Το στοιχείο αιθέρας, που ονομάζεται «akasha» στα σανσκριτικά, είναι το πρώτο από τα πέντε μεγάλα στοιχεία. Έρχεται πρώτα επειδή είναι το πιο λεπτό από τα στοιχεία. Συχνά αναφέρεται ως «χώρος», είναι η ουσία του κενού. Είναι ο χώρος που συμπληρώνουν τα άλλα στοιχεία.
Υπάρχει επίσης ένα έκτο συστατικό που έχει σχεδόν κάθε παραλία και είναι θεραπευτικό: ο ΗΧΟΣ. Ο συναρπαστικός ήχος των κυμάτων είτε συντρίβουν είτε στρίβουν στην ακτή κάνει την παραλία μια πραγματικά αλχημική εμπειρία. Αυτός ο φαρμακευτικός ήχος είναι εξαιρετικά χαλαρωτικός και εξαιρετικά θεραπευτικός για την καρδιά και το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Η βαθιά επούλωση γίνεται καλύτερα στη σιωπή και την ησυχία. Η ταχεία ανάκαμψη συμβαίνει συχνά σε περιόδους αδιάλειπτης ανάπαυσης και χαλάρωσης. Η συνεχής ακρόαση του ήχου των ωκεανών κυμάτων βυθίζει ολόκληρο το ον σε μια κατάσταση βαθιάς Ε & Α που είναι αρκετά ωφέλιμη όταν αναρρώνει από το σύνδρομο κορωναϊού. Ακούστε: Τα πιο χαλαρά κύματα από ποτέ.

Η άμπωτη και η ροή των ωκεανών κύματα που έρχονται στην ακτή, και στη συνέχεια υποχωρώντας πίσω στον ωκεανό έχει έναν τρόπο να αντηχεί με τις δικές μας αναπνοές. Ειδικά κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, όταν συνειδητοποιείτε την επιβράδυνση της αναπνοής σας, είναι ένα πολύ παρόμοιο μοτίβο με το μοτίβο των ωκεανών. Μπορείτε να φανταστείτε μια βαθιά εισπνοή, όπως το νερό που έρχεται στην ακτή, και στη συνέχεια σταματά για λίγο όπως και με τη δική μας αναπνοή, πριν υποχωρήσει πίσω στον ωκεανό.

Θεραπευτικές εναλλακτικές λύσεις στην παραλία
Δεδομένης αυτής της πολύ διευρυμένης κατανόησης για το πώς μπορεί να είναι ο θεραπευτικός χρόνος ποιότητας στην παραλία, πολλοί άνθρωποι μπορεί να ρωτήσουν για το καλύτερο υποκατάστατο της ακτής.
Σίγουρα η έξοδος στη φύση σε μια περιοχή που είναι κλειδωμένη είναι επίσης αρκετά θεραπευτική για εκείνους που έχουν το κοινό κρυολόγημα, μια εποχική γρίπη ή ένα πλήρες σύνδρομο Coronavirus.
Ακόμα και οι άγνωστοι αερομεταφορείς του COVID-19 πρέπει να κάνουν χρόνο για μια βόλτα στο πάρκο ή να κάνουν γύρους γύρω από την πίσω αυλή ή μια εκδρομή γύρω από την τοπική πίστα. Ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εμφάνιση συμπτωμάτων είναι να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σύστημα ισχυρό – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.

Η τακτική καθαρισμό του λεμφικού συστήματος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διατήρησης ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος. Στην πραγματικότητα, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση της λέμφου είναι να κάνετε έναν καθημερινό αερόβιο περίπατο για 20 έως 30 λεπτά. Το περπάτημα στη φύση είναι πολύ προτιμότερο να διασφαλίζεται ο οξυγονωμένος, γεμάτος πρανά αέρας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το λεμφικό σύστημα;

Οι ορεινές περιοχές, οι λόφοι των ποδιών, τα οροπέδια και άλλες υπερυψωμένες περιοχές είναι επίσης γνωστές για την υψηλότερη συγκέντρωση αρνητικών ιόντων και συνεχώς ανανεωμένου αέρα. Μια καλή πεζοπορία στους λόφους ή να περπατήσετε σε μια κλίση στη γειτονιά είναι ιδιαίτερα καλή για να προκαλέσετε τη βαθιά αναπνοή που παίρνει τον οξυγονωμένο αέρα κάτω βαθιά στους πνεύμονες.
Για τους κατοίκους της πόλης, η έξοδος και η τακτική βόλτα είτε νωρίς το πρωί ο αέρας για αναζωογόνηση είναι μια εξαιρετική πρακτική ευεξίας. ή αργότερα το βράδυ πριν από το κρεβάτι για χαλάρωση. Οι άνθρωποι στις αγροτικές περιοχές μπορούν να κάνουν μια αναζωογονητική εκδρομή στη χώρα ή ένα ταξίδι στην πλησιέστερη λίμνη, λίμνη ή ποτάμι, καθώς τα υδάτινα σώματα είναι αρκετά ήσυχα και αποκαταστατικά.

Αναπνοή
Υπάρχουν διάφοροι τύποι αναπνοής που μπορούν να γίνουν που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση των πνευμόνων. Οι συγκεκριμένες τεχνικές μπορούν να ενισχύσουν ολόκληρο το αναπνευστικό σύστημα και ως εκ τούτου να λειτουργήσουν ως ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά των συμπτωμάτων του κοροναϊού όταν έχουν ληφθεί και άλλες προφυλάξεις. Πολλά από τα καλύτερα προληπτικά μέτρα αναφέρονται εδώ: Δείτε πώς όλοι μπορούν να αποφύγουν τη λήψη του Coronavirus.
Η απλή καθιέρωση μιας καθημερινής πρακτικής βαθιάς αναπνοής μπορεί να συνδέσει τον καθένα με τη ζωηρή αναπνοή τους. Επιπλέον, όταν κάθε εισπνοή και εκπνοή παντρεύεται με θετική επιβεβαίωση, , η υγεία του συνόλου του ατόμου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με τις καλές δονήσεις που εισέρχονται κυριολεκτικά στην κυκλοφορία του αίματος και τελικά διαπερνούν τους ιστούς και τα όργανα.

Πραγματικά, το μυστικό φάρμακο για ορισμένες από τις διάφορες αναπνευστικές ασθένειες και ασθένειες που προκαλούνται από το COVID-19 είναι η αναπνοή. Οι ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος ανταποκρίνονται αρκετά καλά σε όλα τα είδη εστιασμένης αναπνοής, , καθώς και η βαθιά αναπνοή που προκύπτει από έντονη άσκηση.
Το βασικό σημείο εδώ είναι να βγείτε έξω ή να πάρετε στο χωμάτινο μονοπάτι ή να τρέξετε τις σκάλες στο τοπικό στάδιο όταν ο αέρας είναι φρέσκος το πρωί ή το βράδυ. Επίσης, φροντίστε να ρυθμίσετε τη ρουτίνα σας όταν τα λιγότερα άτομα είναι κοντά, ώστε η κοινωνική απόσταση να μπορεί να διατηρηθεί εύκολα. Μείνετε μακριά από τον βρώμικο αέρα στα εμπορικά κέντρα εάν είναι ακόμη ανοιχτά. Και, ΠΟΤΕ μην κάνετε οποιαδήποτε άσκηση ή περπατάτε με μάσκα. όχι μόνο νικά τον σκοπό, αλλά η εμπειρία γίνεται απολαυστική.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ: Η πρόοδος με οποιαδήποτε από αυτές τις προσπάθειες που βελτιώνουν την υγεία, διατηρώντας μια ασφαλή κοινωνική απόσταση, ειδικά στην παραλία ή στο πάρκο, είναι απολύτως απαραίτητη.. Ωστόσο, είναι ακόμη πιο ζωτικής σημασίας να ασκήσουμε καλή κρίση σε αυτές τις πιο δύσκολες συνθήκες. Σε τελική ανάλυση, ποια είναι τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται πραγματικά όταν κρατούνται αιχμάλωτα σε εσωτερικούς χώρους……… όταν απλώς βγαίνοντας έξω για διασκέδαση στον ήλιο και τον καθαρό αέρα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στον κόσμο;

Μαθήματα από την ισπανική πανδημία γρίπης του 1918
Πώς γνωρίζουμε ότι η υπαίθρια θεραπεία στο φως του ήλιου είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία ασθενών με γρίπη;
Διότι αυτό ακριβώς έκαναν οι Ισπανοί ασθενείς με γρίπη κατά την πανδημία του 1918. Το προσωπικό του νοσοκομείου έθεσε τους ασθενείς σε βρεφικές κούνιες σε εξωτερικούς χώρους – όταν ο καιρός το επιτρέπει – για να διασφαλίσει τη χορήγηση της ημερήσιας δόσης ηλιοφάνειας και καθαρού αέρα. Όσοι έλαβαν αυτήν την κανονική δοσολογία του φυσικού φαρμάκου είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες να αναρρώσουν και να μην υποτροπιάσουν με δευτερογενείς λοιμώξεις. Ως εξής:

Πώς χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς ο καθαρός αέρας και το ηλιακό φως
Αντιμετωπίστε ασθενείς κατά την πανδημία της Ισπανικής Γρίπης

Όχι μόνο οι ακόλουθες φωτογραφίες της Ισπανικής Γρίπης αποδεικνύουν ότι οι θεραπείες ανοιχτού αέρα και / ή ηλιακού φωτός χρησιμοποιήθηκαν συχνά τόσο από τις Στρατιωτικές Κλινικές των ΗΠΑ όσο και από τα Αμερικανικά Νοσοκομεία κατά τη χειρότερη πανδημία στη σύγχρονη ιστορία, αυτό το επιστημονικό ερευνητικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ επιβεβαιώνει οριστικά την αποτελεσματικότητά τους:

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΖ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!

Στο εσπευσμένο άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών της Αττικής, προκειμένου να μαντρωθεί εκεί, με τους όρους της… υγειονομικής ορθότητας της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα, ο κόσμος που θα πάει το «καυτό» Σαββατοκύριακο στις παραλίες.

Ποιοι θα είναι οι όροι;  

Να τηρούνται οι «αποστάσεις» και να μην ακούγεται… μουσική από τα beach bar.

Τι σχέση έχει η απαγόρευση της μουσικής με την… αποτροπή διάδοσης του ιού; Μήπως μεταδίδεται ο ιός δια των… μεγαφώνων; Και γιατί την επιβάλλει η… υγειονομικώς ορθή χούντα;

Ο λόγος είναι απλός: το σατανικό σχέδιο «πειθάρχησης» (χειραγώγησης!) του πληθυσμού, προβλέπει να μην υπάρχουν στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης. Όπου κι αν πηγαίνει ο κόσμος, όλοι οι χώροι πρέπει να του θυμίζουν… κλινικές, γιατί αλλιώς ο φόβος που καλλιεργεί η χούντα και τα παπαγαλάκια της, πάει… περίπατο!

(ΥΓ): ethnikismos .gr Απαγορεύουν τη μουσική, αλλά πολύ θα ήθελαν όχι απλώς να την επιτρέψουν αλλά και να την… επιβάλλουν, αν μπορούσαν να εξασφαλίσουν πως θα παίζει τραγούδια… υγειονομικώς ορθά, που δε θ’ αφήνουν το μυαλό του ανθρώπου να ξεφύγει ούτε δευτερόλεπτο από τον φόβο! Όπως το «κλαίει η μάνα μου στο μνήμα», «άρρωστος βαριά στο στρώμα», ο χάρος βγήκε παγανιά», κι άλλα τέτοια μακάβρια!

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *