Νίκος Αντωνιάδης: “Η απίστευτη κοροϊδία της Ματίνας Παγώνη και η ομολογία ενοχής του Κικίλια” (βίντεο)

5/5 (5)

Είναι πολύ το χρήμα που τσεπώνουν κάποιοι και πρέπει να το δικαιολογήσουν στους οικονομικούς νταβατζήδες τους.ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ, ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ…

Ματίνα Παγώνη, χθες στο ΜΕGA:

“Στο Εφετείο φορούσαν μάσκες και τηρούσαν αποστάσεις” !!!

Βλέπετε, έπρεπε να βγει πάλι και να τρομοκρατήσει. Να μας μιλήσει για την Αττική που είναι στο “κόκκινο” και που πρέπει κανονικά όλοι να φοράμε μάσκες.

Βλέπετε, η βιομηχανία της μάσκας διαμαρτύρεται.

Θέλουν κι άλλα κέρδη.

Και έπρεπε να πει και κάτι για την τρελή παραβίαση των μέτρων στη συνάθροιση των εννέα ατόμων, ε, συγγνώμη, στη συγκέντρωση των 15.000. Από τους οποίους, εάν εκατό αποφάσιζαν να παρελάσουν στην 28η Οκτωβρίου, θα βγει έξαλλη η Παγώνη και θα τους φωνάζει: “Παρέλαση; Είστε τρελοί; Σε αυτήν την πανδημία θα κάνουμε παρελάσεις για τις εθνικές γιορτούλες; Να μας βάλει χέρι και η Μέρκελ;”

Και είπε ότι αυτή, μόνο αυτή μεταξύ των εκατομμυρίων ανθρώπων που βλέπουν ξανά και ξανά τα πλάνα της κοροϊδίας, “είδε” αποστάσεις και μάσκες.

Καθώς ήταν και αυτή εκεί!! Και εκεί που ήταν αυτή, λέει, “φορούσαν μάσκες και τηρούσαν αποστάσεις”.

“Τώρα”, λέει, “εάν κάπου δεν τηρούσαν αποστάσεις και δεν φορούσαν μάσκες, κακώς έγινε αυτό” !!!

ΕΑΝ !!! Σε περίπτωση που…

Που και μάσκες να φορούσαν οι 15.000 (αλλά τον κόσμο ανάποδα να γυρίσετε, ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ), οι ΙΔΙΟΙ οι “ειδικοί” λένε ότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ όταν δεν τηρούνται οι αποστάσεις.

Η Ελένη Γιαμαρέλλου τα έλεγε προχθές, “αδειάζοντας” τον Μαγιορκίνη που μας έλεγε τα δικά του, “τι 15, τι 25 στις τάξεις, το ίδιο κάνει”.

Γιατί ούτε μεταξύ τους δεν συνεννοούνται.

Ελεεινή κοροϊδία μπροστά στα μάτια μας. Όπως μας επιβάλλουν την εικονική πραγματικότητά τους για την πανδημία, έτσι και με αυτά που βλέπουμε μπροστά μας: “Δεν είναι όπως το βλέπεις εσύ, εγώ θα σου πω ότι βλέπεις”.

Αυτές είναι οι “αποστάσεις” που είδε η Παγώνη:

Ναι, όπως το βλέπω, και λίγα είπε η Παγώνη.

Εγώ δεν βλέπω μόνο δύο μέτρα, βλέπω τουλάχιστον πέντε μέτρα απόσταση των συγκεντρωμένων μεταξύ τους.

Θεωρίες περί συνωστισμού και μη τήρησης αποστάσεων δεν είναι τίποτα άλλο παρά θεωρίες συνωμοσίας.

Fake news.

Προτείνω στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να στείλει άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον Εισαγγελέα αυτούς που διαδίδουν, οι άθλιοι, ότι στη συγκέντρωση αυτή δήθεν δεν τηρούντο αποστάσεις!

Επιτέλους πια με τους ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους! Έλεος.

Στείλτε μας στον εισαγγελέα!

Και πρώτον από όλους εμένα, που έκανα, ο ελεεινός συνωμοσιολόγος, και μήνυση από πάνω για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Ματίνα Παγώνη. Αυτή που στο debate με τον Φαίδωνα Βόβολη μας έλεγε πάλι ψέματα, για τις “μελέτες” που επικαλούνται στις ανακοινώσεις τους η πνευμονολογική και η παιδιατρική εταιρεία για την “ακίνδυνη” μάσκα για τα παιδιά μας.

Οι οποίες όμως, στις ανακοινώσεις τους αυτές, ΟΥΔΕΜΙΑ μελέτη επικαλούνται.

Και που μας έλεγε, ότι μόλις πριν 4 ημέρες -τότε-  μελέτη στη Σιγκαπούρη απέδειξε ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για τα παιδιά.

Και ψάχνοντας εγώ τη μελέτη αυτή σε …δύο σχολεία στη Σιγκαπούρη, ανακαλύπτω ότι αυτή η γελοία “μελέτη” έγινε πριν από …9 μήνες και όχι πριν 4 μέρες, ώστε πέραν του γελοίου του πράγματος, δεν ήταν και ΝΕΑ μελέτη, ώστε να λέει “επομένως τώρα έχουμε αποδείξεις ότι η μάσκα είναι ακίνδυνη για τα παιδιά”.

Και τα ψέματα αυτά της Παγώνη τα αναπαρήγαγαν τα Ελληνικά Hoaxes για να βγάλουν ψεύτη τον …Βόβολη !!!

Και μέσα σε αυτά, βγήκε ο Κικίλιας, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, και ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ στο twitter (στη φωτογραφία έχει το στυλ του τύπου: “μου έκανε μήνυση ο Αντωνιάδης; Χα, χα. Έχω ασυλία”).

Διαβάστε την ομολογία ενοχής του Κικίλια στο twitter:

«Σε όλους όσοι ήταν έξω από το Εφετείο, απευθύνω έκκληση, ως Υπουργός Υγείας, να είναι από εδώ και στο εξής, ιδιαίτερα προσεκτικοί. Είναι μια ωραία ημέρα για τη Δημοκρατία ας μη γίνει μια κακή μέρα για τη δημόσια υγεία»:

Από εδώ και στο εξής !!!

Επομένως, στη συγκέντρωση των -τουλάχιστον- 15.000 ανθρώπων ΔΕΝ ήταν προσεκτικοί !!!

Επομένως, Βασίλη Κικίλια, δεν ξέρω εάν ήταν μία “ωραία ημέρα για τη Δημοκρατία”, σίγουρα όμως ήταν μία πολύ κακή μέρα για τη δημόσια υγεία.

Με τα δικά σας. Πάντα.

Εκ των υστέρων τα είπες. Μας κοροϊδεύεις και εσύ, όπως η Παγώνη, με την “ευχή” να “μην γίνει κακή μέρα για τη δημόσια υγεία”.

Το βράδυ δεν μπορείς να εύχεσαι για το πρωί.

Για το επόμενο πρωί, ναι.

Για το πρωί της ημέρας που τελείωσε, δεν εύχεσαι:

ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ !!

Κάνω λάθος;

Την ίδια επιμέλεια ο μηνυθείς από εμένα υπουργός για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, ΔΕΝ την είχε επιδείξει ΠΡΙΝ την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ συγκέντρωση. Και γι αυτό θα πάει, μαζί με τους υπόλοιπους, κατηγορούμενος στην ΑΝΑΚΡΙΣΗ.

Αλλά τι λέω τώρα. Όχι, δεν θα πάει. Ούτε αυτός ούτε ο Χαρδαλιάς.

Θα πάνε μόνο τα μέλη της επιτροπής, Σύψας, Τσιόδρας & ΣΙΑ, αφού αυτός θα καλυφθεί πίσω από την ασυλία του, την οποία θα υπερασπιστούν οι “αντίπαλοί” του στη Βουλή (αφού και αυτοί ήταν στη συγκέντρωση). Και θα στείλει στον ανακριτή τους αναλώσιμους “ειδικούς”.

Και πώς να ήταν “προσεκτικοί” οι 15.000;

Στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διαβάζουμε τη ΔΙΑΨΕΥΣΗ των fake news της Ματίνας Παγώνη, που “είδε” τήρηση των αποστάσεων:

“Βέβαια οι περισσότεροι φορούσαν μάσκα [Σημείωση δική μου: “ειδησεογραφία” τύπου Παγώνη], αλλά λόγω και των συνθηκών ήταν προφανώς αδύνατο να τηρηθούν οι αποστάσεις των δύο μέτρων.

Κάτι που άλλωστε φάνηκε και στους συμμετέχοντες πολιτικούς οι οποίοι μπορεί να φορούσαν επίσης μάσκα, αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να τηρήσουν τις αποστάσεις λόγω του κόσμου” !!!

Και τα παιδιά είναι ανθρωπίνως αδύνατον να φοράνε μάσκες.

Και σοβαρή εκπαίδευση είναι ανθρωπίνως αδύνατον να γίνει με φασκιωμένους δασκάλους και μαθητές.

Αλλά, τι νοιάζεστε εσείς; Τα δικά σας τα παιδιά είναι από τώρα εξασφαλισμένα και οι ρόλοι τους γνωστοί:

Να ανέβουν στην εξουσία και αυτά μία μέρα και να μας αποτελειώσουν με τον Covid-666…

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *