ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: Η ΕΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Επιθυμεί το Κοινοβούλιο της ΕΕ να συμπεριλάβει όλη την Αφρική; Ως εκ τούτου, προβλέπεται απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης εξοικονομούν χρήματα και ο υπουργός Εσωτερικών Horst Seehofer εργάζεται ήδη για την εφαρμογή του μυστικού σχεδίου.
Για να μην υπάρχει καμία εντύπωση ότι οι θεωρίες συνωμοσίας διαδίδονται, πρώτα απ ‘όλα τα γεγονότα:
Πρώτον: Στις 26 Μαρτίου 2019, το κοινοβούλιο της ΕΕ ψήφισε ψήφισμα με τίτλο «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων της αφρικανικής καταγωγής». Από τα 751 μέλη του Κοινοβουλίου, 535 ψήφισαν υπέρ, 80 κατά, 44 απείχαν, 92 απουσίαζαν.
Δεύτερον, δεν υπήρξε αναφορά ή ακόμη και συζήτηση σχετικά με αυτό κατά το χρόνο. Τα λεγόμενα ηγετικά μέσα δεν αναφέρουν τίποτα από αυτό.
Τρίτον: Από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019, στη Γερμανία στις 26 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο κοινοβούλιο της ΕΕ.

Αυτό έχει σχέση το ένα με το άλλο; Ναι, διότι αυτό που έχει θέσει σε κίνηση το Κοινοβούλιο της ΕΕ μπορεί χωρίς υπερβολή να ονομάζεται: «Η Ευρώπη καταργείται». Επομένως, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι το ψήφισμα έπρεπε να παραμείνει καλυμμένο. Τα δεξιά λαϊκίστικα κόμματα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει ψήφους στις εκλογές. Το ψήφισμα της ΕΕ γίνεται γνωστό μόνο με περίοδο επώασης ή εγκυμοσύνης σχεδόν εννέα μηνών. Τα λεγόμενα κορυφαία μέσα ενημέρωσης, τα οποία είναι καλά στελεχωμένα και αρμόδια στις Βρυξέλλες, είναι σιωπηρά, προτιμούν να κάνουν αναφορά στο δικαστήριο. Επειδή η TE δεν μπορεί να έχει δικό της ανταποκριτή στις Βρυξέλλες, η ΤΕ έρχεται αργά, αλλά η ΤΕ έρχεται μαζί της – για πρώτη φορά στις 25 Νοεμβρίου.

Διαφήμιση της VW –Volkswagen

Μόνο η ψυχιατρική μπορεί να αναλύσει την παραφροσύνη της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής σε αυτά τα χρόνια. Και οι σοβαρές μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτής της τρέλας.
Ο Christian Peter Dogs, γερμανικός ψυχίατρος, προειδοποίησε ήδη το 2017 ότι χάρη στη μαζική μετανάστευση νέων ανθρώπων με «δυναμικό τρελός επιθετικότητας», η Ευρώπη έχει μια «ωρολογιακή βόμβα» στην επικράτειά της.
Δυνατότητα που έχουμε ήδη δει στην μαζική παρενόχληση στην Κολωνία, στις πολλές ισλαμικές επιθέσεις που είδαμε τα τελευταία χρόνια και κυρίως στις τρέχουσες ειδήσεις: μεταξύ βιασμού κοριτσιών και εφήβων που έχουν σκοτωθεί.

«Αυτή είναι μια ωρολογιακή βόμβα», δήλωσε ο Christian Peter Dogs για την απόφαση να ανοίξει σύνορα, εξηγώντας ότι η ψυχιατρική έχει ανακαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι η συμπεριφορά και η προσωπικότητα ενός ατόμου είναι 12 ετών. Αυτή είναι μια υπενθύμιση των οπαδών του αποκαλούμενου «ius culturae».
Σύμφωνα με τον Dogs, οι μετανάστες «δεν μπορούν να εκπαιδευτούν για να« κατανοήσουν τις αξίες μας »επειδή είναι ήδη προετοιμασμένοι. Και ότι τα μαθήματα συμπεριφοράς που είναι μοντέρνα μεταξύ των ευεργετών δεν θα έχουν καμία επίδραση.
«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ένα τρελό δυναμικό επιθετικότητας επειδή μεγάλωσαν στον πόλεμο. Έχουν μάθει να παλεύουν και δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει να ζουν αρμονικά », εξήγησε.

Τα σκυλιά, που διαχειρίζονται την κλινική Max Grundig στο Bühlerhöhe, προειδοποίησαν επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι που «φοβούνται πολύ αυτό που συμβαίνει και νιώθουν ανασφαλείς» και εξηγεί ότι η κλινική του έχει μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν πληγεί οι οποίοι είχαν σοβαρές διαταραχές άγχους μετά το κύμα επιθέσεων μεταναστών. Οι πολίτες που δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω μαζικής μετανάστευσης.

Κινέζα λέει ότι η Γερμανία είναι το σπίτι της και έχει δεσμευτεί γι ‘αυτήν.

Κασιδιάρης για ΑΟΖ, ελληνοτουρκικό πόλεμο, λαθροεισβολή και Χρυσή Αυγή

Ετοιμαστείτε  αγιάζουν τα όπλα σε πολλά μέρη του κόσμου

Ανοίγουν μοναστήρια για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες

Οι πρώτοι πρόσφυγες φτάνουν στη Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και τον διασκορπισμό τους, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά από το κύμα της προσφυγικής ροής που συνεχίζεται και έχει κατακλύσει τις αντίστοιχες δομές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrasevents.gr οι πρώτοι πρόσφυγες πρόκειται να πάνε στην Ιερά Μονή Πορετσού στα σύνορα της ορεινής Αχαΐας και της Ηλείας, κοντά στο χωριό Αγράμπελα.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που ζουν κοντά στη Μονή, πρόκειται για γυναικόπαιδα και οικογένειες που προέρχονται κυρίως από τη Συρία και έχουν χαρακτηριστεί πρόσφυγες, διαθέτοντας τα αντίστοιχα χαρτιά.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια κινητοποίηση για τις προετοιμασίες για την υποδοχή τους, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές ψάχνουν δύο μαγείρισσες και έναν δάσκαλο για τα μαθήματα που είναι να κάνουν τα μικρά παιδιά των προσφυγικών οικογενειών που πρόκειται να έρθουν.

Εσχάτη προδοσία – Ο Εβραίος Σημίτης ζήτησε να καεί η Ελληνική σημαία

ΤΟ 36% των Ελλήνων το 2050, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ οι ΚΟΥΛΗΔΕΣ!

Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για το δημογραφικό στην Ελλάδα, καθώς κατά τις εκτιμήσεις του Στέφανου Χανδακά, Μαιευτήρα – Γυναικολόγου, Ιδρυτή & Προέδρου της HOPEgenesis, κατά την ομιλία του στην τελευταία διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ο πληθυσμός της χώρας μας θα πέσει στα 8 εκατομμύρια το 2050. 

Εξ’ αυτών δε των 8 εκατομμυρίων, το 36% θα είναι άνω των 65 ετών!!! 

Το ποσοστό αυτό αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα μας, αν ληφθεί υπόψη ότι τη δεκαετία του ΄70 ήταν 6% και στις μέρες μας υπολογίζεται στο 18-20%. 

Οι συνέπειες που προκύπτουν από τα δημογραφικά χαρακτηριστικά της χώρας μας έχουν εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό χαρακτήρα: 

Γήρανση του πληθυσμού, μείωση του εργατικού δυναμικού, επιβάρυνση του ασφαλιστικού συστήματος και κατάρρευση του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Ποια είναι τα μέτρα που εφαρμόζουν οι νεοφιλελεύθεροι μπούληδες – Κούληδες; Ο εποικισμός της Χώρας με νέους «Έλληνες» εξ’ Ασίας και Αφρικής, απαραιτήτως μουσουλμάνους στο θρήσκευμα!

Ετοιμαζόμαστε για άμυνα κατά αντάρτικου πόλεων και αστική εξέγερση. Οργανώνουμε άμυνα σε κάθε οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Συγκροτούμε εθνοφυλακή και δίκτυο ομάδων εθνοφυλάκων σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλη την Ελλάδα συγκροτούμε δίκτυο ομάδων άμυνας εθνοφυλάκων κατά της σχεδιασμένης εξέγερσης τους και του αντάρτικου πόλεων που σχεδιάζουν για να αφανίσουν εσάς και να καταστρέψουν την Ελλάδα. 

Μην περιμένετε βοήθεια. 

Eσείς πρέπει να προετοιμαστείτε και να αμυνθείτε για να μην σφαγιαστείτε και εκδιωχθείτε

Άρχισαν από την δεκαετία του 90. 

Εκτελούν τις εντολές των νεοταξιτών. 


Διώχνουν τους Έλληνες με κατασκευασμένους εκβιασμούς(διαβάσετε το άρθρο εδω) και τους αντικαθιστούν με «τζιχαντιστές» μουσουλμάνους (Πολεμιστές του ιερού πολέμου του Ισλάμ) (ακούστε στα video τι λένε τρείς στρατηγοί εδώεδω    και   εδώ  ) 

 Πρόκειται για μεθοδευμένη συστηματική ισλαμοποίηση, η οποία άρχισε από την δεκαετία του 90 και θα ολοκληρωθεί στα επόμενα μερικά χρόνια. 

Εκτός από τους νεοταξίτες την προωθούν οι Τούρκοι και οι ηγέτες του Ισλάμ. 

Η σχεδιασμένη από αυτούς οικονομική κατάρρευση που υπερβαίνει την δεκαετία είχε στο πρόγραμμα της και τον εποικισμό της Ελλάδος. 

Μπορούμε να τους νικήσουμε. Όμως πρέπει να πολεμήσουμε ενωμένοι. 

Όταν δουν τις Ελληνικές φάλαγγες θα κλάσουν μέντα.  

Αν πιστέψουμε στην νίκη  την έχουμε, αν πιστέψουμε στην ήττα  την έχουμε. 

Την τελική μάχη την έχουν ακόμα μπροστά τους και θα είναι ο όλεθρος τους.  

Η ανοχή μας τους αποθρασύνει και είναι λάθος. 

Μην πέφτετε θύματα του αφόρητου ψυχολογικού πολέμου που μας κάνουν. 

Πρόκειται για υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδος από μέρους της Τουρκίας του Ισλάμ και των νεοταξιτών, το κράτος της οποίας μας τους στέλνει. Η επίσημη πολιτική πλέον της τουρκίας είναι η γαλάζια πατρίδα, δηλαδή το αιγαίο και τα νησιά μας. Συνεργάζονται με το εγχώριο δίκτυο δουλεμπόρων, τα κάνουν μαζί.

Ο αστικός πόλεμος(διαβάσετε το άρθρο εδω) και το αντάρτικο πόλεων δεν θα αργήσει. 

Οραματιστείτε τι θα συμβεί σε μερικά χρονια για να κατανοήστε την πρόταση μας. 

Έχετε διανοηθεί τι θα γίνει αν μέσα σε ένα μήνα φτάσουν 100.000 λαθρομετανάστες στα νησιά και στον Έβρο; 

Αυτό είναι το ευκολότερο πράμα γιατί αυτοί είναι προσωρινά στην Τουρκία (που συντηρεί 3.5 εκ.) κι είναι πληρωμένοι από τη Σαουδική Αραβία – για να πάνε σ’ ευρωπαϊκές χώρες και να ξεκινήσουν την ισλαμιστική επανάσταση μαζί με όσους είναι ήδη εκεί;

 Γνωρίζουμε τι έγινε, πως έγινε από ποίους έγινε και πόσο καταστροφικά έγινε σε γειτονικές μας χώρες. 

 Ετοιμαστείτε για να μην πιαστείτε στον ύπνο και εξοντωθείτε, είναι ζήτημα χρόνου. 

Η αστυνομία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε για εσάς, λόγο υπερφόρτωσης τους σε τέτοιες καταστάσεις μαζικών βίαιων γεγονότων και αιφνιδιασμού των επιτιθεμένων. 

Ετοιμάσετε άμυνα κατά οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. 

Σε κάθε συνοικία συγκροτούμε εθνοφυλακή και εθνοφύλακες.  

Σε όλη την Ελλάδα συγκροτούμε δίκτυο ομάδων άμυνας εθνοφυλάκων κατά της σχεδιασμένης εξέγερσης τους και του αντάρτικου πόλεων που σχεδιάζουν για να αφανίσουν εσάς και να καταστρέψουν την Ελλάδα. 

Μην περιμένετε βοήθεια. 

Eσείς πρέπει να προετοιμαστείτε και να αμυνθείτε για να μην σφαγιαστείτε και εκδιωχθείτε(διαβάσετε το άρθρο εδω).

 «Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις».  

Ενημερωθείτε για γεωπολιτικά θέματα γενικά  εδω επίσης εδω για το μακεδονικό για τα σχέδια της ΝΤΠ και για το ισλαμικό χαλιφάτο εδώ

ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Δεκεμβρίου, 2019 18:58

ΜΊΑ ΑΠΟΡΊΑ: ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΉ, Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΉ; 

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΎΛΑΚΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.


ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΉ ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΌ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟ Ή ΟΧΙ; 

ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΉ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΈΑ;


ΜΗΠΩΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΥΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;


ΛΑΪΚΉ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ», ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΑΥΡΙΟ.


ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΟΤΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΊΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΊΣΩΣ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΚΑΜΜΙΆ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΎΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ! »

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ EPICROTUS ΣΤΟ BITCHUTE, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ«

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Πηγή

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *