ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΡΚΕΛ : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,«MISSION COMPLETE» (5 βίντεο)

immun-01Γράφει ο Μ.Ν. Χειλαδάκης

Λίγοι γνωρίζουν το παρελθόν της Γερμανίδας Καγκελαρίου από την πρώην Ανατολική Γερμανία.

Όπως αποκαλύπτεται η κύρια Μέρκελ είχε υποσχεθεί στους αξιωματούχος της Stazi ότι μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου θα έκανε το παν αν περνούσε από το χέρι της να βλάψει και να αποτελειώσει την δυτική Γερμανία και στην συνέχεια όλη την Ευρώπη. Το σχέδιο της έχει πλέον πλήρη επιτυχία.

Σήμερα η Ε.Ε. είναι χάρη στην κυρία Μέρκελ διχασμένη όσο ποτέ και η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας έχει αρχίσει όλο και περισσότερο να μοιάζει με μια μπανανία. Φυσικά και στην Ελλάδα ! Αποστολή εξετελέσθη!

KYRIA FOTO

 

Η Γερμανική δικτάτορας Άνγκελα Μέρκελ έχει αποφασίσει να κατακλύσει την Ε.Ε. με εκατομμύρια μουσουλμάνους «πρόσφυγες», βιαστές και μαχητές της Τζιχάντ.

Παρά την αυξανόμενη εχθρότητα των Γερμανών προς την κ. Μέρκελ, στο φετινό πρωτοχρονιάτικο άγγελμα της απαίτησε από τους Γερμανούς πολίτες να μην έχουν «ψυχρότητα στις καρδιές τους», αλλά να «αγκαλιάσουν» τα 1,1 εκατομμύρια νέα μέλη της κοινωνίας τους, η πλειοψηφία των οποίων είναι ούτε πρόσφυγες ούτε Σύριοι … αλλά όλoi είναι μουσουλμάνοι.

Αυτή η ιστορική ομιλία της φυσικά μεταφράστηκε στα αραβικά και την είδαν σε όλο τον αραβικό κόσμο και φυσικά είναι παρότρυνση για νέες μαζικές εισροές μουσουλμάνων.

 

Κάποιοι λένε ότι η Μέρκελ και οι άλλοι αυτό το κάνουν γιατί θέλουν φτηνότερα εργατικά χέρια. Αλλά ακόμα και έτσι, την «νύφη» πάλι θα την πληρώσουν οι λαοί. Για αυτό προσφέρουν και το δέλεαρ ότι αν πάρετε έναν λαθρομετανάστη στο σπίτι θα έχετε οικονομικά οφέλη, μέχρι και το ρεύμα δεν θα χρειάζεστε να πληρώνετε. Έτσι θα σας τυλίξουν αγαπητοί συμπολίτες με διαφορές προσφορές και κόλπα, όπως και με την αγαπητική προπαγάνδα της καταστροφής σας
foto1foto2
foto3
Αυτό μας θυμίζει το κόλπο με τα τραπεζικά δάνεια τις προηγούμενες δεκαετίες. Πάρτε πάρτε και πληρώνετε όποτε θέλετε έλεγαν. Χιλιάδες αθώοι και αδιάβαστοι την πάτησαν και έχασαν τα πάντα. Στο χρηματιστήριο το ίδιο κόλπο. Πόσοι αυτοκτόνησαν για αυτόν τον λόγο.

Πάντα βρίσκουν μια αφορμή για να μας αλυσοδέσουν για πάντα. Capital control, το ίδιο μεγάλο ψέμα. Το χρειάζονται για να αποσύρουν το χρήμα και να εξαρτάστε πλέον μόνο από το πλαστικό και μετά ερχεται το σφράγισμα. Θα δειτε ότι θα μπορούν πλέον με ένα κουμπί να σας αφαιρέσουν ότι έχετε και δεν έχετε.

Μόλις φθείρετε ο ένας με το έργο του, αναλαμβάνει πάλι ο άλλος. Είναι όλοι οι ίδιοι παίχτες που θέλουν με τα ψέματα τους και τα τεχνάσματα τους την απολυτή καταστροφή τις χώρας. Ξυπνήστε επιτελους!

 

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *