ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως είχαμε επισημάνει σε προηγούμενα άρθρα μας, ένας από τους βασικούς στόχους της Νέας Τάξης είναι να αφαιρέσουν από τον κόσμο κάθε δυνατότητα αυτόνομης διατροφικής παραγωγής και αυτάρκειας τροφίμων. Και έτσι ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν απόλυτα. Ήδη στις ΗΠΑ, σε κάποιες πολιτείες έχουν ψηφιστεί νόμοι που απαγορεύουν στους πολίτες να έχουν αυτόνομες καλλιέργειες για την εξασφάλιση αυτάρκειας διατροφής.
Τώρα έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο στοχοποιώντας και καταστρέφοντας κομβικές αποθήκες τροφίμων στέλνοντας το μήνυμα ότι πλέον η διατροφή του κόσμου θα εξαρτάται απόλυτα από τις διαθέσεις της ελίτ.
Για να πετύχουν το σκοπό τους να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι η επιβίωση του εξαρτάται απόλυτα από τους κρατικούς μηχανισμούς που ελέγχουν αυτοί. Έφτασαν στο σημείο να ρίχνουν στο εμπόριο πλαστούς σπόρους από Κίνα που ήταν δηλητηριασμένοι έτσι ώστε να επικρατήσει φοβία στα προϊόντα διατροφής που κυκλοφορούν.
Ο βασικός στόχος που έχει πλέον διαφανεί ξεκάθαρα είναι ότι θέλουν η ανθρωπότητα να ζει με το μοντέλο της Κίνας, δηλαδή ανθρωπάκια ελεγχόμενα με καθορισμένες όλες τις κινήσεις τους και το τι τρώνε και το τι πίνουν.

Food Supply Spontaneously Combusting! Controlled Demolition of Supply Chain

When Gardens Are Outlawed, Only Criminals Will Grow Food

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *