ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ BREXIT ΝΑ ΦΕΡΕΙ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ?

War-montageΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι τουλάχιστο «περίεργο» που ενώ πριν από ένα μηνά θεωρείτο σχεδόν σίγουρο πως οι Άγγλοι θα ψηφήσουν υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ξαφνικά τα δεδόμενα ανατραπήκαν και μάλιστα με την συνδρομή της βρετανικής ελίτ, που στράφηκε σε εντυπωσιακό βαθμό υπέρ του Brexit. Κραυγαλέα περίπτωση ο μεγιστάνας των Media, Μέρντοχ, ο οποίος μέσω της μεγαλύτερης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα, την Sun, τάχτηκε αναφανδών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ένωση. Ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναφέρεται, έχει δώσει «σήμα» πως υποστηρίζει την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας απ την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι γνωστό πως στην τελευταία σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Δρέσδη της Γερμανίας, συζητήθηκε εκτενώς το ενδεχόμενο ενός Brexit και τις συνέπειες του, χωρίς φυσικά να δοθεί καμία πληροφορία λόγω του κεκλεισμένων των θυρών και της αυστηρής απαγόρευσης της δημοσιοποίησης των συζητήσεων.

Είναι γνωστό πως η παγκόσμια ελίτ, (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και Σια), αντιμετωπίζει τελευταία πολλά προβλήματα από αστάθμητους παράγοντες με βασικό το ζήτημα της Ρωσίας και του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, που εδώ και καιρό έχει κάνει μια ιστορική στροφή και δεν συμβαδίζει πλέον με τα σχέδια της Νέας Τάξης, αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις τα έχει ανατρέψει με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Είναι γνωστό επίσης πως η παγκόσμια ελίτ έχει διατυπώσει συχνά στο παρελθόν την άποψη ότι ο πλανήτης αυτός δεν μπορεί να θρέψει τόσα δισεκατομμύρια κατοίκους και ότι χρειάζεται κάποιο… «ξαλάφρωμα». Το ξαλάφρωμα αυτό όμως, έκτος από τους καλλιεργούμενους σε ειδικά εργαστήρια νέους θανατηφόρους ιούς, μόνο ένας παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε να φέρει.

Οι διάφορες ευρωπαϊκές Κασσάνδρες ήδη από τώρα κάνουν λόγο για τις ολέθριες και καταστροφικές συνέπειες ενός Brexit σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο στον χώρο της οικονομίας, αλλά και  στο ζήτημα των παγκόσμιων λεπτών γεωστρατηγικών ισορροπιών. Είναι γνωστό πως σήμερα η παγκόσμια ειρήνη κρέμεται από μια κλωστή, καθώς κάποιοι θερμοκέφαλοι στην Ουάσιγκτον κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο να δουν τον Πούτιν κρεμασμένο ανάποδα στην πλατεία του Κρεμλίνου.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει σε διάφορα, κυρίως αμερικανικά μπλογκς, να διατυπώνουν αυτές τι μέρες κάποιες θεωρίες που αγγίζουν βέβαια τον χώρο της συνομοσιολογίας, αλλά αν τις μελετήσει κάνεις προσεκτικά, έχουν κάποια δόση πραγματικότητας. Άλλωστε αυτοί που δεν φοβούνται μια παγκόσμια σύρραξη, αντίθετα θα έλεγε κάνεις τους συμφέρει, είναι ακριβώς αυτοί που θα την προκαλέσουν ενώ έχουν εξασφαλισμένο από τώρα το δικό τους «τομάρι» και παράλληλα πιστεύουν ότι έτσι θα εξυπηρετήσουν και τα στενά τους συμφέροντα.

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, παρά μόνο…Εκείνος, Αυτός που μας παρακολουθεί αδιαλείπτως και που πριν από λίγες μέρες έδωσε το μήνυμα της Ανάληψης Του και της με τον ίδιο τρόπο επανεμφάνισης Του!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

 1. Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  BY JIMMY885 ON 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 • ( 1 ΣΧΟΛΙΟ )
  ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ. 2

  Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  Υπάρχει κάτι που το υπενθυμίζω συνεχώς. Μην παρακολουθείτε τα παγκόσμια γεγονότα, γιατί, «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παγκόσμια γεγονότα, αν δεν πάρουν οι Εβραίοι, πρώτα η Ελλάδα».!!!!!!
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
  Γι’ αυτό, να έχετε την προσοχή σας, στο τι συμβαίνει μέσα στην Ελλάδα μας και πουθενά αλλού.

  Αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε στην υπό κατάρρευση Ελλάδα μας, το σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο γεγονός που συμβαίνει, είναι ΕΝΑ.

  Είναι η τελική προσπάθεια των Εβραίων τραπεζιτών, για να αρπάξουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ την χώρα, γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στα πιόνια τους, να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

  Έδωσαν εντολή δηλαδή, να αλλάξει το Σύνταγμα της Ελλάδος, ώστε να ΜΗΝ υπερασπίζεται, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά τα συμφέροντα των Εβραίων «δανειστών».!!!!

  ΔΗΛΑΔΗ: Με αυτόν τον τρόπο, τα μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από όλους τους προδότες, θα αποκτήσουν ΚΑΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» , ενώ μέχρι τώρα, είναι ΌΛΑ Αντισυνταγματικά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ!!!!!!!!!

  ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατί ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτήν την στιγμή για την χώρα, που ισοδυναμεί με την πλήρη καταστροφή και εξαφάνισή της, έρχεται με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μέχρι σήμερα, το μόνο που έχουμε χάσει ως Ελλάδα, απ’ όλη αυτήν την ιστορία, στην πραγματικότητα είναι μόνο υλικό χρήμα και αξιοπρέπεια. Ότι και να έχουν ξεπουλήσει από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στους Γερμανο-Εβραίους μέσα από τα μνημόνια, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ, γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
  Αν όμως τα κάνουν Συνταγματικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, τότε όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή, θα ανήκει στους ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

  Το σχέδιο που είχαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ λοιπόν, για την κατάκτηση της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, έτσι τελειώνει. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

  ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
  Απο το 2010 που το ξεκίνησαν, ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως ΟΛΑ όσα θα κάνουν στην Ελλάδα, από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, τα ψηφισμένα μνημόνια, μέχρι και το τελευταίο ξεπούλημα ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,
  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  ΑΥΤΟ …….ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.!!!!!!

  Ήξεραν λοιπόν, πως όλα αυτά, δεν θα έχουν ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, διότι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ νόμος του κράτους είναι ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Και όλοι οι νόμοι και τα μνημόνια που ψηφίζονται, όταν είναι ΑΝΤΊΘΕΤΟΙ από την επιταγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, τότε είναι εντελώς παράνομα και άκυρα.

  Αυτό όμως το έκρυψαν από τον λαό, γιατί ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.!!!!!!
  Ο λαός ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ, ότι όλα είναι «νόμιμα» και πως έχουμε «χάσει» την Ελλάδα.!!!!!!!

  ΑΥΤΟ λέγανε και ΑΥΤΟ λένε συνέχεια όλοι οι κατευθυνόμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. «Πως έχουμε χάσει την Ελλάδα».
  Αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα μέχρι τώρα, γιατί τα πάντα είναι Αντισυνταγματικά και ως εκ τούτου εντελώς ΑΚΥΡΑ.

  Γι’ αυτό όμως πάνε τώρα να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Για να κάνουν μέσα σε μία στιγμή ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ,
  ΟΛΑ ΤΑ μέχρι τώρα ΜΝΗΜΟΝΙΑ …….. «ΝΟΜΙΜΑ» και «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ».

  Και σε αυτήν την ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ της ύπαρξης του Ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ, οι «παπαγάλοι» κοιμίζουν τον λαό, με τους Ουκρανούς, τους Ρώσους τους Τούρκους και την Κωνσταντινούπολη, ενώ ΞΕΡΟΥΝ, πως αυτά τα Εβραϊκά πιόνια της Βουλής των Ελλήνων, ετοιμάζονται να παραδώσουν την Ελλάδα στους Εβραίους, ΟΡΙΣΤΙΚΑ πλέον, με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

  Και αν φυσικά συμβεί αυτό, δεν θα υπάρξει μετά, ούτε αναλαμπή, ούτε Κωνσταντινούπολη, γιατί απλά, δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα, που θα ανήκει σε Έλληνες. Η Ελλάδα μετά, θα ανήκει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ τραπεζίτες, Σόρος, Ροτσάιλντ και Ροκφέλερ
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  Έτσι, θα έχει ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ η Ελλάδα από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, όχι με όπλα, αλλά με ένα ανύπαρκτο και κατασκευασμένο χρέος και με τα ψηφίσματα των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ Ελληνικών Κυβερνήσεων.

  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, για να κατακτήσουν την Ελλάδα χωρίς πόλεμο. Και αυτό θα προχωρούσαν, χωρίς να καταλαβαίνει ο λαός τίποτα, αφού όλοι οι συνεργαζόμενοι «παπαγάλοι», φροντίζουν να κρατάνε τον λαό σε ύπνωση, με τα «διαστημικά πεδία», τους «εξωγήινους», την Ρωσία , την Τουρκία , την Συρία, την Ουκρανία και την …… Κωνσταντινούπολη.
  Με οτιδήποτε άλλο λοιπόν τον «ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό, εκτός από την ετοιμαζόμενη «ταφόπλακά» του.

  Και να γνωρίζετε πως γι’ αυτά τα άρθρα της Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα «έθαβαν» την Ελλάδα, δεν θα μαθαίνατε τίποτα και από κανέναν, γιατί συνεργάζονται όλα τα Εβραιο-ελεγχόμενα κόμματα της Βουλής, όπως και όλοι οι «παπαγάλοι» που υποτίθεται πως…….«ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό.

  Όλοι τους όμως, πολιτικοί και «παπαγάλοι», το γνωρίζουν αυτό που ετοιμάζεται με την Αναθεώρηση του Συντάγματος, όπως γνωρίζουν, πως «αν αυτό συμβεί», τότε η Ελλάδα εξαφανίστηκε. Και αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε πως θα έρθει η ……Αναλαμπή;;;;;;;;

  Με λίγα λόγια και σταράτα λοιπόν, αυτή η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που θα κάνει ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, είναι ο τρόπος που όπως είπε ο άγιος Παΐσιος: «θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα», αλλά όπως συμπλήρωσε,……..
  «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ».!!!!!!!!
  Και «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ», επειδή οι Έλληνες τώρα δεν κοιμούνται, αλλά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.!!!!!!!

  Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  συγγραφέας-ερευνητής

 1. 16 Ιούν. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *