ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΚΙΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ(Βίντεο)Μετανάστες αθόρυβα κινούνται στα σύνορα με Σκόπια

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Amin Husain λέει «Όταν βλέπω να καιόμενους περιβόλους και να καίω αυτοκίνητα της αστυνομίας, με κάνει να νιώθω πιο κοντά στην Παλαιστίνη» (σπίτι των αρχηγών της τρομοκρατίας).

Amin Husain a professor inspires terrorism towards police with his rhetoric at “Day of Rage” protest

Το παραπάνω απόσπασμα λήφθηκε από το μακρύτερο παρακάτω στο Μπρούκλιν σε ένα ράλι «Όχι στην ημέρα της οργής». Προσάρτηση όπως στην ανακήρυξη εβραϊκών γειτονιών στην Ιουδαία και τη Σαμαριά – η οποία μετονομάστηκε στη Δυτική Όχθη από τον Τζόρντον όταν κατέλαβαν παράνομα την περιοχή – να έχει ισραηλινή κυριαρχία.

Ο Nerdin Kiswani είπε ότι οι Παλαιστίνιοι δεν θέλουν μόνο να επιστρέψουν στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη, αλλά ότι θέλουν όλη την Παλαιστίνη. Τυλιγμένος με κόκκινη σημαία, ένας άντρας με το όνομα Ρομπ από το Κόμμα για τον Σοσιαλισμό και την Απελευθέρωση οδήγησε το πλήθος με φωνή στα Αραβικά: «Θάνατος στο Ισραήλ! Θάνατος στην Αμερική!» «Από τη Γάζα στη Μινεσότα, παγκοσμιοποιήστε την Ιντιφάντα!…

At Brooklyn “No to Annexation” Rally, Speakers Call to Abolish Police, Israel, and U.S. Government

Όσο άσχημα είναι και η Κίνα, το κάνουν σωστά όταν πρόκειται να αποτρέψουν μια πληθυσμιακή έκρηξη μουσουλμάνων.
Η Κίνα μειώνει δραστικά τις γεννήσεις Μουσουλμάνων Ουιγούρων με IUD, άμβλωση, κλπ.

Η κινεζική κυβέρνηση λαμβάνει δρακόντεια μέτρα για να μειώσει τα ποσοστά γεννήσεων μεταξύ των μουσουλμάνων των Ουιγούρων ως μέρος μιας σαρωτικής εκστρατείας για τον περιορισμό του μουσουλμανικού πληθυσμού της, ακόμη και επειδή ενθαρρύνει την πλειοψηφία των Χαν της Κίνας να έχει περισσότερα παιδιά.

Η πρακτική είναι πολύ πιο διαδεδομένη και συστηματική από ό, τι ήταν γνωστό στο παρελθόν, σύμφωνα με έρευνα του AP που βασίζεται σε κυβερνητικές στατιστικές, κρατικά έγγραφα και συνεντεύξεις με 30 πρώην κρατούμενους, μέλη της οικογένειας και έναν πρώην εκπαιδευτή στο στρατόπεδο κράτησης. Η εκστρατεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην άκρη δυτική περιοχή του Σινγιάνγκ οδηγεί σε αυτό που ορισμένοι ειδικοί αποκαλούν μορφή «δημογραφικής γενοκτονίας».

Το κράτος υποβάλλει τακτικά γυναίκες μειονοτήτων σε ελέγχους εγκυμοσύνης και επιβάλλει ενδομήτριες συσκευές, αποστείρωση και ακόμη και άμβλωση σε εκατοντάδες χιλιάδες, σύμφωνα με τις συνεντεύξεις και τα δεδομένα. Ακόμα και ενώ η χρήση IUD και η αποστείρωση έχει μειωθεί σε εθνικό επίπεδο, αυξάνεται απότομα στο Xinjiang.

Τα μέτρα ελέγχου του πληθυσμού υποστηρίζονται από μαζική κράτηση τόσο ως απειλή όσο και ως τιμωρία για τη μη συμμόρφωση. Η ύπαρξη πάρα πολλών παιδιών είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αποστέλλονται σε στρατόπεδα κράτησης, σύμφωνα με το AP, με τους γονείς τριών ή περισσότερων να απομακρύνονται από τις οικογένειές τους, εκτός εάν μπορούν να πληρώσουν τεράστια πρόστιμα. Η αστυνομία επιτίθεται σε σπίτια, τρομοκρατώντας γονείς καθώς αναζητούν κρυμμένα παιδιά.

Σε αυτήν την εικόνα από βίντεο, η Zumret Dawut, μια γυναίκα Uighur από την πολύ δυτική περιοχή Xinjiang της Κίνας, κρατά ένα τηλέφωνο με μια εικόνα των παιδιών της στο σπίτι της στο Woodbridge, Va., Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020. Λέει στην Κίνα, ένας γιατρός έδεσε τη σάλπιγγά της. Αφού ξύπνησε από την αναισθησία, ένιωσε τον πόνο της μήτρας της, σαν να έλειπε κάτι. «Ήμουν τόσο θυμωμένος. Ήθελα έναν άλλο γιο », είπε. (AP Photo / Nathan Ellgren.)

«Η πρόθεση μπορεί να μην είναι να εξαλειφθεί πλήρως ο πληθυσμός των Ουιγούρων, αλλά θα μειώσει απότομα τη ζωτικότητά τους», δήλωσε ο Ντάρεν Μπίλερ, ειδικός των Ουιγούρων στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο. «Θα τους διευκολύνει να αφομοιωθούν στον κυρίαρχο κινεζικό πληθυσμό».

Κάποιοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα «Είναι γενοκτονία, τελεία. Δεν είναι άμεση, σοκαριστική, μαζική δολοφονία επί τόπου γενοκτονία, αλλά είναι αργή, επώδυνη, ανατριχιαστική γενοκτονία », δήλωσε η Joanne Smith Finley, του Πανεπιστημίου του Νιουκάστλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.« Αυτά είναι άμεσα μέσα γενετικής μείωσης του πληθυσμού των Ουιγούρων ».

China forces birth control to suppress minorities

Ένας άντρας που περπατάει σε μια φούστα μιλά στην αστυνομία για την άγνοιά τους για την ιστορία και την έλλειψη εκπαίδευσης. Λευκοί κοροϊδευτικά στο περιθώριο

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αν ξερουν Ελληνικα και Ιστορια τους δινουν Ιθαγενεια ! ! ! Ταδε εφη Θεοδωρικακος…(Αντιο Ελλαδα ! )

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 
«Μπαίνει τάξη στο ζήτημα της απονομής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αλλογενείς. Δεν γίνεται το σύστημα να έχει υποκειμενισμούς και να υπόκειται σε κινδύνους διαφθοράς. Οι πολίτες που θέλουν να γίνουν Έλληνες θα έχουν την δυνατότητα δύο φορές να συμμετέχουν σε πανελλαδικές εξετάσεις διασφαλισμένες για το αδιάβλητό τους όπου αν αποδεικνύουν καλή γνώση της γλώσσας, της ιστορίας και των θεσμών θα μπορούν να γίνονται Έλληνες» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΜΜΕ του Ερντογάν: »Μετανάστες & αριστεροί έκαναν πορεία κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης»
«Το σύστημα θα γίνει δίκαιο, γρήγορο και απολύτως διαφανές. Δεν αλλάζουμε τις προϋποθέσεις που μπορεί κάποιος να γίνει Έλληνας αλλά στη συνέχεια όλοι αυτοί περνούσαν από εξετάσεις σε επιτροπές που έχουν πολύ μεγάλη καθυστέρηση» εξήγησε ο υπουργός Εσωτερικών σημειώνοντας ότι «εκκρεμμούν αιτήσεις από το 2011».

Με αφορμή το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ο κ. Θεοδωρικάκος εξήγγειλε, επίσης, ότι «στόχος μας είναι να υπάρξει πλήρης αντισεισμική προστασία όλων των σχολείων και των δημόσιων κτηρίων, να ελεγχθούν όλα τα κρήρια και να γίνουν αναβαθμίσεις όπου χρειάζεται».

«Αυτό θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, οφείλει να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Θα βγουν οι προσκλήσεις το πρώτο 15ημερο του Ιουλίου και έχουμε λάβει πρόνοια να συμμετέχει και ο τελευταίος δήμος» πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Εξήγησε, ακόμα, ότι τα έργα στο «Αντώνης Τρίτσης» έχουν περιβαλλοντικό χαρακτήρα ενώ ειδικά στις πόλεις «μιλάμε για έργα αστικής αναζωογόνησης που δίνουν άλλη πνοή με αναπλάσεις, χώρους στάθμευσης ενώ υπάρχει και ισχυρός κοινωνικός χαρακτήρας».

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «το επόμενο 6μηνο θα τακτοποιήσουμε το εκλογικό σύστημα της αυτοδιοίκησης γιατί η απλή αναλογική στην ιδεοληπτική της εφαρμογή δημιούργησε προβλήματα» προσθέτοντας ότι «ήταν πολύ θετικά τα στοιχεία του προηγούμενου σύστηματος αλλά θα το συζητήουμε με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης».

»Καληνύχτα Ελλάδα» θα λέγαμε εμείς!


πηγη 

Μετανάστες αθόρυβα κινούνται στα σύνορα με Σκόπια-Φόβοι για νέα Ειδομένη (vid).

www.voria.gr Ομάδα μεταναστών κατευθύνεται προς τα σύνορα μέσω Πολυκάστρου δημιουργώντας ανησυχία για νέα Ειδομένη – Δείτε το βίντεο.


Ανησυχία έχει προκληθεί στον δήμο Παιονίας καθώς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αυξημένης μετακίνησης μεταναστών προς τα σύνορα με τα Σκόπια, ξυπνώντας φόβους για νέα Ειδομένη.

Χαρακτηριστικό είναι το video που ήρθε το φως της δημοσιότητας με πολυάριθμη ομάδα μεταναστών να κινείται παράλληλα με τις σιδηροδρομικές γραμμές μέσα στο Πολύκαστρο και με κατεύθυνση προς τα σύνορα.


Μάλιστα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της κατασκήνωσης μεταναστών σε οικισμούς του δήμου Παιονίας, καθώς δεν καταφέρνουν να περάσουν τα σύνορα και αναμένουν την ευκαιρία για να το πράξουν περιμένοντας στην ευρύτερη περιοχή.
«Υπάρχει μια συνεχής, αυξημένη ροή ατόμων προς τον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης. Φοβόμαστε ότι οι υπάρχουσες συνθήκες μπορεί να οδηγήσουν σε μια κατάσταση παρόμοια με του 2015», δήλωσε στην Voria.gr ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μετανάστες που αποτυγχάνουν να περάσουν τα σύνορα με τη γειτονική χώρα, δεν έχουν κάνει προς το παρόν εμφανή την παρουσία τους καθώς κρύβονται σε σημεία με βλάστηση, περιμένοντας μια ευκαιρία για να περάσουν σε σκοπιανό έδαφος.

«Η κατάσταση θυμίζει Ειδομένη το 2015», λέει ο δήμαρχος Παιονίας, ξεκαθαρίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή έγινε η σχετική ενημέρωση από τον ίδιο προς τον  Αστυνομικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνο Σκούμα.

«Πλέον είναι θέμα των αρχών», αναφέρει ο κ. Σιωνίδης.

Ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Νέα Καβάλα

Για τεράστιο πρόβλημα στη δομή φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα Κιλκίς έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον νομό Γιώργος Φραγγίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus.

«Το camp της Νέας Καβάλας έχει φτάσει να έχει 1.800 μετανάστες» είπε και συμπλήρωσε ότι «ο αριθμός έχει περάσει κατά πολύ το 1% που ήταν η δέσμευση της κυβέρνησης ανά νομό».

«Το Κιλκίς, από την περίοδο της Ειδομένης μέχρι και σήμερα έδειξε φοβερή ανεκτικότητα» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Φραγγίδη, υπάρχει η πληροφορία ότι θα δημιουργηθεί μια κλειστή δομή, δίπλα στην υπάρχουσα ανοιχτή δομή της Νέας Καβάλας. «Η κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει κανέναν από τους φορείς» είπε.

Τέλος, ανέφερε ότι «το Σαββατοκύριακο η κατάσταση στη δομή είναι απελπιστική» εξηγώντας ότι δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος και ότι αυτές τις δύο ημέρες της εβδομάδας (το Σαββατοκύριακο) η ΜΚΟ δεν επιβλέπει την κατάσταση.
Πηγή video: Eidisis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *