ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ (Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο πρώτο βίντεο, ένας Γερμανός άντρας στα 70 του ζητείται από μια ομάδα Μουσουλμάνων να τους πει που βρίσκεται ο κοντινότερος Burger King. Όταν στρέφει το κεφάλι του, δείχνει προς το δρόμο όπου βρίσκεται το εστιατόριο, ξυλοφορτώνεται από έναν από τους κακοποιούς και πέφτει προς τα πίσω στο έδαφος.

Μετά από αυτό συνεχίζουν και τον κλοτσάνε ασυνείδητα οι κακοποιοί ενώ εκείνος απορημένος μένει ανήμπορος στο έδαφος. Εκείνοι φυσικά το διασκεδάζουν διότι είναι ένας απλός «kufar»  τον οποίο δεν πρέπει να σέβονται  άλλα αν τους δοθεί η ευκαιρία όπως λέει το «άγιο» βιβλίο τους το Κοράνι, να τον σκοτώσουν για να έχουν δώρα πολλά στην αιώνια μετά θάνατον ζωή τους,  δηλαδή στην «κόλαση» οπού είναι και τα αφεντικά τους.

Muslim Migrant Attacks Elderly European Woman

Muslims attacking white Christians in Europe

EUROPE’S REVENGE! White Christian German boy violently beats up racist muslim migrant in Berlin.

MUSLIM INVASION OF EUROPE 2017

 

Όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο, αυτές θα είναι οι καθημερινές σκηνές σε όλη την Ευρώπη με το πολιπολιτισμό που προωθεί η Νέα Τάξη: άψυχες κοινωνίες (ζόμπι, σκλάβοι, άβουλα πλάσματα). Αποτέλεσμα,  αυτοί θα μας βλέπουν και θα γελάνε και εμείς θα αλληλοσφαζόμαστε στους δρόμους. Αυτός είναι και ο στόχος τους. Να προωθήσουν το Ισλάμ, να μας εκφοβίσουν, να χάσουμε κάθε δικαίωμα στην ίδια την χώρα μας  και τέλος για να μας «σώσουν» από όλα αυτά θα πρέπει να δεχτούμε το σφράγισμα. Προσοχή  διότι με το  i-banking  σας οδηγούν με το γάντι στην αχρήματη κοινωνία και τέλος στο τσιπάκι. Με λίγα λόγια, βήμα βήμα  στον Αντίχριστο.

 

 

IMMIGRANTS TRY TO DESTROY PARIS
Berlin: Woman kicked down stairs at metro station in random attack
MUSLIM MIGRANTS BRUTALLY ATTACK PEOPLE IN SWEDEN!

Muslim Immigrant Sets German Girl’s Hair on Fire on Subway

 

 

Refugee attacks woman in Nuernberg Germany
German Kids Beaten ( Migrants Attack Native Germans)

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *