ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ…ΓΥΜΝΙΣΤΏΝ (βίντεο)

5/5 (2)

kyria fotoΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα ευτράπελα της μουσουλμανολαθρό εισβολής συνεχίζονται με όλο και νεοτέρα επεισόδια. Συγκεκριμένα η κατάσταση με τους μετανάστες στη Γερμανία αρχίζει και δυσκολεύει όλο και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρίσκεται ένα κέντρο γυμνιστών οι οποίοι λόγω μιας απόφασης ίδρυσης κέντρου φιλοξενίας λαθρό κοντά στην περιοχή τους, αρχίζουν να ανησυχούν πως δεν θα μπορούν πλέον να εκφράζονται το ίδιο «απελευθερωτικά» και «φυσιολατρικά» όπως ορίζει ο τρόπος ζωής που έχουν επιλέξει.

Οι γυμνιστές στη Δρέσδη αρχίζουν να διαμαρτύρονται για την πρόταση ίδρυσης ενός κέντρου φιλοξενίας μεταναστών κοντά στην αποικία γυμνιστών τους, από φόβους για την ασφάλεια.

Ένα νέο σπίτι για μετανάστες έχει προγραμματιστεί να ιδρυθεί κοντά στην πόλη Mortizburg, έξω από την ανατολική πόλη της Δρέσδης. Οι κάτοικοι που βρίσκονται κοντά στο προτεινόμενο σπίτι ,το οποίο επρόκειτο να κοστίσει 1,5 εκατομμύρια ευρώ, άρχισαν να καυγαδίζουν μεταξύ τους για ζητήματα ασφαλείας διότι η κωμόπολη φιλοξενεί ένα κλαμπ γυμνιστών.

Οι γυμνιστές άρχισαν μια διαμαρτυρία κατά του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, παρά τις εγγυήσεις του επαρχιακού γραφείου του Μάισεν, όπου τους ανέφεραν πως υπάρχουν σχέδια μετριασμού των ‘πολιτιστικών εντάσεων’ όπως αναφέρει η εφημερίδα Junge Freiheit.

Η Petra Hoffmann, η οποία είναι η ταμίας της ομάδας γυμνιστών «Familiensport- und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg», ισχυρίζεται ότι πολλά από τα μέλη της ομάδας έχουν εύλογους φόβους για την δική τους προσωπική ασφάλεια λόγω του μεγάλου αριθμού καταγγελιών για βιασμούς από μετανάστες, σε όλη τη Γερμανία.
ΦΟΤΟ1
Ένα μέλος αυτής της φυσιολατρικής ομάδας γυμνιστών εξέφρασε τις ανησυχίες τους λέγοντας «Αν επρόκειτο να υπάρξει μια στέγη για νέους άντρες όπως λένε, δεν θα μείνω μόνος στο τροχόσπιτό μου τη νύχτα».

Σύμφωνα με την κυρία Hoffmann, η ομάδα αυτή έχει μείνει σε αυτήν την περιοχή για σχεδόν έναν αιώνα, και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχει λόγο για το προτεινόμενο κέντρο εφόσον οι μετανάστες θα επηρεάσουν την ικανότητά τους να εξακολουθήσουν το γυμνιστικό τρόπο ζωής τους:
«Από το 1905, τα μέλη μας τα οποία είναι πάνω από 400 διατηρούν έναν παραδοσιακό τρόπο ζωής, την κουλτούρα του γυμνισμού» είπε η κυρία Hoffmann και συνέχισε αμφισβητώντας την απόφαση να χτιστεί μια στέγη στην τοποθεσία αυτή: «Δεν ξέρω αν είναι σοφό να κατασκευαστεί εδώ το κέντρο ασύλου».

Σύμφωνα με αναφορές, μόλις μετά τη δημόσια διαμαρτυρία για το σπίτι των μεταναστών, η κυρία Hoffmann δέχτηκε σφοδρή κριτική όπως άλλωστε όλοι όσοι τολμούν να μιλήσουν κατά των μεταναστών. Αυτήν τη στιγμή δεν επιθυμεί να μιλήσει άλλο πλέον στα Μέσα.
FOTO2
Στο τοπικό συμβούλιο του Μάισεν λένε πως ερευνούν τις ανησυχίες των γυμνιστών και τις διαχειρίζονται με προσοχή. Η ομιλήτρια για το επαρχιακό γραφείο, η Kerstin Thoens, είπε: «Αυτό το νεόκτιστο σπίτι έχει κτιστεί μόνο σαν ένα αποθεματικό και δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τους καλοκαιρινούς μήνες». Επίσης, ισχυρίστηκε ότι η συνοικία θα εγκαταστήσει μια τεράστια οθόνη ασφαλείας ανάμεσα στο σπίτι μεταναστών και στο κλαμπ γυμνιστών.

Η κυρία Thoens δήλωσε πως, οποιοιδήποτε μετανάστες έρχονται στη Γερμανία θα πρέπει να αναμένεται από αυτούς να προσαρμόζονται στην τοπική κουλτούρα. Αυτό, σύμφωνα με την Thoens, συμπεριλαμβάνει και την αποδοχή του γυμνισμού, ο οποίος έχει ως προέλευση τον γερμανικό πολιτισμό.
FOTO3
Επίσης η Thoens είπε ότι η συνοικία θα δουλέψει ειδικά με νεαρούς μετανάστες τόσο για να τους εκπαιδεύσει στην κουλτούρα του γυμνισμού όσο και να εξασφαλίσει ότι είναι κάτι που το αποδέχονται, σαφώς ότι ο γυμνισμός δεν έχει καμία σχέση με την ανηθικότητα.

Οι γυμνιστές συμμετέχουν σε μια λίστα κατοίκων από πόλεις και χωρία σε όλη τη Γερμανία που γίνεται όλο και μεγαλύτερη, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ίδρυση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών για φόβους που αφορούν την ασφάλεια.

Το κόστος της στέγασης των λαθρο αυξάνεται. Το σπίτι για μετανάστες στο Μάισεν κοστίζει 1,5 εκατ. Ευρώ, το οποίο θα είναι κατειλημμένο μόνο για μια περίοδο του έτους, αλλά στο Βερολίνο υπολογίζεται ότι η στέγαση λαθρο θα κοστίσει στην πόλη 2 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή ένας Αμερικάνος ρεπόρτερ παίρνει συνέντευξη από έναν παράνομο Σύριο μετανάστη που μένει στη Γερμανία καθώς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν για το φαγητό και στη στέγη του. Ο ίδιος ενώ ομολογεί ότι δεν του αρέσει καθόλου η Γερμανία, αποφασίζει ότι θα μείνει ακόμη και αν τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία καθώς του προσφέρεται η καλύτερη εκπαίδευση και γενικότερα να εκμεταλλευτεί τις πολλές δωρεάν ευκαιρίες που του δίνονται.

Αυτό είναι και μια απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι οι Σύριοι μετανάστες, εφόσον προέρχονται από εμπόλεμη χώρα, είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους μετανάστες και λιγότερο αχάριστοι. Μάλιστα διαμαρτύρεται πως οι Γερμανοί του φέρονται πολύ ψυχρά και είναι απόμακροι σε σύγκριση με το κράτος του τη Συρία.

Οι μουσουλμανικές κοινότητες χρησιμοποιούν τη δημοκρατία μας για να καταστρέψουν την ανοχή μας και να επιβάλουν τη μισαλλοδοξία και το μίσος , την καλοσύνη μας για να επιβάλουν τη μακιαβελική ιδεολογία τους, και αυτό με την ευλογία των όσων βρίσκονται στην εξουσία στους οποίους αναθέτουμε την ασφάλεια και τις ελευθερίες μας.

Οι οπαδοί του Αλλάχ δεν χρειάζονται καν να κρύψουν την φιλοδοξία τους για κατάκτηση της Ευρώπης, όπως ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα Der Spiegel λέει: «Συνήθισε το. Εμείς (οι μουσουλμάνοι) είμαστε εδώ, θα γινόμαστε όλο και πιο πολλοί και θα κατακτήσουμε τη Γερμανία για εμάς. Είτε σας αρέσει είτε όχι!»
FOTO4
Παρόλα αυτά αυτό που θα πρέπει να συλλογιστούμε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς καθώς έχουμε αφήσει την ανηθικότητα και την χαλάρωση των ηθών στη χώρα μας σε ύστατο σημείο. Ίσως αν πάψουμε επιτέλους να επιτρέπουμε τέτοιες εικόνες ντροπής όπως τη Γυμνή Ποδηλασία στη Θεσσαλονίκη, η οποία έγινε πριν λίγες μέρες, να μπορέσει τελικά να ορθοποδήσει η χώρα μας, ειδάλλως αλλοίμονο μας!

FOTO5
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Η «χαλάρωση» των ηθών δεν έχει σχέση με την λαθροεισβολή που γίνεται στην Ευρώπη. Οι μουσουλμάνοι θα πάνε την Ευρώπη όχι πίσω στον Μεσαίωνα, αλλά στην εποχή των σπηλαίων!!!!!!!
    Παρεπιπτόντως, γιατί κανένας δεν αναφέρει το ποσόν που κόστισαν οι λαθραίοι στην Ελλάδα μόνο για το 2015;
    Κόστισαν 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ!!!!!!!!!
    Δεν ξέρω αν στο ποσόν αυτό περιλαμβάνονται εκτός των εξόδων διαβίωσης, σίτισης και ένδυσης είναι και τα έξοδα περίθαλψης;
    Άκουσα ότι σε κάθε έναν/μία που έρχονται τους δίνουν [μεταξύ όλων των άλλων] και ένα πλήρες βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών. Την ίδια στιγμή σταμάτησαν να δίνουν το αντίστοιχο βαλιτσάκι στους φαντάρους!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *