ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΞΩ ΣΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ(Βίντεο)

4.33/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ! Οι μουσουλμάνοι στο Βερολίνο αγνοούν τις κλειδαριές των τζαμιών, συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες για να προσευχηθούν

Κλειδωμένοι από τα γερμανικά τζαμιά, οι Μουσουλμάνοι αψηφούν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης προσευχόμενοι έξω για λόγους τζαμιού, μετατρέποντάς τους σε «καυτές ζώνες» του κινεζικού ιού.

Καθώς τα τζαμιά είναι κλειστά λόγω του κορωναϊού σε όλη τη Γερμανία, αυτό ήταν το Βερολίνο κατά τις προσευχές της Παρασκευής.

As mosques are closed due to Coronavirus across Germany, this was Berlin during Friday prayers

ΙΤΑΛΙΑ: Παρά το κλείσιμο των λιμένων λόγω του COVID-19, οι παράνομοι εξωγήινοι μουσουλμάνοι εισβολείς καταφέρνουν να περάσουν

Αφού ο υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini, ο οποίος έκλεισε επίσημα τα λιμάνια της Ιταλίας λόγω της παράνομης μουσουλμανικής εισβολής από την Αφρική, εκδιώχτηκε από το γραφείο, η Ιταλία τα ξανα άνοιξε, μόνο για να τα κλείσει ξανά λόγω της επιδημίας COVID-19. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους μουσουλμάνους εισβολείς να μπουν.

Η Σικελία είναι το κύριο σημείο άφιξης για την πλειονότητα των αφρικανικών μουσουλμάνων παράνομων που πλημμυρίζουν την Ιταλία. Λόγω της πανδημίας COVID-19, η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε ότι μια εθνική έκτακτη ανάγκη που θα μπλοκάρει πρόσφυγες και μετανάστες θα ισχύει έως τις 31 Ιουλίου.

Παρά την προσωρινή απαγόρευση, ένα φουσκωτό σκάφος που μετέφερε 77 δυνητικά μολυσμένους άνδρες μουσουλμάνους μετανάστες διείσδυσε στο λιμάνι του Portopalo το Πάσχα. Οι ενδιαφερόμενοι Ιταλοί πολίτες ανέφεραν ότι παρατηρήθηκαν παράνομοι και οι αρχές μπόρεσαν να τους συλλάβουν.
Οι άνθρωποι ανησυχούν ότι οι εισβολείς θα μπορούσαν να γίνουν ένα νέο όχημα μόλυνσης στην ήδη πολιορκωμένη χώρα. Στο παρακάτω βίντεο, ο δήμαρχος Montoneri μιλά για την εισβολή στο Πορτοπάλο, ενώ οι μουσουλμάνοι παράνομοι κρατούνται πίσω του.

Breaking: While Italy Endures a Nationwide lockdown, 77 Military-Aged Migrants Invade their Shores

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ιταλίας δικάζει τον Μάτεο Σαλβίνι – τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που είχε καταφέρει να σταματήσει την παράνομη εξωγήινη μουσουλμανική εισβολή στην Ιταλία – με τις κατηγορίες για «επιβαρυντική απαγωγή» επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει 131 παράνομους και δυνητικά επικίνδυνους μουσουλμάνους εισβολείς για αποβίβαση από το ιταλικό αλιευτικό σκάφος – Accursio Giarratano.

BREAKING: Italy’s Socialist Government announces Trial Against their Biggest Threat, Matteo Salvini

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οι παράνομοι εξωγήινοι μουσουλμάνοι εισβολείς διεγείρουν για αυτό που θεωρούν «μη ικανοποιητικές συνθήκες διαβίωσης» ενώ κρατούνται σε καραντίνα COVID-19

Στην εγκατάσταση προσφύγων ZASt στο Halberstadt της Γερμανίας, περισσότεροι από 800 παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες βρίσκονται σε καραντίνα από την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας από αυτούς ήταν θετικός για τον κινεζικό κοροναϊό.

Λόγω της καραντίνας της εγκατάστασης, οι παράνομοι εισβολείς δεν επιτρέπεται να φύγουν για να κάνουν τις δικές τους αγορές παντοπωλείων, οπότε παραδίδεται σε αυτούς φαγητό halal. Αλλά δεν είναι ικανοποιημένοι με τα χαλάλ γεύματά τους ή τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής που λαμβάνουν, οπότε πραγματοποίησαν απεργία πείνας.
Οι μουσουλμάνοι σύντροφοι εξέφρασαν επίσης τον θυμό τους για την έλλειψη διαθέσιμων σημείων πρόσβασης Wi-Fi. Σε απάντηση, ξεκίνησαν μια ταραχή, αρνήθηκαν το φαγητό halal και κατέρριψαν τους φράκτες που διαχωρίζουν επί του παρόντος τα τρία κύρια κτίρια του ακινήτου.
Ακολουθούν δύο βίντεο του RAIR Foundation – μεταφρασμένα βίντεο που περιγράφουν τις ταραχές σε ένα κέντρο μεταναστών στο Halberstadt:

Germany: Quarantined Migrants in Refugee Center Riot – Demand more Free Halal Food, WiFi, etc.

Το γερμανικό κόμμα AfD (Alternative für Deutschland), ανέφερε ότι η αριστερά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσής τους χρησιμοποιούν τις ταραχές για να κερδίσουν πολιτικό κεφάλαιο. Το ριζοσπαστικό αριστερό «Αντιρατσιστικό Δίκτυο Σαξονίας-Άνχαλτ» έγραψε μια ανοιχτή επιστολή επτά σελίδων, ζητώντας περισσότερα φυλλάδια που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους για τους μετανάστες. Επιπλέον, σχεδίασαν μια συνάντηση για να «υποστηρίξουν τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο».

Germany Rewards Rioting Migrants in Coronavirus Quarantine with Free Housing, Halal Food, WiFi, etc.

https://twitter.com/_Islamicat/status/1242922456219815937

Το ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙ 500 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ; ΑΝΟΙΓΕΙ 423 ΝΕΑ ΤΖΑΜΙΑ

Ο ανατριχιαστικός εξισλαμισμός του Λονδίνου είναι σχεδόν πλήρης, με εκατοντάδες επίσημα δικαστήρια σαρία που λειτουργούν στην πρωτεύουσα και τζαμιά όπου ανοίγονται διάσημες χριστιανικές εκκλησίες για πολλές εκατοντάδες χρόνια.
Λοιπόν,γνωρίζατε ότι αυτό ερχόταν: οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο κινεζικός κοροναϊός μετατρέπει τον κόσμο σε μουσουλμανικό τρόπο ζωής.

Ο Αυστραλός σχολιαστής, Avi Yemeni, κοροϊδεύει αυτήν την τελευταία τρελή δήλωση της ισλαμικής υπεροχής.

This is the WORST Coronavirus video on the internet

Δημοσιογράφος διαμαρτύρεται και κάνει ρεπορτάζ  για τους μουσουλμάνους που δεν υπακούουν στους νόμους να μένουν σπίτια τους αλλά βγαίνουν στους δρόμους κοντά στα τζαμιά για να προσευχηθούν. Με έκπληξη ο δημοσιογράφος  απειλείται,  τον σταμάτησαν αστυνομικοί και του έκαναν παρατήρηση  να μην πει τίποτα για τους μουσουλμάνους και ότι όλα εκεί είναι νόμιμα.

Police Threaten Reporter over reporting on a Protected group

Αυτός ο ιός έκανε αυτό που καμία γυναίκα δεν μπόρεσε να κάνει… ακυρώστε όλα τα αθλήματα, κλείστε όλα τα μπαρ και κρατήστε τους άντρες στο σπίτι !!!
Εγώ: Alexa ποιος είναι ο καιρός αυτό το Σαββατοκύριακο;
Alexa: Δεν έχει σημασία – δεν θα πας πουθενά.
Η καραντίνα μας έχει μετατρέψει σε σκύλους. Περπατάμε όλο το σπίτι ψάχνοντας για φαγητό. Μας λένε «όχι» αν πλησιάσουμε πολύ κοντά σε ξένους. Και ενθουσιάζουμε πολύ για τις βόλτες με το αυτοκίνητο.

ΙΝΔΙΑ: Ιατρική ομάδα που μεταφέρει τους ασθενείς της Κίνας κορανοϊού σε καραντίνα που δέχθηκε επίθεση από μουσουλμανικό όχλο στο Μορανταμπάντ, γιατροί και άλλοι τραυματίστηκαν

Σε ένα άλλο τέτοιο περιστατικό βίας, μια ομάδα γιατρών, ιατρικού προσωπικού και αστυνομίας δέχτηκαν επίθεση από ένα όχλο στην περιοχή Haji Neb Masjid (τζαμί) στο Μορανταμπάντ όταν πήγαν να πάρουν δύο άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα εμφάνισης του κοροναϊού της Κίνας.

Η ομάδα υγείας προσπάθησε να εξηγήσει στα πλήθη, αλλά οι ντόπιοι έγιναν επιθετικοί και άρχισαν να πετούν πέτρες.
Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί και οι πρώτοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας εργάζονταν μέρα και νύχτα για να σώσουν το κοινό από την πανδημία του κοροναϊού, οι επιθέσεις εναντίον τους συνεχίζονται αμείωτα Ο όχλος πέταξε πέτρες στο ασθενοφόρο και τους γιατρούς. Οι πέτρες πέταξαν επίσης στο αστυνομικό φορτηγό που ήρθε για να σώσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας αργότερα. Αρκετοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, τραυματίστηκαν στο επακόλουθο χάος.

UP Stone Pelting: Medical Professionals And Police Personnel Attacked By Mob In Moradabad

Από τα σπίτια πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς που θέλουν να πάρουν τα άτομα που υποτίθεται ότι έχουν προσβληθεί με covid 19

Watch: People pelted stones at medical team, police personnel in UP’s Moradabad

«Φοράμε μάσκα, όχι φίμωτρο» ,κάποιοι τόλμησαν και βγήκαν στην Γερμανία να διαμαρτυρηθούν για τα δικαιώματα τους και την ελευθερία τους.  500 ευρώ πρόστιμο πλήρωσαν παρόλο που διατήρησαν τους κανόνες.

Παράνομοι μουσουλμάνοι εισβολείς διεξάγουν οικονομικό πόλεμο σε χώρες που τους έχουν δεχθεί.

Γιατί οι Μουσουλμάνοι που παρακαλούν να τους δοθεί άσυλο στη Δύση, καταστρέφουν τις γεωργικές καλλιέργειες στη Δύση; Επειδή ο λεγόμενος «Θεός», ο Αλλάχ, το διέταξε και ο λεγόμενος «προφήτης» τους, ο Μωάμεθ, το έπραξε.

The Jihad of Killing Crops

Εκεί οδηγούμαστε

1 δημιουργούμε έναν ιό

2 μένετε στο σπίτι σας

3  κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος

4 σε υποχρεώνουν να πληρώνεις τις οικονομικές σου συναλλαγές μόνο ηλεκτρονικά

5 η επόμενη φάση είναι να σε γεμίσουνε κεραίες με 5G  οι οποίες θα είναι ο αργός θάνατος σου

6 στην συνέχεια σε εμφυτεύουνε το τσιπ

7σε υποχρεονουν να εμβολιαζεσαι τα δικα τους εμβολια

8  τα οποία έχουνε σκοπό να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω φυσικής εξόντωσης

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *