ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ: ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ(Βίντεο)

4.83/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΙΝΔΙΑ: Οι γιατροί και η αστυνομία δέχτηκαν επίθεση για τον έλεγχο ενός ύποπτου για κοροναϊό σε μουσουλμανική γειτονιά

Μια ινδική ιατρική ομάδα που πήγε να ελέγξει έναν μουσουλμανικό ασθενή με υποπτευόμενα συμπτώματα για κοροναϊό δέχτηκαν επίθεση και πέταξε με πέτρες στο Tatarpti Bhakhal του Indore σήμερα. Ο όχλος κινήθηκε επιθετικά στην ομάδα των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και τους έριξε βράχους από τις κοντινές στέγες.

Εφημερίδα OPindia: Σύμφωνα με αναφορές, όταν η ιατρική ομάδα ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία, η αστυνομική ομάδα δέχτηκε επίθεση επίσης. Ο συγκεντρωμένος όχλος έσπασε ακόμη τα οδοφράγματα και χρησιμοποίησε τις γυναίκες μεταξύ τους ως ανθρώπινες ασπίδες όταν η αστυνομία προσπάθησε να αναλάβει δράση.
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Indore υπήρξε η πόλη που πλήττεται χειρότερα από την πανδημία του κοροναϊού στη Μάντια Πραντές.

Indore: Doctors and Police attacked for checking corona suspect in Muslim dominating area

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μουσουλμάνοι έφηβοι μετανάστες βήχουν σκόπιμα στους ηλικιωμένους με την καταστροφική «πρόκληση κοροναϊού».

Οι αρχές του σουηδικού δήμου Eslov προειδοποίησαν τους κατοίκους ότι οι έφηβοι (μετανάστες) βήχουν εν γνώσει, φταρνίζονται και φτύνουν δίπλα στους ηλικιωμένους στην αποκαλούμενη «πρόκληση κοροναϊού».

Πολλοί άνθρωποι αποκαλούσαν τη συμπεριφορά «αηδιαστική» και «απολύτως άσκοπη», αν και κάποιοι κατηγορούσαν τον δήμο ότι διέδιδε «ψεύτικα» νέα από τους «ρατσιστές» και ότι οι «νέοι» ήταν κωδικός λέξης για κάτι εντελώς διαφορετικό (μουσουλμάνοι εισβολείς).

Οι γονείς έχουν συμβουλεύτεί να «μιλάνε» με τα παιδιά τους μετά από μια σειρά αναφορών σχετικά με τη στοχοθετημένη ανάρμοστη και ανήθικη συμπεριφορά των τοπικών μουσουλμάνων νέων ενάντια στους ηλικιωμένους. Η Σουηδία επέλεξε να μην επιβάλει περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών της, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες χώρες.

Εν τω μεταξύ, ένα μεταναστευτικό δίδυμο από την Eskilstuna πίσω από το λογαριασμό YouTube «Alpha & Ali» δημοσίευσε ένα βίντεο πριν από αρκετές ημέρες, στο οποίο προσέγγισαν τυχαία άτομα στο δρόμο ενώ προσποιούνταν ότι έβηχαν ενώ ισχυριζόμενοι ότι έχουν coronavirus.

Από την Τρίτη το πρωί, η Σουηδία έχει αναφέρει 4.028 περιπτώσεις μόλυνσης από κοροναϊό, με 146 νεκρούς.

«Κάποιοι από τους πρεσβυτέρους μας έχουν εκτεθεί σε νεαρούς που έβηχαν, φταρνίζονταν και έφτυναν στη γειτονιά τους, στους δρόμους και στα καταστήματα. Μιλήστε με τη νεολαία σας και, πάνω απ ‘όλα, απαντήστε αν δείτε κάποιον να προκαλεί και να συμπεριφέρεται ασεβώς «, δήλωσε ο Δήμος Eslov στο Facebook.

«Έχουμε μάθει ότι οι ηλικιωμένοι αισθάνονται ανασφαλείς. Οι νέοι άνθρωποι βήχουν και φωνάζουν «κορώνα» μόνο για να πάνε μακριά και να γελάσουν «, δήλωσε στο σουηδικό ραδιόφωνο η Ingrid Westerlund, επικεφαλής των επιχειρήσεων στο δήμο Eslov.

Sweden: Europe’s lockdown exception

Σουηδία: Η εξαίρεση κλειδώματος της Ευρώπης
Σκεφτείτε το ως διάλειμμα δύο λεπτών από την υστερία του κοροναϊού … ή ένα σύμπτωμα του.

https://twitter.com/MarkDice/status/1245178581950447617

Όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο απορρίπτουν την «κοινωνική απομάκρυνση» και επιλέγουν τη συγκέντρωση σε ομάδες για να «τρομάξουν» τον ιό

Όλα αυτά τα δυνατά και επιθετικά ουρλιαχτά είναι βέβαιο ότι θα τρομάξει κανονικούς ανθρώπους, αν όχι τον ίδιο τον ιό.

Οι κληρικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Πακιστάν αρνούνται να κλείσουν τζαμιά που παρακολουθούν εκατομμύρια κάθε εβδομάδα. «Δεν πιστεύουμε στον κοροναϊό, πιστεύουμε στον Αλλάχ».

Οι οπαδοί του MUSLIM/Ισλάμ συσσωρεύτηκαν σε τζαμιά στο Πακιστάν την Παρασκευή, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις για τον ταχέως διαδόσιμο κινεζικό κοροναϊό και τροφοδοτώντας τους φόβους μιας κρίσης δημόσιας υγείας. Πακιστανοί κληρικοί και κυβερνητικοί ηγέτες αρνήθηκαν να κλείσουν τζαμιά που παρακολουθούν εκατομμύρια κάθε εβδομάδα, όπου οι αγκαλιές και οι χειραψίες είναι κοινές.

Το Πακιστάν έφτασε τις 1.200 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 και οι πραγματικά μολυσμένοι είναι πιθανόν σημαντικά υψηλότεροι. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες χώρες, όπως το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, το Πακιστάν δεν έχει απαγορεύσει τις προσευχές των συναθροίσεων που αποτελούν μια υποτιθέμενη «σαφή απειλή» για τη δημόσια υγεία.

Εφημερίδα KashmirMonitor: Tiktok βίντεο που συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στο Πακιστάν έχουν καλέσει τους Μουσουλμάνους να παρακολουθήσουν τζαμιά παρά τις προειδοποιήσεις για την δημόσια υγεία.
Οι κορυφαίοι θρησκευόμενοι μελετητές της χώρας έχουν μόνο συμβουλεύσει ότι οι ηλικιωμένοι και άρρωστοι αποφεύγουν προσευχές και έχουν δώσει εντολή σε κληρικούς να κρατήσουν σύντομα τα κηρύγματα.

«Δεν πιστεύουμε σε κοροναϊό, πιστεύουμε στον Αλλάχ. Ό, τι συμβαίνει, αυτό συμβαίνει από τον Αλλάχ «, δήλωσε ο Αλτάφ Χαν, καθώς οι προσκυνητές που φορούσαν μάσκες έφτασαν για προσευχές την Παρασκευή στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται», δήλωσε ο Syed Ashfaq Ahmed, κάτοικος του Ισλαμαμπάντ, μετά από μια επίσκεψη στο τζαμί αυτή την εβδομάδα. «Πήγαν στο τζαμί για να ζητήσουν βοήθεια από τον Αλλάχ.»

Το Πακιστάν έχει μέχρι στιγμής δηλώσει 1.235 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 και εννέα θανάτους, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι οι περιορισμένοι έλεγχοι υποτιμούν την πραγματική έκταση της εστίας που έχει μολύνει περισσότερους από 530.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Με αυτά να πάρουν οι δικοί μας ιερείς ένα παράδειγμα για την τρομολαγνία που τους έχει πιάσει.
Έτσι λοιπόν καταλάβετε το, ψάξτε την αλήθεια διότι σας δουλεύουν ψιλό γαζί, τα νούμερα με τους νεκρούς δεν ισχύουν. Ψάξτε, ερευνήστε καθώς όλα είναι στημένα για να σας καταστρέψουν και ψυχικά και οικονομικά διότι μόνο έτσι θα γίνετε τα «προβατάκια» που θέλουν να έχουν για να χειραγωγούν εύκολα το κοπάδι.

Παρά τις προειδοποιήσεις, η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου επιτρέπει σε μεγάλες ομάδες μουσουλμάνων να προσεύχονται μαζί

Οι μουσουλμάνοι Ισχυροί λένε ότι είναι γραμμένο στο Κοράνι – Σούρα 10 – ότι ο Κοροναϊός θα επηρεάσει μόνο εκείνους που μας φοβούνται. Τίποτα δεν θα συμβεί στους μουσουλμάνους.

Muslims: «Allah sent the Corona virus, nothing will happen to us.»

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Χαρτί υγείας Τζιχάντ;

Bill Withers – Ain’t No Sunshine (Official Audio)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *