ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με βία χτυπούν Γάλλο πολίτη χωρίς λόγο μόνο και μόνο γιατί διαμαρτυρήθηκε για τις καταστάσεις στην Γαλλία. Όπως φαίνεται όμως ο στρατιωτικός νόμος ήδη υπάρχει και εφαρμόζεται με τον χειρότερο τρόπο καθώς ξυλοκοπούν ανελέητα και χωρίς λόγο για να υπάρχει εκφοβισμός. Αποτέλεσμα να φοβάται ο κόσμος πλέον να βγαίνει στους δρόμους.

Un régime qui empêche les citoyens de s’exprimer est une dictature

AVIGNON

TOULOUSE

BREST
LIVE: Διαμαρτυρίες εναντίον του Συμφώνου Μετανάστευσης στις Βρυξέλλες

LIVE: Proteste gegen den Migrationspakt in Brüssel

Λαθρο διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά των Ιταλών απέναντι στους λαθρο θέλουμε περισσότερα δικαιώματα και καλύτερη συμπεριφορά . Μιμούμαστε λίγο τους Γάλλους και μεταφέρουμε την δυσαρέσκεια στις πλατείες . Στην Ελλάδα οι διαμαρτυρίες γίνονται δυστυχώς στους καναπέδες μπροστά στις οθόνες. Για αυτό τον λόγο δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ σε αυτήν την χώρα.

Roma, migranti contro il decreto sicurezza. Soumahoro (Usb): «Gli invisibili si fanno sentire»

Μουσουλμανική Αδελφότητα θέλει να μετατρέψει τη Γερμανία σε ισλαμική θεοκρατία

Muslimbruderschaft will Deutschland in islamischen Gottesstaat umwandeln

Στην Αμερική ετοιμάζονται για εμφύλιο

Can Liberals Survive the Apocalypse? This is Funny!

 

https://i0.wp.com/www.pravda-tv.com/wp-content/uploads/2018/12/titel-eurgn161218.jpg?resize=640%2C360&ssl=1

Αρκετά χρόνια πριν, η ΕΕ αποφάσισε τη δημιουργία της λεγόμενης «Eurogendfor» ( «Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής».) „EuroGendFor“ („European Gendarmarie Force“)- μια ειδική ομάδα εργασίας για την καταστολή των «αναταραχών» και «ταραχές» εντός της Ευρωπαϊκής κοινότητας.

Προτείνεται από τη Γαλλία το 2003, έχουν πραγματοποιηθεί στη Γαλλία πρώτες ασκήσεις τον Ιούνιο του 2005 και μετέτρεψαν την επίσημη σύσταση αυτής της ομάδας εργασίας στις 20.07.2006. Ιδρυτικά μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης ήταν μαζί με τη Γαλλία και την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία – Γερμανία δεν ήταν και δεν συμμετέχει μέχρι σήμερα.

Αυτή η ειδική μονάδα μπορεί να γίνει «ad hoc συνασπισμός» υπό τη διοίκηση της ΕΕ, του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, του ΟΑΣΕ ή των άλλων και δεν δεσμεύεται από το δίκαιο της χώρας στην οποία χρησιμοποιείται.

Το στρατευμα έχει εκτεταμένες εξουσίες για την αποκατάσταση της ειρήνης και της τάξης στις αντίστοιχες περιοχές κρίσης. Σε μια θεωρητική χρήση στη Γερμανία, ο βασικός νόμος και όλες οι εθνικές νομοθεσίες θα μπορούσαν να τεθούν εκτός λειτουργίας, αναστέλλεται – συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης της «θανατικής ποινής» κατά «ανταρτών».

Οι Eurogendfor αποτελούν τον πυρήνα των 800-900 μέλη, αλλά μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω κατά 2.300 άτομα σε ειδικές περιπτώσεις (εκ των οποίων 800 από την Ιταλία, 600 από τη Γαλλία, 500 από την Ισπανία, 160 από την Πορτογαλία και 100 από την Ολλανδία).

Η ομάδα εργασίας έχει ήδη ολοκληρώσει κάποιες συγκεκριμένες αποστολές, όπως το 2007 και το 2010 στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, 2.009 στο Αφγανιστάν, Αϊτή το 2010, το 2014 στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και το Μαλί, καθώς και το 2016 στην Ουκρανία.

Η εγκατάσταση μιας τέτοιας μονάδας, η οποία – όπως και τόσα άλλα – ήταν στο πληθυσμό των χωρών της ΕΕ πάνω και τα μέσα ενημέρωσης και μπόρεσε σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί απαρατήρητη, θα μπορούσε να αυξηθεί ραγδαία τα σήμερα ταραγμένη και ολοένα και πιο ασταθές.

Συγκεκριμένα στη Γαλλία, όπου ο Macron έχει πλέον ανακηρύξει το υψηλότερο επίπεδο τρομοκρατικής επιφυλακής, η ελίτ μπορεσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον των δικών του πολιτών («Κίτρινα Γιλέκα»).

Η πρώτη δοκιμαστική περίοδος πήγε καλά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πολλοί έχουν αναφέρει περιστατικά που αφορούν παραστρατιωτικές μονάδες με το σήμα EuroGendFor (Βρετανός δημοσιογράφος: Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ευρώπη θα έρθει)

Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα, θωρακισμένα οχήματα και κανόνια νερού. 118 διαδηλωτές και 17 δυνάμεις ασφαλείας έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, περίπου 1400 άτομα συνελήφθησαν προσωρινά σε όλη τη χώρα,

https://i2.wp.com/www.pravda-tv.com/wp-content/uploads/2018/12/bild5-9.jpg?resize=500%2C551&ssl=1

EUROGENDFOR – DIE PRIVATARMEE DER EU-DIKTATUR MIT TÖTUNGSBEFEHL!

+++ALARM+++ EUROGENDFOR +++DIE PRIVATARMEE DER EU DIKTATUR MIT TÖTUNGSBEFEHL!

 

 

 

Η ΕΕ απέχει πολύ από το να είναι έργο ειρήνης»

Η σημαία της ΕΕ στο τεθωρακισμένο όχημα μπορεί να υποδεικνύει τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Δύναμης Χωροφυλακής (EGF / EUROGENDFOR).

L’EUROGENDFOR – LA TROUPE DE POLICE DE L’UNION EUROPEENNE

 

 

Μέχρι στιγμής, ο οργανισμός δεν έχει σχολιάσει μια πιθανή εξάπλωση από το Παρίσι.

EUROGENDFOR – Privatarmee der Machteliten

EUROGENDFOR – Todesstrafe – Grundgesetzverletzung

EUROGENDFORE- Die PRIVATARMEE der ELITEN

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *