ΜΟΡΦΟΥ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ «ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ! Ποιοι θα συντριβούν! Τι θα συμβεί!……(Βίντεο)

4.86/5 (7)

=π.Δ… Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ, ΑΚΟΥΕΤΩ – ΚΑΙ ΝΟΥΝ, ΝΟΕΙΤΩ…..

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, αποκαλύπτει τι του είπε Άγιος άνθρωπος για τα επερχόμενα δεινά, τα οποία θα γίνουν «επειδή η γη δεν αντέχει άλλη αμαρτία»!

ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥΟ Πανιερώτατος, ανέφερε πως αιτία θα είναι οι τέσσερις μεγαλύτερες αμαρτίες: οι εκτρώσεις, τα παρά φύσιν σαρκικά (εννοεί πρωκτικά ή στοματικά εντός ή εκτός του γάμου και σχέσεις ιδίων φύλων, όπως έχει διευκρινίσει παλαιότερα),

οι βλασφημίες και

οι μαγείες! Αυτές είναι οι κυρίαρχες αμαρτίες που επότισαν τη γη και δεν αντέχει η γη άλλο!

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙΓι΄ αυτό κατά τόπους θα συμβαίνουν εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμοί, καταποντισμοί, καταιγίδες, καύσωνες, παγετώνες, που θα πολλαπλασιαστούν!Όσο πιο μεγάλη θα είναι η αμαρτία μιας πόλης ή μιας κοινότητας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δοκιμασία!

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣε κάθε πόλη ή κοινότητα όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που μετανοούν, προσεύχονται, οι καλοπροαίρετοι, οι καλοσυνάτοι!

Αυτοί θα έχουν «ομπρέλα προστασίας»! Κατά έναν παράδοξο και μοναδικό τρόπο που δεν θα έχει ερμηνεία λογική!Αυτούς τους ανθρώπους θα τους χρειαστεί η Εκκλησία του Χριστού, όταν θα έρθει ειρήνη. Και τότε θα γίνει μια παγκόσμια ιεραποστολή και τους ανθρώπους που γνωρίζουν την Ορθοδοξία θα τους χρησιμοποιήσει ο Θεός.

Και γι΄ αυτό θα τους προφυλάξει στα γεγονότα αυτά!

Αυτοί θα ζήσουν το θαύμα!Πολλοί από αυτούς θα βλέπουν μπροστά τους και Αγίους να τους καθοδηγούν: «πήγαινε εδώ, κάμε εκείνο, πάρε την οικογένειά σου και πήγαινε στο τάδε βουνό»! Δεν θα σας αφήσει απληροφόρητους ο Θεός! Μας τα έλεγε ο Άγιος Παΐσιος από τότε που ήμουν δεκαοκτώ χρονών, τόνισε ο Πανιερώτατος.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΑντίθετα, πολλοί άνθρωποι που δεν μετανοούν και αμαρτάνουν με συγκεκριμένους τρόπους, όπως κάποιος που αμαρτάνει από το στόμα (εν. στοματικό σεξ, βλασφημία των Θείων, ύβρεις κλπ) θα προσβάλλεται το στόμα του!

Ξεκινά δηλαδή η διάλυσή του ή ο θάνατός του από το στόμα!

Εάν είναι από το χέρι, θα προσβάλλεται το χέρι του! Δηλαδή και το όργανο ακόμη του σώματος με το οποίο αμαρτάνουμε θα έχει προσβολή!

Και τότε δεν θα είναι πλέον τότε καιρός μετανοίας…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΟ Άγιος άνθρωπος του είπε πάλι, για όσους θα πάνε σε Πόλεμο ή σε Επιστράτευση, πως είναι καλά να έχουν επάνω τους μιαν εικόνα κάποιου Μάρτυρα! Οι Κύπριοι την εικόνα του Αγίου Φιλουμένου (+ 29-11-1979 – μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ με τσεκούρι από φανατικούς Εβραίους). Οι Ρώσοι και άλλοι του Αγίου Ευγενίου Ροντιόνωφ (+ 23-5-1996 – πρόσφατος στρατιωτικός νεομάρτυρας που αποκεφαλίστηκε από τους Τσετσένους).

Να έχουμε έναν φίλο Άγιο προστάτη.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝΟ Μητροπολίτης της κατεχόμενης Μόρφου Νεόφυτος, υπογράμμισε ακόμη πως τα πράγματα που είπαν Άγιοι τώρα κορυφώνονται.

«Ο Ερντογάν θέλει ντε και καλά να πέσει!

Με την αλαζονεία την οποία επιδεικνύει! Αλλά θα τον αφήσει ο Θεός να κάνει όλα αυτά τα κακά που λέει σε εμάς;Όχι, δεν θα τον αφήσει ο Θεός» κατέληξε ο Πανιερώτατος, σημειώνοντας το εξαιρετικά παρήγορο γεγονός του ότι στην Κύπρο βλέπει πλέον πολλούς ανθρώπους προσευχής!

Και νέους ανθρώπους που μετανοιώνουν με την ψυχή τους!Και αυτό είναι που θέλει βέβαια ο Θεός «για να έρθει το κακό λιγότερο ή να μην έρθει και καθόλου», όπως έχει εξηγήσει κάποια άλλη φορά, ζητώντας να προσευχόμαστε καθημερινά και για τους εκάστοτε ηγέτες που μας κυβερνούν, για να τους φωτίζει στο σωστό ο Θεός και ιδίως για να μην κάνουν άνομους νόμους…

Τό είδα>>> Nektaria Klim

Ο σωτήριος «μυστικός δρόμος» για τους ασθενείς & όσους βρίσκονται στο πλάι τους…»Κρυμμένος» σε μια ομιλία..

Αυτή η αλλιώτικη ομιλία του αγαπημένου μας Μητροπολίτη Μόρφου π.Νεοφύτου αποκαλύπτει έναν πραγματικά συγκλονιστικό «μυστικό δρόμο», που όταν υιοθετηθεί από τους ανθρώπους που σηκώνουν τον σταυρό της ασθένειάς τους (αλλά και απ΄όσους δικούς τους βρίσκονται και συμπάσχουν δίπλα τους…), αλλάζει εντελώς-τελείως όλα τα μέχρι τότε δεδομένα στην αντιμετώπιση της αβάσταχτης πραγματικότητας που βιώνουν… Όπως ακριβώς τον έκανε πράξη ο, περί ου ο λόγος, γοητευτικός Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός…
Ὅσιος Νικηφόρος ὁ Λεπρός, ὁ σταυρωμένος ἄνθρωπος… 

www.nikosxeiladakis.gr


Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *