ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΩΝΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι κλώνοι και η κλωνοποίηση είναι μοναδικά στοιχεία που βρίσκονται στον σταθμό Tau(Tau Station). Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύμπαντος μας, που χρησιμεύουν τόσο ως ενδιαφέρουσες πλοκές όσο και ως βασικά μέρη του παιχνιδιού. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικοί είναι για την εμπειρία σας, διαθέτουμε επίσης εικαστικά τεχνικής ομαδικής τέχνης που βοηθούν στην απεικόνιση της διαδικασίας κλωνοποίησης σε λεπτομέρειες που υπερβαίνουν τη φαντασία.

Παρακάτω μια συλλογή από την τέχνη που έχουμε ολοκληρώσει μέχρι στιγμής. Θα σας δώσει μια καλή ματιά στο τι σημαίνει να κάνετε (και να είστε!) ένας Κλώνος στο σύμπαν του Σταθμού Tau.

Premium δωμάτιο κλωνοποίησης

Μια πιο προσεκτική ματιά στο δωμάτιο κλωνοποίησης

Το Cloning Pods είναι η καρδιά της αίθουσας κλωνοποίησης:

Ανθρώπινη κλωνοποίηση

Η ανθρώπινη κλωνοποίηση αναφέρεται συχνά στην ανθρώπινη αναπαραγωγική κλωνοποίηση για την παραγωγή ενός γενετικού αντιγράφου ενός υπάρχοντος ατόμου. Παρά τις δεκαετίες εικασίες, δεν υπήρξε αναπαραγωγική κλωνοποίηση του ανθρώπου. Η ερευνητική κλωνοποίηση, επίσης γνωστή ως κλωνοποίηση εμβρύου ή θεραπευτική κλωνοποίηση, είναι μια άλλη μορφή ανθρώπινης κλωνοποίησης που παράγει γενετικά ειδικά εμβρυϊκά βλαστικά κύτταρα. Μετά από μια σειρά αποτυχιών και υψηλού προφίλ ψευδών ισχυρισμών επιτυχίας, η πρώτη αναφορά βλαστικών κυττάρων που δημιουργήθηκε από κλωνοποιημένα ανθρώπινα έμβρυα δημοσιεύθηκε το 2013.

Μερικές από τις σημαντικότερες ανησυχίες που προκαλούνται από την κλωνοποίηση της έρευνας είναι οι κίνδυνοι που θέτει για τις γυναίκες που θα χρειαζόταν να παρέχουν τον μεγάλο αριθμό ωαρίων που απαιτούνται. Υπερβολικοί και πιθανώς μη ρεαλιστικοί ισχυρισμοί για «εξατομικευμένες» θεραπείες. και την ανάγκη αποτελεσματικής εποπτείας για την αποτροπή αδίστακτων προσπαθειών για χρήση κλωνοποιημένων εμβρύων για αναπαραγωγική ανθρώπινη κλωνοποίηση.

Η ανθρώπινη αναπαραγωγική κλωνοποίηση αντιτίθεται ευρέως. Οι συντριπτικές πλειοψηφίες, συνήθως από 80% έως 90%, την απέρριψαν σταθερά σε έρευνες για περισσότερα από 20 χρόνια. Ενώ οι ΗΠΑ δεν έχουν ομοσπονδιακό νόμο για την ανθρώπινη αναπαραγωγική κλωνοποίηση, ορισμένα κράτη, δεκάδες άλλες χώρες και αρκετές διεθνείς συμφωνίες το απαγορεύουν επίσημα. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η ανθρώπινη αναπαραγωγική κλωνοποίηση δεν μπορεί ποτέ να καταστεί ασφαλής. Θα απειλούσε επίσης την ψυχολογική ευημερία των κλωνοποιημένων παιδιών και θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα σε πιο ισχυρές κληρονομικές τεχνολογίες γενετικού χειρισμού.

Man Convinces Celebrities They’ve Been Cloned – Lee Kern’s Celebrity Bedlam | Dead Parrot

Doctor Claims He Cloned Human Embryos

Human Cloning

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *