ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Συγκρίνετε το μπάρμπεκιου G7 με τον τρόπο με τον οποίο οι κανονικοί άνθρωποι βρίσκονται σε «καραντίνα».
Ένα σύντομο βίντεο πρόσφατα γνωστοποιήθηκε στο Twitter. Δείχνει έναν άνδρα και μια γυναίκα (από την άκρη) να σηκώνουν ένα φράχτη αλυσίδας γύρω από μια συγκεκριμένη αυλή και να κάνουν μια σύντομη συνομιλία με έναν άνδρα στην άλλη πλευρά.
Ο άντρας είναι ένας από τους δώδεκα ανθρώπους που περπατούν αριστερόστροφα σε αργούς κύκλους γύρω από έναν φαινομενικά αχρησιμοποίητο χώρο στάθμευσης. Είναι ευγενικός στους ξένους και μιλάει για το πόσο αυστηρή είναι η ασφάλεια, πόσους φύλακες υπάρχουν σε κάθε όροφο και πόσο συχνά επιτρέπονται έξω για αυτήν την «άσκηση».

Εκείνη τη στιγμή, ένας φύλακας έρχεται και λέει στον άντρα ότι δεν του επιτρέπεται να μιλήσει μέσα από το φράχτη, οπότε ακολουθεί ένα σύντομο επιχείρημα. Ο φύλακας λέει στους ανθρώπους του αυτοκινήτου ότι δεν επιτρέπεται να μιλήσουν σε κανέναν μέσα στην εγκατάσταση χωρίς άδεια από το «γραφείο».


Μετά από κάποια επιμονή, ο φύλακας παραιτείται, πιθανότατα να αναφέρει το περιστατικό στον διευθυντή του. Το ζευγάρι στο αυτοκίνητο και ο ξένος πίσω από το φράχτη χωρίστηκαν φιλικά, με τον άνδρα να σημειώνει ότι πλήρωσε χίλιες επτακόσια πενήντα λίρες για να μείνει εκεί. Επειδή δεν είναι φυλακή ή κέντρο κράτησης, αλλά «ξενοδοχείο καραντίνας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ:

HEATHROW PRISON CLIP IS CRAZY! / Hugo Talks Some More #lockdown

Τα ξενοδοχεία καραντίνας ήταν στο mainstream media στο παρελθόν, με την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης να εστιάζει στο πώς είναι ακριβά, έχουν απαίσιο φαγητό και είναι βαρετά. Αλλά αυτό το μικρό κλιπ προσφέρει κάτι χειρότερο από αυτό – μια ματιά στον απάνθρωπο χαρακτήρα της φυλάκισης. Η χρήση αυθαίρετων κανόνων που επιβάλλονται στην επιστολή από άτομα που είτε είναι πολύ αδαείς για να γνωρίζουν καλύτερα ή που είναι σκόπιμα κακόβουλοι, είναι ένα κίνητρο που επαναλαμβάνεται συχνά στην ανθρώπινη ιστορία. Ποτέ δεν αποτελεί καλό οιωνό.

Είναι η αφήγηση (όπως ο Hugo κάνει στο τέλος του βίντεο), συγκρίνετε το γκρι κτίριο – με τον γκρίζο φράχτη και την γκρίζα αυλή γεμάτη από ανθρώπους που κινούνται σε γκρίζους κύκλους – με την πρόσφατη σύνοδο κορυφής της G7 στην Κορνουάλη. Δεν είναι οι επίσημες φωτογραφίες του G7, φυσικά, επειδή είναι όλες σωστά οργανωμένες και κοινωνικά απομακρυσμένες, αλλά οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το μπάρμπεκιου G7. Καραντίνα «Ξενοδοχείο»:

Μπάρμπεκιου G7:

https://off-guardian.org/wp-content/medialibrary/g7-cornwall-barbecue-1-650×418.jpg

Καραντίνα «Ξενοδοχείο»:

https://off-guardian.org/wp-content/medialibrary/heathrow-quarantine-hotel-still-650×333.jpg

Πάρτι μπάρμπεκιου G7:

https://off-guardian.org/wp-content/medialibrary/g7-cornwall-barbecue-2-650×360.jpg

Σημειώστε την έλλειψη κοινωνικής απόστασης. Σημειώστε την απουσία μάσκας (εκτός από τους κατώτερους υπαλλήλους, φυσικά). Και φυσικά κανένας από αυτούς δεν έπρεπε να πληρώσει για να είναι καθόλου εκεί. Στην πραγματικότητα, τους πληρώσανε κυριολεκτικά έναν μισθό για αυτό – και στη συνέχεια για την τροφοδοσία, το αλκοόλ και τη διαμονή.

Σας φαίνονται αυτοί οι «παγκόσμιοι ηγέτες» σαν ανθρώπους στη μέση πανδημίας που απειλεί τη ζωή τους; Μοιάζουν με ανθρώπους που πιστεύουν σοβαρά ότι έχουν την πιθανότητα να πάθουν μια τρομερή ασθένεια;

Εάν οι άνθρωποι που μας δίνουν αυτές τις εντολές δεν τις υπακούουν, δεν θα εμφανιστούν ως «υποκριτές». Εκθέτουν τον εαυτό τους ως ψεύτη. Παραδέχονται ότι δεν πιστεύουν πραγματικά τι λένε.

https://off-guardian.org/2021/06/16/a-glimpse-inside-the-uks-quarantine-hotels/

Football Fans New Normal #Sheep Hugo Talks #lockdown

1990s ADVERT EERILY Predicts What Is HAPPENING NOW /Hugo Talks Some More #lockdown

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *