ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ;

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι γυναίκες στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τώρα ανθρώπινα έμβρυα ως κοσμήματα, όπως διαβάζουμε σε μια έκθεση του Russian Today-RT:

Τα τελευταία νέα της μόδας από την Αυστραλία είναι πραγματικά δαιμονικά: «Τα ανθρώπινα έμβρυα που απομένουν από τις διαδικασίες γονιμοποίησης in vitro (IVF), δηλαδή τεχνιτής γονιμοποίησης,καθώς και άλλα σωματικά μέρη και υγρά μπορούν να μετατραπούν σε κοσμήματα».

Is a Jewelry Company Turning Human Embryos Into Jewelry?

Το Baby Bee Hummingbirds, η εταιρεία που κατασκευάζει αυτά τα μπιχλιμπίδια, είναι γνωστό για τη δημιουργία αναμνηστικών που περιέχουν τέτοια πράγματα όπως το μητρικό γάλα και τους ομφάλιους λώρους. Το τελευταίο του προϊόν, τα «ανθρώπινα έμβρυα» που απομένουν από τον κύκλο IVF ενός ζευγαριού, είναι, σύμφωνα με την ιδρυτή της εταιρείας Amy McGlade, έργο τέχνης.

Ο McGlade δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη επιχείρηση στον κόσμο που δημιουργεί κοσμήματα από ανθρώπινα έμβρυα και πιστεύω ακράδαντα ότι πρωτοπορούμε στην πορεία της ιερής τέχνης και ανοίγοντας τις δυνατότητες των οικογενειών σε όλο τον κόσμο». Η McGlade λέει ότι αυτή η πρωτοποριακή τέχνη του κοσμήματος εμβρύου είναι ο τρόπος  δίνοντας ζευγάρια «το αιώνιο απτό αναμνηστικό ενός αγαπημένου που μπορείτε να έχετε για πάντα».

Speak Out: Embryos Turned Into Jewelry

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *