ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

An anti-reform, the Church and Sodom. Part 5: Responses to statements in the TV broadcast

An anti-reform, the Church and Sodom. Part 6: Responses to statements in the TV broadcas

An anti-reform, the Church and Sodom. Part 7: The roots of apostasy in the Church

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, ο Francis συναντήθηκε στο Μπάρι της Ιταλίας με διάφορους εκπροσώπους αιρετικών και σχισματικών αιρέσεων. Το αρχικό ανακοινωθέν του Βατικανού, που αναγγέλλει την εκδήλωση, την ανέφερε ως «ημέρα προβληματισμού και προσευχής για τη δραματική κατάσταση στη Μέση Ανατολή …», μια «οικουμενική συνάντηση για την ειρήνη» στην οποία «οι αρχηγοί των Χριστιανικών Εκκλησιών και Κοινοτήτων από την περιοχή αυτή», καλούνται.

Το πρώτο βασικό στοιχείο του προγράμματος που έδωσε το Βατικανό ήταν το κοινό σεβασμό των κειμηλίων του Αγίου Νικολάου της Μύρας, τα οποία φυλάσσονται στην κρύπτη κάτω από τη Βασιλική του Αγίου Νικολάου στο Μπάρι, ακολουθούμενη από τον φωτισμό του λαμπτήρα μονής φλόγας :

Pope Francis – Bari – Welcoming the Patriarchs

Είναι αρκετά ενδιαφέρον πως, ο Φραγκίσκος έπεσε στα γόνατά του πριν από τα λείψανα του ιερού μάρτυρα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι αρκετά ικανός να γονατίσει.  Στο ενσωματωμένο βίντεο παραπάνω, αυτό μπορεί να φανεί από το 21:00 έως το 21:45 λεπτά. Έκανε δύο βαθιά τόξα και δεν είχε ιδιαίτερη δυσκολία να σηκωθεί.

Μετά την προσκύνηση των λειψάνων στη βασιλική, οι ηγετικοί ηγέτες συγκεντρώθηκαν στη «Ροτόντα» στον παραλιακό δρόμο του Μπάρι για μια κοινή συνάντηση.

Pope Francis – Bari – Prayer Meeting

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *