ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. SUCHARIT BHAKDI ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

4.5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Alex Newman, αρχισυντάκτη του περιοδικού The New American, ο παγκοσμίου φήμης Γερμανός-Ταϊλανδός μικροβιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi, ότι η υστερία του COVID βασίζεται σε ψέματα και ότι τα «εμβόλια» θα προκαλέσουν παγκόσμια καταστροφή και τον αφανισμό του ανθρώπινου πληθυσμού.

https://im3iccg4fmyuh6cbngm6mexzdi-ac4c6men2g7xr2a-thenewamerican-com.translate.goog/covid-shots-to-decimate-world-population-warns-dr-bhakdi/

Συνοπτικά, καθώς η συνέντευξη είναι στα Αγγλικά, ο Δρ. Ο Μπακκίν πρώτος ότι το διαβόητο τεστ PCR έχει χρησιμοποιηθεί σωστά για να δημιουργήσει φόβο με μη επιστημονικούς τρόπους.

Στη συνέχεια εξηγεί τι θα κάνουν τα εμβόλια mRNA στο ανθρώπινο σώμα, με όρους και αναλογίες που μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Μεταξύ άλλων, αναμένεται μαζική θανάσιμη πήξη, καθώς και αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος που καταστρέφουν το ανθρώπινο σώμα. Σε μια συνέντευξη στο Fox News που έγινε viral, ο Bhakdi προειδοποίησε για μια επικείμενη «καταστροφή», ζητώντας από τους υπευθύνους να διωχθούν και να σταματήσουν άμεσα αυτό το παγκόσμιο πείραμα.

Η συνέντευξη είναι διαθέσιμη εδώ:

COVID Shots to «Decimate World Population,» Warns Dr. Bhakdi

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *