ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, (βίντεο)

5/5 (2)

ΣΕΡΑΦΕΙΜΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ορίστε που καταντήσαμε!

Μετά το σκάνδαλο του Αρχιεπισκόπου που πήγε σε καταυλισμό λαθρό χωρίς τον ιερό Σταυρό του τώρα έχουμε και δεύτερο πιο σκανδαλώδες επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεβασμιότατος Σεραφείμ πήγε να δει τους συγκεντρωμένους λαθρό και τότε κάποιος επενέβη με έντονο τρόπο απαιτώντας να βγάλει αμέσως τον σταυρό από πάνω του, που ? μέσα στα όρια της μητρόπολης του.

Φυσικά και δεν ικανοποιήθηκε αυτή η πρωτοφανής απαίτηση. Αλλά το ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη που έγινε εκ των υστέρων ότι ο κύριος  αυτός ήταν… πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας.

Ορίστε! Αύριο θα απαιτήσουν και όλες οι προοδευτικές κυρίες που σκούζουν υπέρ των δικαιωμάτων των προσφύγων, να βάλλουν τσαντόρ και να… φορέσουν φερετζέ! Τι λέτε σας αρέσει ?

Και μη χειρότερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

6 Σχόλια

 1. Η καλογεροκρατούμενη κρατικοδίαιτη εκκλησία,
  σήμερα φοβερίζει την πολιτεία, αφού κατάστρεψε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και κατάσφαξε την πρωτοχριστιανική κ ο ι ν ο κ τ η μ ο ν ι κ ή εκκλησία, επιβάλλοντας την α κ τ η μ ο ν ι κ ή κολογεροκρατία (380 μχ), καταταλαιπώρησε το Βυζάντιο με την εικονομαχία (7ο, 8ο,9ο αιώνα), συμμάχησε με τους οθωμανούς στην υποδούλωση, στηρίζοντας την οθωμανοκρατία για 400 χρόνια, αποκήρυξε – αφόρισε την επανάσταση του ’21 και καταταλαιπωρεί το Ελληνικό κράτος.
  Η πρωτοχριστιανική εκκλησία, μέχρι το 380 μχ, ήταν κοινοκτημονική και αϕόρεσε τους μοναχούς, που αντικαταστήσαν την κοινοκτημοσύνη με την ακτημοσύνη. Η καλογερική ακτημοσύνη χαροποίησε τους αυτοκράτορες και τις τάξεις των ληστάρχων πλουτοκρατών. Εμφανίστηκαν σαν αίρεση το 250 μχ και σε συμμαχία με το κράτος με τον Μ. Κων/νο και ιδιαίτερα το Θεοδόσιο το 380 μχ, κατασφάξανε στην κυριολεξία, τους πιστούς της πρωτοχριστιανικής εκκλησίας, μαζί και το ιερατείο της αρχαιοελληνικής θρησκείας με τους πιστούς της, κατάστρεψαν οι καλόγεροι με απίστευτη μανία τους αρχαιοελληνικούς ναούς και το ζωντανό αρχαιοελληνικό πολιτισμό, απαγόρεψαν να ονομάζεται κάποιος επί ποινή θανάτου Έλλην ! Μέσα σε δύο αιώνες θέριεψαν τόσο που έγιναν θανάσιμη απειλή για το ίδιο το κράτος, που τους κήρυξε τον πόλεμο. Τρεις αιώνες (7ο, 8ο και το μισό του 9ου) κράτησε ο πόλεμος, με το όνομα εικονομαχία. Τέλειωσε με συμβιβασμό με συνέπεια:
  1. να ϕοβερίζουν ακόμα και σήμερα το κράτος, όπως κάνει και σήμερα η «βρομοεβραίικη» – υποκριτική καλογερική μαϕία, η οποία δε σέβεται το Ευαγγέλιο, που κατακεραυνώνει τη «βρομοεβραίικη»- υποκριτική συμπεριφορά και στάση ζωής,
  2. αντικαθιστά την κοινοκτημοσύνη της πρωτοχριστιανικής εκκλησίας με την ακτημοσύνη, προς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση των ληστάρχων της ιστορίας,
  3. Καταργεί την εκλογή ή κλήρωση των κληρικών με τη σιμωνία,
  4. Επιβάλλει την αγαμία των κληρικών, παρά τη ρητή εντολή της Καινής Διαθήκης «δει τον επίσκοπον μιας γυναικός άνδρα είναι»,
  5. Γράφουν στα παλιά τους παπούτσια την ομολογία τους για «εν βάπτισμα»
  6. … 7ο. … και άλλα αντιχριστιανικά, των οποίων «ουκ έστιν αριθμός» … (νηστείες, προσευχές, προκαταλήψεις, απίστευτες ιερολογίες … )

  Και βέβαια εξαιρείται η λαϊκή (μπάχτι) θρησκευτικότητα με τους έγγαμους κληρικούς του χωριού και της πόλης, που δεινοπαθεί παραμορφωμένη κάτω από τη δεσποτοκρατούμενη μπότα της «βρομοεβραίικη» κολογεροκρατία. Η λαϊκή θρησκευτικότητα έχει αμέριστο το σεβασμό της ιστορίας. – Ούτε γραμμή δε θα βρεθεί στο πρόγραμμά μας εναντίον της λαϊκής θρησκευτικότας, γράφει ο Λένιν.

 2. Ετσι ειναι το ορθον!Δεν δινουμε το δικαιωμα να μας κανουν οτι θενε οι λαθροεισβολεις,που τους ταιζουμε και τους ποτιζουμε,και τους φροντιζουμε να μην ταλαιπωρηθουνε!Εμ ερχονται σε ξενο τοπο,εμ κουβαλανε ολες τις αρρωστιες της γης,εμ ειναι θυματα,θελουν να επιβαλλουν και τα βιτσια τους.Αναθεμα ολους αυτους που μας εχουν αναστατωσει με τις ανωμαλες ιδεες τους περι παγκοσμιοποιησης.

 3. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΤΟΥΣ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *