ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: »Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2021, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ»… (βιντεο)ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. … Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

4.75/5 (12)

Καλή Χρόνια να έχουμε θα το περάσουμε και αυτό με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας!!! Αμήν!!!

 Ο Μητροπολίτης Μόρφου προλέγει με βεβαιότητα το τέλος του κορωνοϊού τον Μάιο του 2021, αλλά, όπως τονίζει, θα έρθουν νέες περιπέτειες, μεγαλύτερες, που θα φτάσουν ως τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!
 
 Για το σύντομο πλέον τέλος μάλιστα της φονικής Πανδημίας, επικαλείται και αποκάλυψη σύγχρονου αγίου ανθρώπου που “βλέπει”, ενώ οφείλουμε να σημειώσουμε ότι φέτος το Πάσχα πέφτει Μάιο! Και συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου 2021 μ.Χ..
 
  Δείτε το βίντεο, προσέχοντας ταυτόχρονα τον αριθμό πυρηνικών όπλων που εκτιμάται πως έχουν διάφορες χώρες και αναλογιστείτε πως εάν δύο υποδεέστερες ατομικές βόμβες κατέστρεψαν ολοσχερώς σε μια στιγμή Χιροσίμα και Ναγκασάκι στην Ιαπωνία, τι μπορεί να συμβεί τώρα με τα χιλιάδες πυρηνικά, που υπάρχουν σε βόμβες και κεφαλές διηπειρωτικών πυραύλων, τους οποίους τα συστήματα αυτόματης επίθεσης είναι προγραμματισμένα να εξαπολύουν ασταμάτητα, χωρίς σταματημό, χωρίς δάκρυα, χωρίς έλεος…
  Και αυτή την τεχνολογία μαζικού θανάτου προσπαθεί να αποκτήσει τελευταία και η Τουρκία, μέσω Ιράν, Πακιστάν και Ρωσίας (Ακούγιου)…

Πηγή 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. … Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. . . ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ. . . Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ.

Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.

Σε παλαιότερα άρθρα, έγραφα, πως πριν φθάσουμε στο σημείο να δούμε το «ποθούμενο», η χώρα θα περάσει μέσα από ένα ΚΑΜΙΝΙ και όσοι επιζήσουν, μετά θα τους μιλήσουμε για το «ποθούμενο».

Ο μακαριστός γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης είπε πως: « από τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων θα επιζήσουν μόνο δύο, γιατί αυτοί κρατούν».

Οπότε όποιοι καταλαβαίνουν τα λόγια του, μερικώς αντιλαμβάνονται και τι περίπου θα συμβεί μέσα στο ΚΑΜΙΝΙ που θα μπει η χώρα..

Ο γέρων Φιλόθεος Ζερβάκος μας είπε πως: «δεχόμαστε την τελική έφοδο του σατανά», αλλά νομίζω πως λίγοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό.

Διότι για να το αντιληφθείς πρέπει να καταλαβαίνεις τι σημαίνει και ποιος είναι ο σατανάς.

Και δεν μπορείς να το γνωρίζεις αυτό, αν δεν έχεις γνωρίσει πρώτα τον Θεό.

Οπότε άστο καλύτερα.

Θεωρητικά τα ακούμε τα λόγια των γερόντων και των αγίων.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο που ξεκίνησε αυτή η παγκόσμια τρέλα του κορωνοϊού, γράψαμε πως πρόκειται για την τελική επίθεση του σατανά στην ανθρωπότητα, που: «κυρίαρχος της γης θέλει να γίνει». (Γ. Ιωσήφ Βατοπαιδινός

Και για να το φέρουμε στην σημερινή κατάσταση:

Οι «άρχοντες» της πολιτείας είναι όργανα του διαβόλου και μισούν τον Χριστό, τους Χριστιανούς και την Εκκλησία.

Για να μπορούν όμως να βλάψουν τους Χριστιανούς, πρέπει πρώτα να τους έχουν ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ από την προστασία του Θεού.

Αυτό το «ανέλαβαν» οι κακοί Ποιμένες, που ΜΕ ΔΌΛΟ εγκατέλειψαν τα παιδιά του Θεού και τα διασκόρπισαν για να μπορεί να τα βλάψει ο διάβολος.

Και τώρα, ΔΕΧΟΝΤΑΙ οι Ποιμένες το χειρότερο, που είναι η «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ» ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ακριβώς για να στερήσουν και από την ΦΥΣΗ την προστατευτική ΔΥΝΑΜΗ του Θεού.

Αναμφισβήτητα ζούμε την χειρότερη πνευματική σήψη και αν η ελληνική κοινωνία δεν ήταν τόσο απομακρυσμένη απο τον Θεό, δεν θα μπορούσαν οι σατανιστές «άρχοντες» να επιφέρουν τέτοια διαβολικά χτυπήματα στην Ελλάδα.

Αυτό το θλιβερό «σήμερα», και αυτή η κοινωνία των ζωντανών νεκρών που βλέπουμε γύρω μας, δεν έγινε ξαφνικά, αλλά είναι αποτέλεσμα μίας αντιχριστιανικής καθοδήγησης, με την οποία γαλουχήθηκαν, εκπαιδεύτηκαν στα σχολεία και έζησαν στην κοινωνία, οι τέσσερις τελευταίες γενεές των Ελλήνων, από ένα σύστημα «αξιοκρατίας», που προήγαγε ως υπέρτατη αξία ΤΟ ΧΡΗΜΑ και όχι τις αξίες του λόγου του ΘΕΟΥ.

Τα πάντα λοιπόν στροβιλίστηκαν τα τελευταία 100 χρόνια, γύρω από μία …«σύντομη» ζωή και μία … «καταραμένη φτώχεια», που … «μία ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε…..» που θέλει .. «γεμάτο πορτοφόλι» και τα πάντα γύρναγαν γύρω από το χρήμα και τους τρόπους που θα το αποκτήσει ο άνθρωπος, αφού τον έκαναν να πιστεύει πως με το χρήμα θα έφτιαχνε την ζωή του και όχι με τον Θεό.

Και οι Ποιμένες της Εκκλησίας, μιλούσαν θεωρητικά 15 λεπτά για τον Χριστό στο κήρυγμα της Κυριακής, ενώ στην καθημερινότητά τους όλη την εβδομάδα έτρεχαν για το ΧΡΗΜΑ και για το ποιος θα πάρει την πλουσιότερη Μητρόπολη.

Έτσι απομάκρυναν τους Έλληνες από την Θεϊκή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
και τους εγκατέλειψαν διασκορπισμένους στο μίσος του αντίχριστου.

Και ολοκληρώνουν την παράδοση της χώρας στον αντίχριστο, με την απαγόρευση του ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, που το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα οι ρασοφόροι υπηρέτες του διαβόλου,
ενώ η τελετή θα μπορούσε να γίνει κανονικότατα και χωρίς κόσμο, μόνο από τον ιερέα και έναν ψάλτη, διότι αυτό αφορά τον αγιασμό της φύσης και όχι των ανθρώπων, αφού ο αγιασμός των ανθρώπων έχει ήδη προηγηθεί στον ιερό Ναό και με παρουσία πολλών πιστών.

Οπότε ποιον κοροϊδεύουν με την απαγόρευση του αγιασμού των υδάτων και ΠΟΙΟΝ τελικά ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ η απαγόρευση;

Μόνο τον διάβολο και τον αντίχριστο εξυπηρετεί που δεν θα αγιαστούν οι δεξαμενές νερού και τα ύδατα της φύσεως, και έτσι θα μπορεί να ΤΑ ΜΟΛΥΝΕΙ κατά τον επόμενο χρόνο και να δηλητηριάσει με το μολυσμένο νερό τους ανθρώπους, διότι ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Όσοι Έλληνες κληρικοί δεν είναι συνειδητοί οπαδοί του διαβόλου και έχουν συναίσθηση του Σωτήριου έργου που επιτελούν για τους ανθρώπους, να μην κάνουν υπακοή στις διαταγές του αντίχριστου που μισεί τα άγια Θεοφάνεια και να πάνε να αγιάσουν τα ύδατα στην περιοχή τους, για να μετριάσουν ή και να εξαλείψουν τον κίνδυνο για τους ανθρώπους, από τον μολυσμό των υδάτων που θα επιχειρήσει φέτος ο διάβολος.

«Θα παραδώσουν την χώρα στον αντίχριστο» είπε ο άγιος Παΐσιος, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να αφαιρέσουν τον Θεό και την προστασία Του από την Ελλάδα.

Γι’ αυτό και έχουν επιτεθεί στην Εκκλησία και στην Θεία Κοινωνία και απαγορεύουν Εκκλησιασμούς και Μυστήρια.

Για να φύγει όσο το δυνατόν η Προστασία του Θεού από την Ελλάδα, γιατί τόσα χρόνια δεν μπορεί να φέρει ο διάβολος καμία καταστροφή στους Έλληνες.

Τώρα όμως και με την ΦΑΝΕΡΗ υπακοή που κάνουν στον αντίχριστο οι Ιερείς του Θεού, στερούν λίγο λίγο από την Ελλάδα την Θεϊκή Προστασία για να μπορεί να την χτυπήσει ο διάβολος.

Πέρυσι τέτοιες μέρες, έγραψα πως τα Χριστούγεννα του 2019 είναι τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Χριστούγεννα που ζούμε, ως ειρηνικά και ελεύθερα όπως τα γνωρίζαμε.

Πράγματι.

Φέτος είναι διαφορετικά και ήδη αρχίσαμε να βιώνουμε την αρχή των οδυνών και την στέρηση των ατομικών και Θρησκευτικών ελευθεριών.

Δυστυχώς και τα φετεινά είναι τα τελευταία αναίμακτα Χριστούγεννα που περάσαμε μετά το τέλος του παγκοσμίου πολέμου και του πολέμου με τους άθεους κομμουνιστές που τελείωσε το 1949.

Του χρόνου τα Χριστούγεννα, οι λίγοι και εκλεκτοί θα εορτάσουν με χαμόγελα την γέννηση του Σωτήρα Χριστού.

Και όσοι Έλληνες θα έχουν απομείνει ζωντανοί, επειδή θα μετανοήσουν και θα ζητήσουν την βοήθεια του Θεού, σε αυτούς θα πούμε μετά για το «ποθούμενο», αλλά δεν θα υπάρχει ούτε γέλιο ούτε χαρά, αλλά μόνο κλάμα και θλίψη.

Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει μετά από 10 ημέρες, δηλαδή μετά τα άγια Θεοφάνεια, που θα στερηθεί ο κόσμος την Θεϊκή Προστασία από τον αγιασμό της φύσεως και θα μπορεί ο διάβολος να μολύνει τον αέρα και τα ύδατα με μικρόβια και βιολογικά όπλα.

Θα ξεκινήσει με την διασπορά ενός πολύ θανατηφόρου ιού στον κόσμο, που θα φέρει εκατομμύρια θανάτους και αληθινό ΤΡΟΜΟ στους ανθρώπους, μέσω του οποίου θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το ΕΜΒΟΛΙΟ σε όλους τους επιζήσαντες.

Αυτό το βιαστικό και ανασφαλές εμβόλιο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να μπορέσει ο διάβολος να ελέγξει τους ανθρώπους, μέσω του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, μέσω της ΕΚΔΟΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Ελπίζει ο αντίχριστος ότι ο τρόμος του θανάτου από τα εκατομμύρια των νεκρών που θα κείτονται σε σωρούς έξω από τα νοσοκομεία, θα κάνει τους ανθρώπους να τρέξουν για το εμβόλιο, βλέποντας το ως «σωτηρία».

Μέσα σε αυτόν τον χαλασμό, η Τουρκική «πέμπτη φάλαγγα» που είναι στην Κυβέρνηση, θα θελήσει να λύσει τα Ελληνοτουρκικά θέματα στο δικαστήριο της Χάγης, όπου υπάρχει διεθνής συνεννόηση να παραδοθεί στην Τουρκία το σύμπλεγμα του Καστελόριζου, χωρίς πόλεμο και χωρίς καμία αντίδραση από αντιπολίτευση και στρατό.

Αυτήν την χρονιά θα καταλάβουμε όλοι τι σημαίνουν τα λόγια του αγίου Παϊσίου: «θα παραδώσουν την χώρα στον αντίχριστο».

Μείνετε κοντά στον Ιησού Χριστό και ότι και να δείτε στο εγγύς μέλλον μην φοβηθείτε, γιατί αν πιστεύετε σ’ Αυτόν θα σας προστατέψει.

Κρατήστε καθαρό το σώμα σας και μην βάλετε μέσα άγνωστες διαβολικές ουσίες που μπορούν να ελέγχουν υποσυνείδητα τα συναισθήματα σας.

Ο διάβολος χρησιμοποιεί απίστευτη τεχνολογία που βασίζεται στον ηλεκτρισμό και τις συχνότητες για να μπορέσει να ελέγξει το ανθρώπινο σώμα, που δουλεύει με ηλεκτρισμό και συχνότητες.

Μην εισάγετε στο σώμα σας νανοτεχνολογία ελέγχου του νου και καταστροφής του σώματος.

Με αυτά που γνωρίζουμε και αυτά που βλέπουμε να έρχονται, το να σας πω «καλή χρονιά» θα ήταν σαν να κορόιδευα.

Οι ιερείς που υπηρετούν τον αντίχριστο ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πλέον.

Σταματάνε την Θεία Λειτουργία και ΔΙΩΧΝΟΥΝ από την Εκκλησία τους εκλεκτούς του Θεού και τους ευσεβής, που δεν θέλουν να προσβάλλουν τον Θεό, με το να φοράνε μάσκα μέσα στον οίκο Του.

Αρχιμ. Φ. Χαρμαγιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας, σε πιστούς: «Όσοι δε φοράτε μάσκα έξω αλλιώς καλώ αστυνομία».  

ΕΣΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΞΙΕ.

Να ΦΥΓΟΥΝ οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ από την Εκκλησία μας και να πάει να ΞΥΡΙΣΤΕΙ ο Χαρμαγιάς και όλοι οι ασεβής και ανάξιοι ιερείς, που ΔΙΩΧΝΟΥΝ τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ από τις Εκκλησίες.

Η Εκκλησία είναι του Χριστού και των Χριστιανών και να φύγουν όλοι οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ από την Εκκλησία μας γιατί ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ τους δόλιους υποκριτές.

Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός δεν θα αφήσει απροστάτευτη ούτε την Εκκλησία Του, ούτε τους πιστούς και ευσεβής Χριστιανούς.

ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ» ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ.

Ο Θεός τους τυφλώνει και αποκαλύπτονται μόνοι τους.

Οπλιστείτε με πίστη αδελφοί και μην φοβάστε τίποτα.

Έχουν μωρανθεί τελείως οι οπαδοί του αντίχριστου και θα αρχίσουν να αυτοκαθαρίζονται, αφού βάζουν τους δικούς τους πρώτα να κάνουν τα πειραματόζωα, με την ελπίδα να παρασύρουν τον κόσμο.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ «ΤΡΩΝΕ» ΤΟΥΣ «ΥΨΗΛΑ» ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ.

Αλλά και με τα μικρόβια και τα βιολογικά όπλα που θα ρίξουν, τους δικούς τους θα «φάνε», γιατί αυτούς έχει δύναμη να καθαρίσει ο διάβολος.

Ο διάβολος είναι γενικά μισάνθρωπος και δεν συμπαθεί φυσικά ούτε αυτούς που τον υπηρετούν.

Για μαλάκες τους έχει και απλά τους ικανοποιεί τα πάθη τους,
και τους χρησιμοποιεί για να του πηγαίνουν περισσότερους ανθρώπους.

Και αυτούς όμως τους μισεί αφού είναι «εικόνες» Θεού και όταν δει ότι δεν του πηγαίνουν άλλους ανθρώπους, τότε τους «τρώει» και τους πετάει σαν στημένες «λεμονόκουπες».

Έτσι από μόνοι τους θα κάνουν την ΚΑΘΑΡΣΗ οι αντίχριστοι και θα μείνει καθαρό το «σιτάρι».

Ο Θεός δεν στρέφεται κατά των υβριστών του.

Αυτό που κάνει, είναι να προστατεύει τα πιστά παιδιά ΤΟΥ.

Έτσι ο διάβολος δεν έχει καμία δύναμη επάνω στους πιστούς Χριστιανούς.

Και τώρα που έχει ξεκινήσει την επίθεση ο διάβολος κατά των Χριστιανών, εμβολιάζει πρώτα τους δικούς του, με την ελπίδα να παρασύρουν και τους Χριστιανούς στο εμβόλιο.

Μόλις δει ότι οι Χριστιανοί δεν εμβολιάζονται και δεν τους κερδίζει, μετά θα νευριάσει και θα αφανίζει σωρηδόν τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ δικούς του, που δεν κατάφεραν να παρασύρουν στην παγίδα του τους Χριστιανούς.

Έρχονται μεγάλα και άσχημα γεγονότα μετά τα άγια Θεοφάνεια, αλλά οι πιστοί Χριστιανοί να μην φοβηθείτε.

Ο άγιος Τριαδικός Θεός θα είναι μαζί σας.

Και όταν ο Θεός είναι μαζί σας, ποιός μπορεί να είναι εναντίον σας;

Ο ανήμπορος και ανίκανος διάβολος που είναι σαν «φτερό στον άνεμο» μπροστά στην Δύναμη του Θεού;

Όποτε πάει να σας πειράξει, να κάνετε σωστά το σημείο του Σταυρού επάνω σας και να του λέτε: «φύγε από δω «φτερό» γιατί θα πω στον Ιησού Χριστό να φυσήξει».

Εμείς αδελφοί το «καλή χρονιά» το ευχόμαστε την 1η του Σεπτέμβρη.

Τώρα για το 2021 θα ευχηθώ:

ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΔΟΛΙΩΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ κλαίνε αδελφοί και κλαίνε γι’ αυτά που έρχονται.

ΠΑΤΕΡΑ των Ελλήνων και Κύριε της Ελλάδος, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής –αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Y.Γ. Θα παρακαλέσω τους αδελφούς, την ημέρα των Θεοφανείων που δεν θα τελεστεί σε εξωτερικό χώρο ο αγιασμός των Υδάτων, να πάρουν τον Μέγα αγιασμό από την Εκκλησία τους που θα τελεστεί το Μυστήριο και να τον μεταφέρουν με μεγάλα μπουκάλια νερού σε όποια κοντινή θάλασσα έχουν ή σε ποτάμι, ή σε κοντινές λίμνες ή και σε δεξαμενές και να τον αδειάσουν μέσα, κάνοντας το σημείο του Σταυρού και ψάλλοντας το: «Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε……….».

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, για να μεταφέρουμε την ευλογία του Θεού προς την κτίση και να μετριάσουμε έτσι τις αρνητικές συνέπειες της καθολικής σατανικής απαγόρευσης.

Αυτό βέβαια το διαβάζουν τώρα και οι σατανιστές και αυτό τους τσούζει πολύ. Λέτε να αλλάξουν όλα τους τα σχέδια για την ημέρα των Θεοφανείων;

Τό είδα>>AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ 2020

Μην πληρώσετε το πρόστιμο.Τα χρήματα σας είναι χρήσιμα για άλλες ελεημοσύνες…Ν.ΜΌΡΦΟΥ!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Κάθε μέλος του σώματος που κινείται αυτόνομα και σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα είναι καρκίνωμα. Αυτό είναι ο μόρφου. Περιφρονεί και κινείται αντίθετα σε όλες τις αποφάσεις όλων των ιερών συνόδων και τίθεται υπέρ άνω αυτών. Είναι καρκίνωμα στο σώμα του Χριστού, την εκκλησία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *