Μητροπολίτης Εβρου : Τα παιδιά μας να παντρευτούν λάθρο και να καταργηθούν τα σύμβολα που τους ενοχλούν!!

5/5 (5)

Περίεργο κήρυγμα από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Ανθιμο για αλλοίωση πληθυσμού με τους λαθρομετανάστες που εισβάλουν στη Χώρα μας έχουμε στον Εβρο…

Συγκεκριμένα σε  αυτό,  απευθύνει συστάσεις και προτροπές σε όσους αντιδρούν ή εκφράζουν φόβους για αλλοίωση της πατρίδας μας από την παρουσία και εγκατάσταση χιλιάδων αλλοεθνών, πως θα πρέπει να… αλλάξουν απόψεις και μυαλά. Όπως λέει μάλιστα χαρακτηριστικά: “Θα αγκαλιάσουμε τους Αλλοεθνείς θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας”. Όμως ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως λέει και άλλα, που σίγουρα θα συζητηθούν, για την μόνιμη εγκατάσταση αλλοεθνών στον Έβρο και στην Ελλάδα γενικότερα.

Όπως ότι θα τροποποιηθούν στα σχολεία τα μαθήματα της ιστορίας και των θρησκευτικών, προφανώς για να μην “ενοχλούνται” οι νέοι μας αλλοεθνείς συμπολίτες, αλλά και οι εθνικές γιορτές και παρελάσεις θα τροποποιηθούν από λίγο έως πάρα πολύ. Προφανώς θα καταργηθούν για να μην “ενοχλούν” και αυτά. Το ίδιο επισημαίνει και για τα σύμβολα, χωρίς να αναφέρει αν εννοεί την Ελληνική σημαία ή τον σταυρό.

Ολα αυτά συνιστούν προτροπή αλλοίωσης πληθυσμού και κατάργηση τελετών για να μην ενοχληθούν οι  εισβολείς και γίνονται δυστυχώς απο Μητροπολίτη στον Εβρο…Μας λέει με λίγα λόγια οτι οι Ελληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να κάνουν αιμομιξία με αλλόθρησκους εισβολείς που έρχονται απο το πουθενά και εισπράττουν επιδόματα και τεράστια ποσά για τα παιδιά τους σε σχέση με τα Ελληνοπουλα (2,500 ευρώ το μήνα το κάθε παιδί τους και 60 ευρω του Ελληνα) να δεχθούμε να αλληλοπηδηχτούμε και να βγει μια φυλή ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!!

Οσο για την συνήθεια τους να βιάζουν ανήλικα η να παντρεύονται οκτάχρονες και να σκοτώνουν για ενα κινητό η για τη θρησκεία τους τον Χριστιανό  ολα αυτά να τα δεχτούμε και να τους βάλουμε στα σπίτια μας!!!! ΑΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ!!!! Αλήθεια αυτά εκπροσωπεί η Ελληνική Εκκλησία?

πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Oυδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν’ ή γάρ τόν ένα μισήσει καί τόν έτερον αγαπήσει,ή ενός ανθέξεται καί τού ετέρου καταφρονήση ού δύνασθε Θεώ δουλεύειν καί μαμωνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *