ΜΗΤΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ…ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ! (5 βίντεο)

5/5 (1)

%cf%86%ce%bf%cf%84%ce%bf1Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα φρικιαστικό θέαμα που κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο με έγγυες γυναίκες στο τελικός στάδιο εγκυμοσύνης, προκαλεί πραγματικά σοκ, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.

 

 

Κατηγορούμε τη βία των μουσουλμάνων, επισημαίνουμε την απειλή να αλωθεί ο πολιτισμός μας και η θρησκεία μας από το Ισλάμ και από την άλλη εμείς οι ίδιοι με έναν φοβερό όπως θα δείτε τρόπο, (όχι έκτρωση), δολοφονούμε τα ίδια μας τα παιδιά πριν ακόμη γεννηθούν. Οι εικόνες αυτές, όπου γυναίκες έγκυες χτυπούν με μίσος οι ίδιες τις κοιλιές τους για να σκοτώσουν το παιδί που κυοφορούν, μας θυμίζει ακόμα και την εποχή προ Χριστού όπου οι άνθρωποι θυσίαζαν ανθρώπους προς χάριν των θεών-δαιμόνων που λάτρευαν τότε.

Pregnant woman hits belly with a hammer after boasting her baby

 

Αυτό το φρικτό θέαμα μαζί με τα εκατομμύρια των εκτρώσεων, τα αντισυλληπτικά χάπια, τις τεχνικές στειρώσεις αντρών και γυναικών, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον ενταφιασμό του χριστιανικού κόσμου την ίδια ώρα που οι μουσουλμάνες γεννάνε αβέρτα πολλά παιδιά.

Οδηγίες πώς σκοτώνεις ένα αγέννητο παιδί στην κοιλία μιας γυναίκας

Amazing Baby Kicking Inside Pregnant Belly – Baby Moving Video You Must Watch | BS ch. 2018

 

 

 

Incredible Real Photography of the journey from a sperm to human baby- Developing in the womb

 

Incredible Real Photography of the journey from a sperm to human baby- Developing in the womb

 

BEBÉS EN EL VIENTRE QUE YA QUIEREN NACER

 

 

 

Με κρυφή κάμερα πιασαν την μητέρα να κάνη 3 απόπειρες να πνίξει το παιδί της γιατί δεν το ήθελε πια

SHOCKING Teenage Mother TRYING TO KILL HER BABY !

 

Είναι χαρακτηριστικό πως η εικόνα που η ίδια η έγκυος χτυπάει την κοιλιά της για να σκοτώσει το παιδί της πριν αυτό γεννηθεί, έχει συχνά ως αιτία το μίσος για αυτόν που την άφησε έγκυο, ακόμα και για την κοινωνία μέσα στην οποία ζει. Ο Θεός ας μας φωτίσει!

Λουκ. 1,50 Το δε έλεος και η αγάπη του ξεχύνονται εις γενεάς γενεών προς όλους εκείνους, που τον φοβούνται και τον σέβονται.
13 «Εσείς είστε το αλάτι της γης. Αν όμως το αλάτι αλλοιωθεί, με τι θα ξαναγίνει αλμυρό; Σε τίποτα δεν αξίζει πια παρά μόνο, αφού πεταχτεί έξω, να καταπατιέται από τους ανθρώπους. 14 Εσείς είστε το φως του κόσμου. Δε δύναται πόλη να κρυφτεί, όταν βρίσκεται πάνω σε όρος. 15 Ούτε ανάβουν λύχνο και τον θέτουν κάτω από το μόδι, αλλά πάνω στο λυχνοστάτη και έτσι λάμπει σε όλους όσοι είναι μέσα στην οικία. 16 Έτσι ας λάμψει το φως σας μπροστά στους ανθρώπους, για να δουν τα καλά σας έργα και να δοξάσουν τον Πατέρα σας που είναι στους ουρανούς».

 

My Beautiful Baby 13 Weeks

Γεννήθηκε πρόωρο στην 13 εβδομάδα και πέθανε

 

Baby in womb week by week || Baby in mother’s womb is growing! Amazing period!

Σταματήστε τις έκτρωσης μην σκοτώνετε άλλα παιδία

 

 

 

 

10 μητέρες που σκότωσαν τα παιδία τους μια από αυτές σκότωσε και τα 4 παιδία της γιατί είχε μήνυμα από τον διάβολο που τις έλεγε ότι πρέπει να το κάνης ειδεμή θα χάσετε όλοι την αιώνια Ζώη.

10 Mothers Who Killed Their Own Children

Δεν μπορούσε να κάνη παιδία προσποιήθηκε ότι είναι έγγειος και όταν έφτασε ο καιρός βρήκε το θύμα μια φίλη τις έγγειος γυναικά την ξεγέλασε την πήρε με το αμάξι της και την σκότωσε βγάζοντας το παιδί από την κοιλία τις σφάζοντας την δηλαδή ζωντανή.

Woman kills pregnant mother and cut baby out of her

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *