Μητέρα ισχυρίζεται ότι Αγνοούμενη κόρη «βασανίστηκε για το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ. Διάσωση παιδιών από τούνελ-ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ Το «μυστικό» της μακροζωίας

4.58/5 (12)

Μητέρα ισχυρίζεται ότι Αγνοούμενη κόρη «βασανίστηκε για το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ. Διάσωση παιδιών από τούνελ

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ Το «μυστικό» της μακροζωίας

Ή ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ – – ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ – – ΕΜΒΌΛΙΟ – – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ… και όχι μόνο

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ

Μια θεωρία με στοιχεία. 2ο Μέρος

Στο 1ο Μέρος είχαμε μείνει στον Τομ Χανκς αλλά θα συνοψίσω το θέμα με το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ για να θυμηθούμε τι λέγαμε και θα συνεχίσω παρακάτω…

Ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά της ελίτ είναι το «ελιξίριο» νεότητας που χρησιμοποιούν για να παρατείνουν τη ζωή και να διατηρήσουν τη σφριγηλότητα τους μέχρι τα βαθειά γεράματα πρόθεση τους να ζήσουν περισσότερα χρόνια δεν είναι φυσικά κατακριτέα από μόνη της,ο τρόπος όμως και η μέθοδος που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν αυτό το ελιξίριο είναι απάνθρωπα εγκληματικός και κτηνώδης!

Τι είναι το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ;

Σε επιστημονικούς όρους πρόκειται για χημική ουσία του ανθρώπινου σώματος που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνης). Η εξαγωγή της απο το σώμα γίνεται με σύριγγα από τη βάση του αυχένα στη σπονδυλική στήλη. Θεωρείται  ήπιο ψυχότροπο κάπως σαν ελαφρύ LSD. Πως εξάγεται από τον άνθρωπο;

Η διαδικασία είναι φρικιαστική και απάνθρωπη. Σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητή και πληροφοριοδότη που γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους της σατανικής ελίτ, Φριτς Σπρινγκμάγερ η διαδικασία έχει ως εξής :Επιλέγονται μικρά παιδιά συνήθως έως 7-8 ετών τα οποία έχει αρπάξει η ελίτ και τα χρησιμοποιεί ως «φιάλες αίματος»,στη συνέχεια τα τρομοκρατούν μέχρι να οξειδωθεί η αδρεναλίνη και όταν αυτά φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο τρόμου τα σκοτώνουν και τους αποσπούν το αδρενόχρωμα.Αργότερα η ουσία θα πουληθεί σε πολύ υψηλή τιμή στους πλούσιους βρικόλακες οι οποίοι θα κερδίσουν μερικά ακόμα χρόνια ζωής και ενεργητικότητας.

Το «ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΑΙΔΙ»: Παιδοφιλία -εξαφανίσεις παιδιών – μοτίβα κακοποίησης και αδρενόχρωμα.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες όλο και περισσότερων επεισοδίων αδιανόητα βάναυσης κακοποίησης παιδιών, ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς τους. Σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε για παιδόφιλουs που βρίσκονται παντού και δομές εξουσίας που αρέσκονται στο να βασανίζουν μικρά παιδιά. Γονείς σφάζουν και κατακρεουργούν τα μικρά τους λες και έχουν παραφρονήσει μαζικά. Μανάδες πετάνε τα νεογέννητα σε κάδους σκουπιδιών, παιδιά εξαφανίζονται κατά χιλιάδες σε όλον το Κόσμο ενώ τα μέσα μαζική επικοινωνίας σιγά-σιγά μας εισάγουν στο να συνηθίσουμε την ιδέα τουΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥαφού δίνουν έμφαση τόσο στη σκληρότητα των περιστατικών όσο και στην επαναληπτικότητα τους έτσι ώστε, με τα χρόνια να πάψουν να μας σοκάρουν τόσο πολύ. Πρόσφατα η πολιτεία της Νέας Υόρκης νομοθέτησε την έκτρωση λίγο πριν τη γέννηση-ουσιαστικά νομιμοποίησε τη βρεφοκτονία- και μπορούμε να υποθέσουμε ποιό θα είναι το επόμενο βήμα. Θα επιτρέψουν τη θανάτωση του νεογέννητου αφού του αποσπάσουν τοαδρενόχρωμακαι ύστερα τι; που θα φτάσουμε ως κοινωνία;

Το τίμημα της αιμοποσίας

Υπάρχει ωστόσο και μια βιολογική τιμωρία για τους χρήστες του αδρενοχρώματος. Η υπερβολική του χρήση οδηγεί στη παράνοια!

Ζωντανό παράδειγμα ο αγέραστος Τζώνι Ντεπ ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένη χρήση της ουσίας για πολλά χρόνια και έχει οδηγηθεί στην παράνοια. Άλλωστε έχει παίξει στη πασίγνωστη ταινία «ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στην οποία μικρά παιδιά εξαφανίζονται μέσα σε ένα φανταστικό εργοστάσιο παραμυθένιων απολαύσεων.

Ο συμβολισμός είναι προφανέστατος : η ατελείωτη ευδαιμονία της σοκολάτας είναι στη πραγματικότητα το ελιξίριο του αδρενοχρώματος και η σοκολάτα το αίμα τους.

Είχαμε σταματήσει στο προηγούμενο άρθρο για τον Τομ Χανκς. Ας δούμε λοιπόν το τουιτερ του Τομ Χανκς.

Ο Τομ Χανκς λοιπόν, μοιράζεται στο τουιτερ του παιδικές καλτσούλες, που μπορεί να βρει στο δρόμο όπως λέει : αχ το καημένο το καλτσάκι χάθηκε, άραγε το παιδάκι?
Μωρουδίστικη πιπίλα… 
Καναπές με ένα παπουτσάκι μωρουδίστικο επάνω, και σ αυτήν την περίπτωση είχε την ατυχία να του γράψει από κάτω στα σχόλια  κάποια κυρία ότι, «ήσουν δίπλα στο σπίτι μου» και την ώρα που το πόσταρε ο Τομ κατέβηκε η γυναίκα να δει αλλά δεν υπήρχε κανένα παιδικό παπουτσάκι. Αυτό που καταλαβαίνουμε λοιπόν είναι ότι τα βάζει ο Τομ και λέει ότι τα βρίσκει στο δρόμο… Δεν είναι το πάθος του με τα χαμένα παιδικά αξεσουάρ όπως αναφέρει στο τουιτερ του.
Και εδώ λέει ότι βρέθηκε στο πάτο της θάλασσας 1 κοριτσίστικο παπούτσι.
Επίσης και εδώ κοριτσίστικο παπουτσάκι, και διπλα ενα παπουτσάκι χαμένο στη Ντίσνεϋλαντ, μας λέει…
Πάμε όμως παρακάτω να δούμε τι βρήκα.
θα δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες ότι όλοι αυτοί έχουν μαύρο αριστερό μάτι.

Αλήθεια, ποιος τους χτύπησε όλους αυτούς στο ίδιο μάτι;;;;

Και αφού έβαλα την φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ ας σας δείξω και ένα τυχαίο τράβηγμα βίντεου. Ένα ολόγυμνο παιδί που φαινόταν μάλλον από τις Φιλιππίνες, είδαμε να δραπετεύει από ένα παράθυρο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ στη μέση της μέρας και μόνο λίγοι το παρατήρησαν και διασκεδάζουν;
Έχει πάρα πολλές φωτογραφίες στο ιντερνέτ αν γράψετε  Black eye Adrenochrome, θα βρείτε και σεις πάρα πολλές.
Αυτή η μαυρίλα στο μάτι ονομάζεται black cornea η οποία γίνεται από το αδρενοχρωμα και συνήθως επηρεάζει το εσωτερικό του ματιού, όμως εμφανίζεται και εξωτερικά. Ίσως όμως να είναι από μια τελετή που κάνουν όλοι αυτοί στην όποια θέλουν να δείξουν την δύναμη τους. Κάποιος από αυτούς μίλησε και είπε πως αυτή η τελετή γίνεται για να καταλειφθούν, για να φύγει η δική τους συνειδητότητα και να αντικατασταθεί από κάποια εισερχόμενη δαιμονική οντότητα.
Φυσικά δεν λείπει ο Τομ Χανκς απ όλο αυτό. Πριν από αρκετά χρόνια εμφανίζεται και αυτός με μαυρισμένο μάτι κρατώντας ένα χαρτί που λέει «δεν μου επιτρέπετε να μιλήσω».
Για να σας δείξω πόσο πολύ κοιμόμασταν, θα σας δείξω επίσης κάποιους συμβολισμούς των celebrities που ενώ μας τους έδειχναν φόρα παρτίδα εμείς απολαμβάναμε το ύπνο του δικαίου…
Αυτό ήταν ένα κοριτσάκι και το κατάντησε έτσι η Χιλαρι Κλιντον.
Ο Τομ Χάνκς, με την μπάλα που έχει το γδαρμένο πρόσωπο. Αυτό συμβολίζει τα βασανιστήρια των παιδιών την ώρα που τους βγάζουν το δέρμα από το πρόσωπό, έχοντας τα ζωντανά, να ανεβεί η αδρεναλίνη στα ύψη έτσι ώστε να παράγουν αδρενοχρώμιο.
Στο δε μανίκι της μπλούζας της Ellen DeGeneres γράφει  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δηλαδή συμβολίζει και τα ουρλιαχτά του παιδιού και δίπλα ακριβώς το πώς τα καταντούν.
Στην 1η φωτογραφία με την Ελλεν ΝτεΤζενέρις δείτε προσεκτικά την μπλούζα της την οποία τώρα τελευταία την φορούν πολλοί διάσημοι του Χόλυγουντ. Το δε Ο στην μπλούζα δεν είναι ακριβώς Ο αλλά το σήμα που έχουν όλοι αυτοί που κάνουν τους βασανισμούς των παιδιών. Επίσης έχει και άλλα γράμματα που σχηματίζουν την λέξη  “Run Forrest”, από την ταινία του Τομ Χανγκς, που τι έκανε από παιδάκι  που ήταν? Έτρεχε…
Το φόρεμα που συμβολίζει, το σώμα χωρίς δέρμα. ‘Η την μπάλα που έχει το γδαρμένο πρόσωπο.
Όπως γνωρίζουμε από παλιότερα, ο γνωστός ηθοποιός, κατηγορείται για παιδεραστία, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και ακόμα εμπλέκεται στα σκάνδαλα μαζί με τον  Τζέφρυ Επστειν (Jeffrey Epstein).
Σύμφωνα και με την δημοσιογράφο την Λιζ Κρόκιν (Liz Crokin?), ο (Θωμάς) Τομ Χάνκς, έχει κατηγορηθεί για πολλά εγκλήματα κατά των παιδιών. Υπάρχουν και βίντεο που αναφέρονται σ΄αυτά.
Παρακάτω ένα βίντεο που καίει τον Χανκς, καθώς ο Ισαάκ Κάππι, ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ, δίνει στεγνά τον Τομ Χανκς και Στήβεν Σπίλμπεργκ.
Ο TOM HANKS ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ! Ο Ισαάκ Καππής είπε ότι ήταν παιδόφιλος.
Βέβαια, εντελώς συμπωματικά, ο Ισαάκ Κάππι,  λίγο καιρό αργότερα, βρέθηκε νεκρός, με τις ειδήσεις να αναφέρουν, ότι είχε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, άλλοι να λένε ότι έπεσε από γέφυρα, χωρίς βέβαια να αναφέρεται κάπου η περίπτωση δολοφονίας του.
https://www.youtube.com/watch?v=aBLV-lA0Pos&feature=emb_logo
Προσέξτε το μήνυμα στο μπλουζάκι του… Θα πήγαινα να γίνω ψηφοφόρος του Τράμπ, αλλά μετά διαπίστωσα, ότι ο Τράμπ, δεν υποστηρίζει την παιδοφιλία.
Ο γιος του Τομ Χανκς ενημερώνει τη μόλυνση από το κορωναϊό του μπαμπά του.
https://www.marketwatch.com/story/tom-hanks-son-gives-an-update-on-his-dads-coronavirus-infection-2020-03-12
Και ο Τομ Χανγκς βρήκε εξίσου έξυπνο τρόπο για το συμβολισμό της αιματοχυσίας αλλά δυστυχώς γι αυτόν ήταν ο πρώτος που συνέλαβαν. Στην αρχή ακούστηκε ότι είναι στην Αυστραλία, ότι έχει κορονοϊό και είναι στο νοσοκομείο. Και εμφανίστηκε η παρακάτω φωτο στο τουιτερ, όπου οι νοσοκόμοι του έκαναν δώρο αυτήν την μπάλα και ότι είναι σε καραντίνα.
Όμως στην πραγματικότητα είναι η επομένη φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε στο stadium Jumbotron αλλά έγινε λίγο Photoshop. Έχουν αλλάξει το background της εικόνας.
Δείτε και την παρακάτω φωτο που και σε αυτήν ο Τομ έκανε Photoshop αλλάζοντας αυτήν την φόρα μόνο αυτό που γράφει η μπλούζα του.
Γιατί όμως αφού τον συνέλαβαν θέλει να δείχνει ότι είναι κάπου έξω; Στην φωτο που ακολουθεί μας λέει ότι και καλά είναι στο νοσοκομείο ενώ ο κώδικας πάνω δεξιά τον διαψεύδει  γιατί η πόρτα ανήκει στον στρατό. Μήπως κάπου πήγε ή τον πήγαν να δώσει κατάθεση;

(Τράβηξαν μία selfie όπου χαμογελούν φορώντας τα καπέλα τους, με τον Χανκς να γράφει στο ποστ: «Γεια σας παιδιά. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Έχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ… Χανξ».
Ας δούμε τώρα κάποιες πραγματικές φωτογραφίες του Tom Hanks γιατί παρακάτω θα σας δείξω και τις ψεύτικες – παραπλανητικές – Photoshop.
Εδώ βλέπουμε τον Τομ Χανκς να συνοδεύεται από έναν ομοσπονδιακό πράκτορα…
Εδώ βλέπουμε τον Τομ Χανκς, την ώρα που κατεβαίνει από το τζιπ, να τον παραλαμβάνουν οι ειδικοί φρουροί.
Και εδώ τον βλέπετε με τα χέρια ψηλά, τη στιγμή που παραδίνεται στις αρχές.
Βέβαια, ως δια μαγείας, μετά από λίγο καιρό έγινε καλά καθώς μας διαβεβαίωσε ότι ο ιός, coronavirus, είναι φοβερά επικίνδυνος, και τώρα που το ξεπέρασε επιστρέφει με την γυναίκα του στο σπίτι τους στο Λός Άντζελες .
Όμως τον ακολουθεί κατά πόδας ένα  βαν. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ότι αυτό το τζίπ, που οδηγάει ο Χανκς, ανήκει (από τις πινακίδες) στο ομοσπονδιακό ναυτικό. Σαν  να μην  πηγαίνει κάτι  καλά;
Θα σας δείξω τώρα ένα βιντεακι για να σιγουρευτείτε για την σύλληψη του και τις συλλήψεις άλλων επωνύμων από την Q.
Να σας πω τώρα και για την μητέρα Τερέζα, η οποία αν ζούσε τώρα θα την είχαν συλλάβει ως σύνεργο του Fr. Donald McGuire  μιας και ήταν ο διαχείρισης της και εξομολόγος της, ο όποιος κατηγορήθηκε ότι βίαζε ένα μικρό αγόρι πάνω από χίλιες φόρες.  
Κάπου παραπάνω αναφέρθηκα για τις συλλήψεις που έκανε η Q . Ποια είναι αυτή η Q και τι κάνει ακριβώς;
Αυτό θα το πούμε στο 3ο Μέρος αλλά μέχρι τότε για να σας βάλω ακόμη ένα τσιπάκι, θα σας παρακαλέσω να αφιερώσετε μια ώρα από την καραντίνα σας και να δείτε το επόμενο βιντεάκι. Θα συνδέσετε αρκετά πράγματα στο μυαλό σας με αυτά που διαβάσατε στο 1ο και 2ο Μέρος.

Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας – ΒΙΝΤΕΟ

https://www.brighteon.com/3b0a99e4-7c10-4912-a3f5-8764a0de6770

Και επειδή το παραπάνω βίντεο το κατέβασαν, το βρήκα από αλλού και το παραθέτω πάλι, παρακάτω…. 

Το μέλλον της Χ.Μ. του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανότατα από όλους εμάς που μαθαίνουμε πλέον για την μυστική και απαγορευμένη ύπαρξή της, που αφαιρέθηκε τόσο από τα βιβλία της Ιστορίας όσο και από τις βιβλιοθήκες ώστε να μην κοινοποιηθεί ποτέ.
Αν η Χ.Μ ήταν σε θέση να λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, θα επιτίθετο από όλες τις πλευρές και θα κατέστρεφε τα πάντα.
Μοιραστείτε λοιπόν αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και διαδώστε την.
Στερείστε τους έτσι τη μυστικότητα εκθέτοντας την κρυφή ιστορία τους ώστε όλοι οι Άνθρωποι να την γνωρίσουν και να κατανοήσουν περί τίνος πρόκειται.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Χαζάροι εργάστηκαν τόσο σκληρά εξαγοράζοντας και ελέγχοντας τα ΜΜΕ και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, ώστε έτσι, να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ για τον μυστικό, απάνθρωπο σατανισμό τους.
Αν ο κόσμος των Ανθρώπων μάθει περί αυτού θα συνενωθεί και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές και σε κάθε επίπεδο. 
Και σαν επίλογο, δείτε και αυτό.
Αυστριακό κανάλι αναφέρεται στο Αδρενόχρωμα!

https://www.brighteon.com/0c4f01db-dde3-4fa6-95ec-fb49c1211c55

ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….στο Μια θεωρία με στοιχεία. 3ο Μέρος 

«Διάβαζε όχι για ν’ αντιλέγεις, 

να αμφισβητείς, ν’ αναιρείς, να διαψεύδεις και 

ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, 

και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, 

άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την 

κατάσταση και να σκέφτεσαι 

σαν λογικός άνθρωπος». 

ΠΗΓΕΣ

https://biselliano.info/2018/08/13/breaking-anons-find-adrenochrome-factory-report-fbi-740140/
https://projectspeak.net/?attachment_id=10901

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/features/fear-and-loathing-in-las-vegas-drugs-trips-ether-lsd-acid-adrenochrome-a8361461.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome

https://www.sfagi.gr/coronavirus-all-the-truth-wouldnt-tell-you-the-systemic-media/

https://threadreaderapp.com/thread/1242810255794372608.html

https://www.disclose.tv/adrenochrome-the-secret-drug-all-the-illuminati-use-324656

https://www.reddit.com/r/adrenochrome/comments/fl54l5/wuhan_corp_sells_adrenochrome/

https://www.twipu.com/Fluoreszierende/tweet/1115762138457493504

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-5971319/Conspiracy-theory-suggests-celebrities-snapped-black-left-eyes-ILLUMINATI.html

https://www.pinterest.ru/pin/381539399685005854/?nic_v1=1aLwFNt7bxb164eEmAF7Ruccxpz3u2uISy9ss7MyfdzF9JApe2FBvqJqONEZnSZC2S

https://beforeitsnews.com/alternative/2020/03/corona-operation-covfefe-black-eye-club-white-rabbit-and-adrenochrome-side-effects-uh-you-better-check-this-out-3718708.html

http://www.ournewearthnews.com/2020/03/25/corona-operation-covfefe-black-eye-club-white-rabbit-and-adrenochrome-side-effects-uh-you-better-check-this-out/
https://thespinoff.co.nz/society/17-03-2020/emily-writes-down-the-rabbit-hole-with-the-covid-19-conspiracy-theorists/

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Adrenochrome

https://threader.app/thread/1138937840656560129

https://www.disclose.tv/the-black-eye-club-initiation-ritual-of-a-sinister-secret-society-341115

https://threadreaderapp.com/thread/1243377454372327424.html

https://threadreaderapp.com/hashtag/AdrenoChrome

https://gr.pinterest.com/pin/757238124822909429/?nic_v1=1adqWnwwTShVkG4IezPxBoQbOiRHgK4lJ03bRGk8pJJ9Zt0dQrJBXPPfieayTySZsn

https://www.marketwatch.com/story/tom-hanks-son-gives-an-update-on-his-dads-coronavirus-infection-2020-03-12

https://themetalden.com/dead-babies-adrenochrome-the-most-dangerous-game/

https://dionios.blogspot.com/2020/04/video.html?fbclid=IwAR3XaMm5gozJHucbeH0xwHwNNstTPjw4xjoBNj6DNVsKtdZcH6aBMXVxwAM#.XpVl4f5aliJ.facebook

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

https://www.youtube.com/watch?v=2srLRqvbv2k

https://www.youtube.com/watch?v=MZa7GxnsGHw

https://nemesiell.gr/2020/04/04/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-2%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82/


ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

https://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9/

Όταν βγει η αλήθεια για το Adrenochrome, το Χόλιγουντ χάνεται

Ακούγεται παράλογο: ελίτ φιγούρες που βιάζουν, βασανίζουν και πίνουν το αίμα τους κατά τη διάρκεια των σατανικών τελετών και στη συνέχεια τις τελετές τους σκοτώνουν. Είναι απλώς μια γελοία θεωρία συνωμοσίας, ή υπάρχει κάτι παραπάνω; Η αλήθεια είναι μερικές φορές πιο παράξενη από τη φαντασία. Μερικές φορές η αλήθεια είναι πιο τρομακτική και παράλογη από ό, τι πολλοί μπορούν να φανταστούν.

Σε πολλά προηγούμενα άρθρα έγραψα για ένα μυστικό Cabal που ασχολήθηκε με σατανικές τελετές. Οι μάρτυρες που επέζησαν από αυτά τα τελετουργικά μιλούν για πράγματα που είναι δύσκολο να κατανοηθούν για τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Αυτές είναι απίστευτες μαρτυρίες που πολλοί άνθρωποι ξεπερνούν το τραπέζι εκ των προτέρων. Αυτή η δυσπιστία είναι η μεγαλύτερη προστασία του Cabal. Είναι πολύ τρομακτικό, πολύ ακραίο, πολύ κακό και τόσο μεγάλης κλίμακας που οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια.

Η μεγαλύτερη πλάνη στην κατανόηση των πρακτικών των ψυχοπαθών είναι να υποθέσουμε ότι είναι ο τρόπος που είστε. Ότι οι ψυχοπαθείς έχουν τα ίδια ηθικά και ότι δεν θα διέσχιζαν ποτέ συγκεκριμένα όρια γιατί δεν θα το κάνατε . Ωστόσο, οι ψυχοπαθείς δεν έχουν αντίρρηση συνείδησης και είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για δύναμη, πλούτο, κατάσταση και εμφάνιση. Και δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε έναν ψυχοπαθητικό από την εμφάνιση. Είναι συχνά τακτοποιημένοι άνθρωποι με υποδειγματικούς τρόπους στη δημόσια εμφάνισή τους. Έχουν συχνά πολλά πρόσωπα.

Δυστυχώς, στην έρευνά μου για τη σατανική τελετουργική κακοποίηση, πρέπει να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι πράγματι υπάρχουν πρακτικές θυσίας παιδιών. Οι πληροφορίες μου δεν προέρχονται μόνο από βιβλία και από το Διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι, θύματα ή εμπιστευτικοί που έχουν επιβεβαιώσει προσωπικά αυτές τις πληροφορίες.

Το μεγαλύτερο μυστικό του Χόλιγουντ

Οι αστέρες του Χόλιγουντ είναι γνωστοί για να κάνουν τα πάντα για να φαίνονται όσο πιο νέοι, κομψοί και σέξι γίνεται. Γνωρίζουμε τις ιστορίες για ακραίες δίαιτες, τρόπους ζωής, πλαστική χειρουργική και botox. Το μεγαλύτερο μυστικό, ωστόσο, είναι η κατανάλωση Adrenochrome . Ένα πολύ ακριβό φάρμακο, το οποίο όχι μόνο παρέχει ένα υψηλό, αλλά είναι επίσης ελιξίριο της ζωής και έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι μπορούν να φαίνονται δεκαετίες νεότεροι από ό, τι είναι πραγματικά.

Η καλλιτέχνης Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι πιο γνωστή για το Spirit Cooking, μια μορφή «καλλιτεχνικής παράστασης» στην οποία αναμιγνύεται με αίμα και αναφέρεται σε σατανικές τελετές και κανιβαλισμό. Είναι 73 ετών, αλλά μοιάζει με μέσο όρο 40 ετών. Χρησιμοποιεί το Adrenochrome;

Το Adrenochrome είναι ένα φάρμακο που παράγεται από αδρεναλιωμένο αίμα. Όταν ο δότης βιώνει υπερβολικό πόνο και φόβο από τρομοκρατία, το σώμα του θύματος ανταποκρίνεται παράγοντας μια τεράστια ποσότητα αδρεναλίνης για την καταπολέμηση της μάχης ή της πτήσης . Όταν αυτή η κορυφή είναι υψηλότερη, το αίμα λαμβάνεται από την καρωτιδική αρτηρία ή από τον εγκέφαλο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές, έως ότου το θύμα πεθάνει από τραυματισμούς ή εξάντληση. Όσο νεότερος είναι ο δότης, τόσο μεγαλύτερο είναι το αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Το αίμα των μικρών παιδιών παρέχει την υψηλότερη απόδοση.

Το Adrenochrome είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο

Ακόμα δεν είστε πεπεισμένοι ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά; Στη συνέχεια, δείτε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Adrenochrome και το έγγραφο διπλώματος ευρεσιτεχνίας από το 1985 . Μέχρι πρόσφατα, ήταν στο όνομα της 3Μ. Το φάρμακο είναι επίσης γνωστό ως C9H9NO3, το οποίο είναι μια αναπαράσταση του χημικού του τύπου. Έχουν υπάρξει ακόμη και επιστημονικές μελέτες σχετικά με τον τρόπο μετατροπής της αδρεναλίνης σε Adrenochrome όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το Adrenochrome πωλείται στη μαύρη αγορά, στο Dark Web ή απλά στο διαδίκτυο . Το Adrenochrome.net προσφέρει ειδικά bitcoin για να αγοράσετε το Andrenochrome online μέσω μιας προστατευμένης περιοχής του διαδικτύου. «Το Adrenochrome (ADC) είναι ένα διακριτικό ERC20 ειδικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει το γρήγορο, κρυπτογραφικά ασφαλές διεθνές εμπόριο της χημικής ένωσης Adrenochrome (C9H9NO3).»

Με αυτήν την κρυπτογράφηση ADC, οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν το προϊόν στο Διαδίκτυο, εκτός του Dark Web. Η διεύθυνση IP πρέπει να εγκριθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση. Ο ιστότοπός τους αναφέρει, «Κάθε συναλλαγή στο blockchain Adrenochrome συνεπάγεται ένα μικρό κόστος συναλλαγής (» bloodletting «), το οποίο επανεπενδύεται αυτόματα στις δραστηριότητές μας που σχετίζονται με τις παγκόσμιες προμήθειες, παραγωγή και διανομή της Adrenochrome.»

«Η εγγενής δυσκολία της αύξησης και της εξαγωγής του Adrenochrome το έκανε εδώ και πολύ καιρό ένα αποκλειστικό προϊόν και τομέα των βαμπίρ ελίτ.»

Από τον ιστότοπο Adrenochrome.net

Η εξήγηση του προϊόντος αναφέρεται σε όγκους: «Η αδρενοχρωμία είναι η χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3 που συντίθεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης στην κυκλοφορία του αίματος. Είναι ένα ισχυρά αναζωογονητικό ψυχοτρόπο ελιξίριο που συλλέγεται από τον επίφυτο αδένα των παιδικών δοτών. » (…) Συντίθεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης από το αίμα των ανθρώπινων παιδιών.

«Το Adrenochrome είναι το πιο αγνό προϊόν στην αγορά, το οποίο συλλέγεται υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες από τη διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού παιδιών.» Επίσης, παρακολουθήστε το γυαλιστερό διαφημιστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένα μικρό παιδί με τις λέξεις «προμήθεια» (αγορά), «συγκομιδή» (συγκομιδή) και «διακίνηση» (εμπορία παιδιών).

Ένα τελετουργικό χιλιάδων ετών

Οι τελετές θυσίας αίματος ανάγονται τουλάχιστον στην εποχή των αρχαίων Σουμερίων και Μεσοπεταμιών και στην εποχή των Ανουνάκι . Σε άλλους πολιτισμούς, επίσης, οι θυσιαστικοί ναοί είχαν γεωτρήσεις και ένα μικρό κανάλι μέσω του οποίου αποστραγγίστηκε και συλλέχθηκε το αίμα των θυσιών στο ναό. Αυτό συνέβη στο κοινό πριν από χιλιάδες χρόνια, αλλά με την πάροδο του χρόνου η πρακτική αυτή έγινε υπόγεια. Συχνά κυριολεκτικά, καθώς αυτό συμβαίνει συχνά στις κατακόμβες, υπόγεια ή υπόγεια τούνελ και DUMBS .

Οι παλιές εικόνες δείχνουν ότι τα τελετουργικά των θυσιών πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικούς πολιτισμούς και επίσης συλλέχθηκε το αίμα. Σήμερα, ο συμβολισμός που αναφέρεται σε τελετές αίματος παρέμεινε σε χρήση. Για παράδειγμα, το κόκκινο χαλί, το οποίο συμβολίζει ένα ίχνος αίματος. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό είναι ένα σύμβολο του Χόλιγουντ, όπου πολλά αστέρια (και οι δράστες) δοξάζονται για τη νέα τους εμφάνιση.https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=en&pto=aue&rurl=translate.google.com&sl=nl&sp=nmt4&tl=el&u=https://www.youtube.com/embed/vI_VKtcDKpA%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26fs%3D1%26autohide%3D2%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26wmode%3Dtransparent&usg=ALkJrhjnPpdbEz85eNNsemUwTF07cwdSkw

Στο παραπάνω βίντεο, συζητούνται διάφορες πτυχές του Adrenochrome.

Υπόγεια εργαστήρια Adrenochrome

Ναός στο νησί Little St. James του Jeffrey Epstein. Λέγεται ότι υπάρχουν επτά ορόφους υπόγεια που θα μπορούσαν να προσεγγιστούν από το ασανσέρ στο «ναό».

Κάτω από το ναό στο νησί του Έπσταϊν υπήρχαν σήραγγες και υπόγειοι χώροι. Εδώ επίσης λέγεται ότι το αίμα για το Adrenochrome προέρχεται από νεαρά θύματα. Η Disney Cruise Line αναχώρησε από την Disney Land στο Little St. James Island . Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά θα μπορούσαν να παραδοθούν χωρίς να γίνει αντιληπτό. Το σκάφος κατέληξε κατευθείαν στις σήραγγες μέσω μιας υπόγειας κλειδαριάς . Λίγους μήνες πριν από τη σύλληψή του, ο Jeffrey Epstein ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια γεμίζοντας ολόκληρη την παρτίδα με σκυρόδεμα.

Το Adrenochrome παράγεται επίσης σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Μεταξύ άλλων στο DUMBS, Deep Underground Military Bases, που ανήκαν πρόσφατα στο Deep State και στο Secret Space Program. Τα παιδιά κάθονται εκεί σε κλουβιά και τους δίνονται ηλεκτροσόκ για να ξεκινήσουν την παραγωγή αδρεναλίνης. Υπάρχουν επίσης άλλες μέθοδοι τρομοκρατίας του παιδιού. Ένα τέτοιο βίντεο μπορεί να βρεθεί στον περίφημο φορητό υπολογιστή του Anthony Weiner. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχουν μεγάλης κλίμακας αδρενοχρωματικά εργοστάσια στην Ανατολική Ευρώπη. Είναι πάντα τα ευάλωτα παιδιά, συχνά αλλά όχι αποκλειστικά, από φτωχές χώρες.

Το Adrenochrome προήλθε επίσης από εργαστήριο στο Γουχάν

Με τη σύλληψη του Jeffrey Epstein, τον αυστηρότερο συνοριακό έλεγχο στα σύνορα του Μεξικού, το κυνήγι της συμμορίας MS13 και τις επιδρομές στο DUMBS, οι σταθερές διαδρομές παράδοσης του Adrenochrome έχουν διακοπεί. Το εργαστήριο της 3B Scientific Corporation στο Wuhan ήταν ένας από τους υπόλοιπους προμηθευτές Adrenochrome (κάντε κλικ στην ακύρωση κατά το άνοιγμα του συνδέσμου) . Το 2019, οι διεθνείς στρατιωτικοί αγώνες πολέμου συνέβησαν επίσης στο Γουχάν. Στη συνέχεια, η πόλη ήταν το επίκεντρο της επιδημίας του κοροναϊού, με ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να παραδέχονται ότι ο ιός πιθανότατα προέρχεται από το εργαστήριο P4 στο Wuhan.

Η Lady Gaga ενεργεί ως κάποιος που απαγάγει παιδιά και στραγγίζει το αίμα τους. Μυθοπλασία ή μια γοητευτική εκδοχή μιας σκοτεινής αλήθειας; Παρακολουθήστε το demo μόνοι σας .

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει σχέση μεταξύ όλων αυτών των πραγμάτων. Στην κίνηση Q, υπάρχει μια φήμη ότι μια συγκεκριμένη παρτίδα Adrenochrome έχει μολυνθεί με τον ιό, ή ακόμα και έναν άλλο ιό που μπορεί να εντοπιστεί στις εξετάσεις αίματος. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκαλούσε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αστεριών να μολυνθεί με τον κοροναϊό. Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν. Επιπλέον, άτομα υψηλού επιπέδου μπορούν επίσης να προσποιηθούν μια μόλυνση για να κρυφτούν ή να συγκαλύψουν μια (κατ ‘οίκον) σύλληψη.

Ακολουθήστε το λευκό κουνέλι

Ένα άλλο δημοφιλές meme στο κίνημα Q είναι το ρητό «Ακολουθήστε το λευκό κουνέλι». Αυτό μπορεί να έχει πολλές έννοιες. Μπορεί να αναφέρεται στο λογότυπο του Playboy ως σύμβολο για ένα ελίτ pedo δίκτυο στο οποίο ο Hugh Hefner έπαιξε κεντρικό ρόλο. Βλέπουμε αυτά τα αυτιά κουνελιών σε ελίτ σεξ κλαμπ , MK-Ultra σεξουαλικούς σκλάβους και σε σατανική τέχνη . Ο καλλιτέχνης Alex Podesta χρησιμοποιεί πολλά λευκά κουνέλια στο έργο του, που απεικονίζει συχνά κακοποίηση παιδιών. Απεικονίζει επίσης τον εαυτό του ως ενήλικο «λαγουδάκι», το οποίο μπορεί να είναι ένδειξη ότι κακοποιήθηκε ο ίδιος ως παιδί.

Η ταινία Alice in Wonderland χρησιμοποιήθηκε συχνά για τον προγραμματισμό θυμάτων και αστέρια του MK Ultra στο «Hollyweird». Η Αλίκη (ο σκλάβος) ακολουθεί το λευκό κουνέλι (ο χειριστής) και της καθοδηγείται «Ακολουθήστε το Λευκό Κουνέλι» για να κατέβει στην τρύπα του κουνελιού. Στο κίνημα της αλήθειας, η έρευνα της (εναλλακτικής) αλήθειας περιγράφεται επίσης ως: «κατεβαίνοντας την τρύπα του κουνελιού». Όπου δεν έχετε ιδέα πόσο βαθιά θα πάτε, πόσο εκτεταμένες είναι οι πληροφορίες και σε ποιον παράξενο και σκοτεινό κόσμο θα καταλήξετε.

Όταν γείρετε το μόριο Adrenochrome , μοιάζει με λευκό κουνέλι. Η έρευνα για τη σατανική τελετουργική κακοποίηση και την παραγωγή του Adrenochrome είναι ένα παράδειγμα «κατεβάζοντας στην τρύπα του κουνελιού». Είναι μια εκπληκτική αλήθεια που αντιμετωπίζει τη σκοτεινή πλευρά του τρελού κόσμου μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα σαφές σημάδι ενός κατεστραμμένου συστήματος εγωιστικής απληστίας και επιθυμίας για εξουσία, για το οποίο τα παιδιά κακοποιούνται ευρέως.

Ο Τραμπ έγραψε ένα Tweet το 2012 ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η εμπορία ανθρώπων.

Είμαι πεπεισμένος ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις που προσπαθούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Συμπληρώνονται καρτέλ ναρκωτικών και διακινητών ανθρώπων. Τα DUMBS είναι υπερδύναμα, τα παιδιά απελευθερώνονται. Ίσως όχι ακόμη στους αριθμούς, το μέγεθος και την ταχύτητα που θα θέλαμε να δούμε, αλλά η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Ό, τι κι αν σκέφτεστε για τον Τραμπ και ό, τι αμφιβάλλετε για τον πραγματικό του ρόλο, έχει δεσμευτεί να σταματήσει την κακοποίηση παιδιών και την εμπορία ανθρώπων από την αρχή της προεδρίας του .

Στρατιωτικές επιχειρήσεις

Στις αρχές Απριλίου 2020, ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε στρατιωτικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας για την ανατροπή των καρτέλ ναρκωτικών. Στις συνεντεύξεις τύπου για την κρίση του Covid-19, μιλά τακτικά για έναν κακόβουλο «αόρατο εχθρό». Αναφέρθηκε στο «φως στο τέλος της σήραγγας» και το Πασχαλινό Σαββατοκύριακο στο οποίο θα είχε επιτευχθεί ένας σημαντικός στόχος. Τι γίνεται αν δεν μιλούσε τότε για την επιδημία της κορώνας, αλλά για έναν άλλο αόρατο εχθρό;

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Timothy Holmseth, ο οποίος λέει ότι είναι μέλος της ειδικής ομάδας του Πενταγώνου Pedophile, η Melania Trump διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση της εμπορίας παιδιών. Το Πάσχα, η Μελάνια διάβασε την ιστορία «Το Μικρό Κουνέλι», που αφορά ένα λευκό κουνέλι που διασώζεται, βρίσκει καταφύγιο και τελικά πηγαίνει σπίτι. Σύμπτωση; Αυτό μου θυμίζει το Ε: «Πιστεύετε σε συμπτώσεις;» (Πιστεύετε στη σύμπτωση;).https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=en&pto=aue&rurl=translate.google.com&sl=nl&sp=nmt4&tl=el&u=https://www.youtube.com/embed/vLicACGbFX0%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26fs%3D1%26autohide%3D2%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26wmode%3Dtransparent&usg=ALkJrhgqef_DMsyJgcqT33_cKrftLQwGkg

Ella Star

taigetosblog.wordpress.com

Σατανικά κυκλώματα ο Κέβιν Ανέτ αποκαλύπτει διακινήσεις, βασανισμού και δολοφονίες παιδιών….

https://vk.com/video595149421_456239087?list=6dc57a4d5b928e82b1

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *