ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ…ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ;;;

5/5 (6)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μέσα σε μια μέρα η Γάλλια με αυστηρότατα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, με το Παρίσι να είναι με έρημους δρόμους και η καθημερινή ζωή σε καραντίνα, έχει 1427 νεκρούς από τον Κορονοιό.

Στην Ισπανία και στην Ιταλία με τα πιο αυστηρά μέτρα καραντίνας που έχουν κυριολεκτικά τρελάνει πολλούς, δεν έπαψαν να μετρούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

Από την άλλη η Σουηδία με ελάχιστα μέτρα μετρά πολύ λίγους νεκρούς. Η Λευκορωσία κυριολεκτικά περιγελά όλη την Ευρώπη, καθώς όλα συνεχίζονται κανονικά και τα κρούσματα ελάχιστα. Μάλιστα κάλεσε τους διάσημους ποδοσφαιριστές από Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, να έρθουν στην Λευκορωσία να παίξουν ποδόσφαιρο με…γεμάτες τις κερκίδες

Πως εξηγούνται όλα αυτά ; Αλήθεια οι λαλίστατοι Έλληνες επιδημιολόγοι και οι «καθηγητές συστημάτων υγείας» που όλη την ημέρα φλυαρούν τις πολυσχιδείς γνώσεις τους στα εντεταλμένα κανάλια, πώς εξηγούν ότι η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία με απαγορεύσεις κυκλοφορίας που πλησιάζουν τις 30 ή και 40 ημέρες απαγορεύσεων εξακολουθούν και «γράφουν» καθημερινά χιλιάδες νεκρούς;

Εντωμεταξύ έκλεισαν και τις εκκλησίες με τον φόβο της εξάπλωσης του Κορονοιού. Αλλά μόνο στην Ελλάδα φοβούνται τόσο ;

Στην Κύπρο υπάρχουν μεν περιορισμοί, αλλά οι πόρτες των Ιερών Ναών είναι ανοιχτές και σε πολλές περιπτώσεις οι πιστοί συμμετέχουν στις ακολουθίες. Στη Βουλγαρία η κυβέρνηση δεν απαγόρευσε τη λατρεία και δεν έκλεισε τους Ναούς. Το ίδιο έγινε στην Ρωσία και την Πολωνία. Η Εκκλησία της Σερβίας αρνήθηκε να κλείσει τους Ναούς, ερχόμενη σε σύγκρουση με την κυβέρνηση. Το ίδιο έκαμε και η Εκκλησία της Γεωργίας.

Κάπου υπάρχει η αλήθεια σε όλα αυτά, αλλά κόπου υπάρχει και η σκόπιμη κοροϊδία που την πληρώνει και στο τέλος θα την πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, καθώς όταν έρθει ο τελικός λογαριασμός από όλη αυτή την περιπέτεια, θα κλάψουν πολλοί περισσότεροι από τα θύματα του Κορονοιού.

Και να δούμε τότε τι έχει να γίνει!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *