(ΜΗΝ τό χ ά σ ε τ ε! ) Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι … θανάτου! Σας σιχάθηκα γιατί είστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ! – Το ξ έ σ π α σ μ α Ελληνίδος ιατρού για τον κoρoνoϊo…..Το αμερικάνικο εμβόλιο κορονοϊού σκότωσε πέντε Ουκρανούς. (βίντεο)

5/5 (3)

Τρομοκρατήστε τους ΟΛΟΥΣ μέχρι …θανάτου! Μέχρι οριστικής απεμπολίσεως κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος. Ψωνίστε online, πη@ηχτείτε online, εργαστείτε online, ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο ‘σέξ’…  Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει… Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες!«ΠΑιδια δεν είναι δικό μου αλλά το βρισκω αληθινό ………Καταργήστε τα όλα λοιπόν. Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτυ, εκκλησία, σχολες, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή.Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει…Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες.Μη μιλάτε για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μη μιλάτε για το ρόλο της διατροφής, μη μιλάτε για τίποτα θετικό και ρεαλιστικό και έμπρακτο.Αφήστε τους αγαπητοί σοφοί συνάδελφοι και ειδήμονες άρρωστους, ψυχή τε και σώματι.αλλά αφήστε τους ζωντανούς να ζήσουν στα αλήθεια.Με λογική και προφύλαξη, γιατί κανείς λογικός δεν υποτίμησε το πρόβλημα.
Έχουμε ξεχάσει πια την ιατρική που διδαχτήκαμε.
 Παγκόσμια ξεπαστρεύει την υφήλιο ο διαβήτης, αλλά δεν είδα να απαγορευτεί η …ζάχαρη.
 Παγκόσμια ξεπαστρεύει ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά, αλλά δεν είδα να απαγορευτούν τα συντηρητικά και οι επικίνδυνες ουσίες στις τροφές.

 Παγκόσμια ξεπαστρεύει η ελονοσία, αλλά δεν είδα να χρηματοδοτηθούν προγράμματα μειώσεως των κουνουπιών.

 Παγκόσμια ξεπαστρεύουν τα stress related diseases, αλλά ο κόσμος δουλεύει όλο και περισσότερο και είναι όλο και πιο χρεωμένος…
Σας σιχάθηκα γιατί είστε υποκριτές.Γιατί αν θέλατε πραγματικά δημόσια υγεία:

Θα ενισχύατε ουσιαστικά την α’βάθμια περίθαλψη και τότε δε θα χρειαζάσασταν ΜΕΘ.

Θα φροντίζατε ο κόσμος να αμοίβεται αξιοπρεπώς και να μην έχει στρες.

Θα διαγράφατε τα χρέη των αναξιοπαθούντων.

Θα αμβλύνατε τις κοινωνικές ανισότητες.

Θα κάνατε πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, όχι για φόβο, αλλά για φρούτα και λαχνικά.

Θα κάνατε προαγωγη υγείας στα σχολεία.

Θα κρατάγατε τα σχολεία ανοικτά περισσότερες ώρες ώστε να μη χρειάζεται να παραλαμβάνουν τα παιδιά οι παππούδες.

Θα επιδοτούσατε μειωμένο ωράριο στις μανάδες ή και εντελώς τη μητρότητα, για να τρώνε σωστά τα παιδιά και να μη φορτώνονται στους ευπαθείς παππούδες.

Θα επιδοτούσατε τη βιολογική διατροφή.

Θα κάνατε ασύμφορη την ανθυγιεινή διατροφή.

Θα επιδοτούσατε τη σωματική άσκηση.

Θα πρασινίζατε τις πολείς. Via Nectaria Asimakopoulou (ιατρός)

singlewoman.grhttps://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/oooo.html

Η επερχόμενη μεγάλη “σφαγή”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA.

Όταν το εμβόλιο για τον Covid-19 είναι έτοιμο, ή λίγο πριν από αυτό, η εταιρεία Google / YouTube σχεδιάζει να καταργήσει χιλιάδες κανάλια που μίλησαν ανοιχτά σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Θα το κάνουν αυτό, σε συνδυασμό με το Facebook και το Twitter. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συζητήσεις μεταξύ των τριών.

Πιστεύει ότι θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα “σφαγή” δημιουργών περιεχομένου και ανεξάρτητων bloggers / σχολιαστών. 

Άρα, θα πρέπει να βρούμε ή να δημιουργήσουμε ΑΜΕΣΑ, άλλες πλατφόρμες, μέσω των οποίων θα διακινούμε τις ειδήσεις που πρέπει να μαθαίνει ο ελληνικός λαός.

Μην αμφιβάλλετε… ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ… ΑΠΟ BLOGGERS, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACE BOOK, ΣΤΟ THITTER ΚΑΙ ΣΤΑ YOU TUBES…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΜΑΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου.

Εδώ θα βρείτε μία ανάρτηση του Richie Allen που έκανε στο λογαριασμό του στο Facebook.

(Στην ανάρτηση αυτή κάνει λόγο για την δαιμονοποίηση των εναλλακτικών ειδησεογραφικών καναλιών απο τις εταιρείες Google , Facebook & Twitτer καθώς επίσης τον έλεγχο των πληροφοριών που μπορεί – ή να μη μπορεί – να βρεί κανείς στο διαδίκτυο, καθώς και τη μελλοντική μαζική κατάργηση καναλιών που έχουν μιλήσει για το εμβόλιο του COVID-19, όταν αυτό αρχίσει να διανέμεται. ) 

Γειά σας φίλοι μου. Λίγα νέα.

Έχω δύο φίλους που εργάζονται στη Google.

Φυσικά και οι δύο πρέπει να παραμείνουν ανώνυμοι.

Μου δίνουν κάποιες πληροφορίες κατα περιόδους.

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ένας από αυτούς μου είπε ότι η δαιμονοποίηση των εναλλακτικών ειδησεογραφικών καναλιών είναι δεδομένη.

Είχε δίκιο, καθώς το αρχικό κανάλι μου στο YouTube, το οποίο είχε σχεδόν 100.000 συνδρομητές, διαγράφηκε χωρίς λόγο, πριν από τρία χρόνια.

Είχα νέα από αυτόν σήμερα το πρωί. Μου είπε δύο πράγματα.

Είπε ότι όταν το εμβόλιο για τον Covid-19 είναι έτοιμο, ή λίγο πριν από αυτό, η εταιρεία Google / YouTube σχεδιάζει να καταργήσει χιλιάδες κανάλια που μίλησαν ανοιχτά σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Θα το κάνουν αυτό, σε συνδυασμό με το Facebook και το Twitter. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συζητήσεις μεταξύ των τριών. Πιστεύει ότι θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα “σφαγή” δημιουργών περιεχομένου και ανεξάρτητων bloggers / σχολιαστών. 

Αν και αυτό μπορεί να μην εκπλήσσει, είναι σημαντικά νέα και τον εμπιστεύομαι.

Είπε επίσης ότι είναι πεποίθησή του (και έχω πει και εγώ το ίδιο) ότι οι ισχυρισμοί για παρεμβάσεις της Ρωσίας δεν είναι παρά ένα προπέτασμα καπνού για μαζική λογοκρισία.

Αυτοί (οι βασιλικοί αυτοί), γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Ρώσοι δεν είναι υπεύθυνοι για τη διάδοση πληροφοριών κατά των εμβολίων στο διαδίκτυο, τη προπαγάνδα υπέρ του Brexit ή τις πληροφορίες σχετικά με το 5G.

Είπε ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως αυτές οι πρωτοβουλίες είναι λαϊκές οργανώσεις, που έχουν συσταθεί από πραγματικά ενδιαφερόμενους πολίτες, αλλά ότι ο ευκολότερος τρόπος για να περιοριστούν νομικά και τελικά να λογοκριθούν , είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία.

Είναι το τρίπτυχο : Πρόβλημα – Αντίδραση -Λύση. Εχει δίκιο. Και το έχω πει πολλές φορές.

Πέρυσι, ο καθηγητής Julian Petley, ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους και καθηγητές του Ηνωμένου Βασιλείου, μου είπε πριν από μια συνέντευξη ότι ανησυχεί για μένα.

Είχε παρακολουθήσει συνέδρια δημοσιογράφων και ένα ή δύο συνέδρια για τις ψεύτικες ειδήσεις.

Ο Τζούλιαν είναι ανεπιτήδευτος υποστηρικτής του ελεύθερου λόγου .

Είπε ότι το όνομά μου ακούγεται πολύ και ότι μπορεί να υπάρξει κάποια κίνηση εναντίον μου ή της εκπομπής που κάνω.

Όταν του είπα ότι δεν δούλευα για κανέναν και έκανα μετάδοση απο ανεπίσημο στούντιο και όχι από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, ήταν κάπως ανακουφισμένος, αλλά παρόλα αυτά μου είπε να προσέχω τα νώτα μου.

Σήμερα το πρωί, ο φίλος μου στη Google είπε ότι το ‘’ RA Show ‘’ (  Richie Allen Show )  βρίσκεται σε μια λίστα προγραμμάτων που όχι μόνο θα καταργηθούν από το YouTube (για το οποίο δεν με νοιάζει καθόλου), αλλά και θα αφαιρεθούν και από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Είπε ότι το κανάλι που ξαναέκανα για το ‘’RA Show ‘’ ( Richie Allen Show ), το οποίο έχει 31.000 συνδρομητές, στην πραγματικότητα έχει πολλoύς περισσότερους, αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται.

Ακόμα χειρότερα είπε, οι αριθμοί προβολής είναι σταθεροί έτσι ώστε να εμφανίζονται λιγότερες από μία στις δέκα προβολές.

Ο σκοπός αυτού , συνέχισε να μου λέει, είναι να αποτρέψει τους ανθρώπους από την παρακολούθηση του σόου, διότι οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν την τάση να παρακολουθούν περιεχόμενο που εμφανίζει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμένα τα νούμερα ή οι συνδρομητές που βλέπουν το YouTube, όπως γνωρίζετε.

Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού μου ακούει ζωντανά καθώς πρόκειται για ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, ή βρίσκουν το podcast από το iTunes, το Spotify, το Podomatic κ.λπ.

Και σε κάθε περίπτωση οι αριθμοί προβολής / ακρόασης δεν σημαίνουν τίποτα για την ποιότητα μιας εκπομπής , αλλά είναι σημαντικό να αναφερθεί αυτό, γιατί δεν το κάνουν μόνο σε μένα.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ανησυχία μεταξύ των συναδέλφων του για το τι συμβαίνει, ο φίλος μου , μου είπε όχι.

Ή τουλάχιστον κανείς δεν είπε τίποτα.

Ίσως να είναι όλοι σαν αυτόν, ανησυχούν για την προοπτική να χάσουν μια τεχνική δουλειά, να χαρακτηριστούν ως ταραχοποιοί και να παλέψουν να βρουν μία άλλη.

Διαδώστε το ευρέως, καθώς οι αγαπημένοι σας Youtubers πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η μαζική” σφαγή” έρχεται για να συμπέσει με την άφιξη του εμβολίου για τον Covid-19, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των βίντεό τους, κάτι που θα έπρεπε να κάνουν, αλλά πολλοί δεν το κάνουν.

Εν πασει περιπτώσει, ευχαριστώ για την ανάγνωση του παρόντος .

Βγαίνω στον αέρα στις 5. Έχω πολλά να κάνω. Μιλάμε αργότερα.

Πηγή

Πηγή

Το αμερικάνικο εμβόλιο κορονοϊού σκότωσε πέντε Ουκρανούς. (βίντεο)

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να παράσχουν στα θύματα την απαραίτητη βοήθεια, καθώς δεν είχαν πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση των ενέσεων. 

Εμβόλιο, που δεν έχει δεκαετή τουλάχιστον έρευνα και  επεξεργασία στα εργαστήρια και δοκιμές σε πειραματόζωα, είναι δυνατόν να μην έχει θύματα ανθρώπινα;

Στο Χάρκοβο, οι άνθρωποι δοκιμάζουν ένα εμβόλιο κατά του κορονοιού από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αμερικανικές αρχές δεν διεξήγαγαν δοκιμές σε πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών.

(Διεξάγονται δοκιμές και στην Αμερική, αλλά και Βραζιλία)

Όπως ανέφερε η «MK», ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Τύπου της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR Alexander Mazeikin είπε σε ενημέρωση ότι οι δοκιμές του εμβολίου κατά του κορονοϊού, που διεξάγονται στην περιοχή του Χάρκοβο από Αμερικανούς ιολόγους, κατέληξαν σε τραγωδία.

Απο τους 15 υποψηφίους οι 5 πέθαναν.

»15 υποψήφιοι επιλέχθηκαν για δοκιμή ενός καινοτόμου φαρμάκου και εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων 10 στρατιωτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που αρρώστησαν με κοροναϊό. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οκτώ ασθενείς επιδεινώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε εντατική θεραπεία. 

Τρία άτομα συνδέθηκαν με αναπνευστήρες, – είπε ο Mazeikin, – 

Ως αποτέλεσμα, πέντε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στρατιωτικών, πέθαναν από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τη μόλυνση.»

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές, πειραματικά εμβόλια φέρεται να χρησιμοποιούνται σε ιατρικά ιδρύματα της περιοχής Χάρκοβο, τα οποία προκάλεσαν επιπλοκές σε ασθενείς με ασθενή ανοσοποιητικό.

Σύμφωνα με τον ρώσικο τύπο

Στην Ουκρανία, τέσσερις στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πέθαναν μετά την ένεση με εμβόλιο κοροναϊού που αναπτύχθηκε από Αμερικανούς ειδικούς. Αυτό ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας Τύπου του Τμήματος Λαϊκής Πολιτοφυλακής του αυτοανακηρυγμένου LPR, Αλεξάντερ Μαζεϊκίν.

Υπάρχουν 15 εθελοντές, συγκεκριμένα, δέκα από αυτούς έχουν μολυνθεί με COVID-19.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η υγεία οκτώ ασθενών επιδεινώθηκε απότομα και μεταφέρθηκαν σε εντατική περίθαλψη.

Ως αποτέλεσμα, πέντε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στρατιωτικών, πέθαναν από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τη μόλυνση, δήλωσε ο Μαζικίν.

Τόνισε ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν να παράσχουν στα θύματα την απαραίτητη βοήθεια, καθώς δεν είχαν πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση των ενέσεων. 

Σημείωσε επίσης ότι τα εμβόλια, πιθανώς, χρησιμοποιήθηκαν σε ορισμένα ιατρικά ιδρύματα της περιοχής του Χάρκοβο, τα οποία προκάλεσαν επιπλοκές σε ασθενείς με ασθενή ανοσοποιητικό, σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφοριών του Λούγκανσκ.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το αμερικανικό εμβόλιο κατά του COVID-19 έχει δοκιμαστεί σε ανθρώπους. 

Καταγράφηκε ισχυρή ανοσολογική απόκριση στον κοροναϊό και στους 45 ασθενείς που συμμετείχαν στο πρώτο στάδιο της έρευνας.

Το φάρμακο δημιουργήθηκε από την αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna. 

Κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, οι ασθενείς έλαβαν δύο δόσεις ενός πιθανού εμβολίου, όλοι οι εθελοντές ανέπτυξαν αντισώματα. 

Στις δοκιμές συμμετείχαν 45 υγιείς άνθρωποι ηλικίας 18 έως 55 ετών

Διευκρινίζεται ότι καθεμία από τις τρεις ομάδες έλαβε εμβόλιο mRNA-1273 σε διαφορετικές δόσεις δύο φορές με ένα διάστημα 28 ημερών.

Στην κλινική φάση 2 της  Moderna.

Η Moderna είπε ότι το εμβόλιο ήταν «γενικά ασφαλές και καλά ανεκτό».

«Οι πιο συχνά αναφερόμενες συστηματικές ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά από τον δεύτερο εμβολιασμό στη δόση των 100 μg (μικρογραμμάρια) ήταν 

κόπωση (80%), ρίγη (80%)πονοκέφαλος (60%) και μυαλγία (53%), οι οποίες ήταν παροδικές και ήπια ή μέτρια σε σοβαρότητα », δήλωσε η Μοντέρνα στο δελτίο τύπου. «Η πιο συχνή τοπική ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρθηκε στη δόση των 100 μg ήταν ο πόνος στο σημείο της ένεσης (100%), ο οποίος ήταν επίσης παροδικός και ήπιος ή μέτριος στη σοβαρότητα. 

Η αξιολόγηση των εργαστηριακών τιμών κλινικής ασφάλειας ήταν βαθμού 2 ή υψηλότερη και οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν αποκάλυψαν πρότυπα ανησυχίας. «

video

https://www.facebook.com/v2.3/plugins/video.php?allowfullscreen=true&app_id=249643311490&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df22832bbfc21326%26domain%3Dfytro.wordpress.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Ffytro.wordpress.com%252Ff355a3a95216832%26relation%3Dparent.parent&container_width=640&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwatch%2F%3Fv%3D2877841405659018&locale=el_GR&sdk=joey

Το επόμενο βήμα της Moderna θα είναι μια μελέτη 30.000 συμμετεχόντων στη Φάση 3 που θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου.

πηγές

https://beforeitsnews.com/awakening-start-here/2020/07/american-coronavirus-vaccine-killed-five-ukrainians-13718.html

https://en.news-front.info/2020/07/18/american-coronavirus-vaccine-killed-five-ukrainians/

https://news.ru/amp/incidents/chetvero-ukraincev-umerli-posle-vvedeniya-amerikanskoj-vakciny-ot-covid-19/

https://miami.cbslocal.com/2020/07/15/south-florida-companies-conducting-research-trials-on-coronavirus-vaccine/

Πηγή

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΑΣΚΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ»

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (όταν υπάρχει), Η ΒΛΑΚΕΙΑ (ακατανίκητη δύναμη), Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

KAI OXI ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ.

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ…

ΣΚΟΤΩΝΕΙ “Η ΥΠΟΤΑΓΗ” ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ.

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ…

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ…

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Θάνατοι από ΟΛΕΣ τις αιτίες στην Ελλάδα

Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2020 = 53.619

Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2019 = 53.609

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (όταν υπάρχει), Η ΒΛΑΚΕΙΑ (ακατανίκητη δύναμη), Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

KAI OXI ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ

Οι τίτλοι από τον Κλεάνθη Γρίβα

https://www.zougla.gr/greece/article/se-53619-anil8an-i-8anati-sti-xora-tis-protes-21-evdomades-fetos

καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020, 17:04

Σε 53.619 ανήλθαν οι θάνατοι στη χώρα τις πρώτες 21 εβδομάδες φέτος

Οι θάνατοι στην Ελλάδα από ΟΛΕΣ τις αιτίες στις πρώτες 21 εβδομάδες του 2020, ανήλθαν σε 53.619 (26.694 άνδρες και 26.925 γυναίκες). Ενώ, στην αντίστοιχη περίοδο του 2019 ήταν 53.609 (26.911 άνδρες και 26.698 γυναίκες), παρουσιάζοντας οριακή αύξηση της τάξης του 0,02%.

Τα αντίστοιχα ποσοστά για την περίοδο 2016-2019 ανέρχονται 

σε 7,7% το 2019 σε σχέση με το 2018 (49.778 θάνατοι)

σε -8,47% το 2018 σε σχέση με το 2017 (54.385 θάνατοι) και 

σε 11,46% το 2017 σε σχέση με το 2016 (48.794 θάνατοι), 

όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα στατιστικά αυτά στοιχεία (προέρχονται από τα ληξιαρχεία όλων των δημοτικών αρχών) περιλαμβάνονται σε ένα νέο έκτακτο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ και αναφέρονται στους θανάτους που έλαβαν χώρα στην ελληνική επικράτεια κατά την εν λόγω περίοδο, οι οποίοι προκλήθηκαν από διάφορες αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων λόγω της πανδημίας Covid-19. 

Αντίστοιχη δημοσίευση προγραμματίζεται να πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση, καθ’ όλη την περίοδο που θα παρουσιάζει ενδιαφέρον η τακτικότερη παρακολούθηση της εξέλιξης των θανάτων.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, 

οι περισσότεροι θάνατοι καταγράφηκαν 

την 7η εβδομάδα (10 έως 16/2/2020) με ποσοστό αύξησης 8,5% σε σχέση με το 2019, την 12η (16 έως 22/3/2020) [πρώτη εβδομάδα εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19], με ποσοστό αύξησης 6,4% και 

την 20η (11 έως 17/5/2020), κατά την οποία ξεκίνησε η άρση των περιοριστικών μέτρων, με ποσοστό αύξησης 8,8%.

οι λιγότεροι θάνατοι καταγράφηκαν 

την 8η εβδομάδα (17 έως 23/2/2020), 

την 9η εβδομάδα (24/2 έως 1/3/2020), 

την 17η εβδομάδα (20/4- 26/4/2020) και 

την 19η εβδομάδα (4/5- 10/5/2020), 

με ποσοστά μείωσης 7,3%, 8,2%, 8,6% και 9%, αντίστοιχα.

Ανά ηλικία, οι θάνατοι ήταν περισσότεροι κυρίως 

στις ηλικιακές ομάδες 80-84, 85- 90 και άνω των 90 ετών, 

σε ποσοστά 0,74% στο σύνολο, 0,5% στους άρρενες και 0,91% στις θήλεις.

Από τον τόπο μόνιμης διαμονής των θανόντων, προκύπτει ότι υπάρχει αύξηση των θανάτων σε έξι περιφέρειες και μείωση στις υπόλοιπες επτά. 

Η μεγαλύτερη αύξηση (4,94%) παρουσιάζεται στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η μεγαλύτερη μείωση (6,05%) στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή

Τρελάθηκε ο κόσμος! Κυκλοφορούσε ολόγυμνος στον δρόμο, αλλά φορώντας…μάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον…τηρούσε τα μέτρα φύλαξης για τον κορωνοϊό.

Ολόγυμνος βγήκε για βόλτα στον πιο εμπορικό δρόμο του Λονδίνου ένας άνδρας, σοκάροντας περαστικούς, καθώς επέλεξε να κυκλοφορήσει στην Όξφορτν Στριτ κρύβοντας τα… επίμαχα με μία προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό.

Κάποιοι τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τηλέφωνά τους ενώ άλλοι απλώς τον κοίταζαν με περιέργεια.

Το… ενσταντανέ απαθανάτισε συνεργάτης του Reuters από το παράθυρο γραφείου στην Όξφορντ Στριτ. Από σήμερα η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στα καταστήματα της Μεγάλης Βρετανίας.
(enikos – φωτο:unsplash)PrevΠροηγούμενο ΆρθροΜαρτυρία σοκ για την Μαντλίν- Την είδαν πριν 4 χρόνιαΕπόμενο ΆρθροΣυνταγή για φωλιές κολοκυθιού με μάφινς (BINTEO)Next

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *