(ΜΗΝ τό χάσει κανείς!) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ, από έναν Αμερικανό γυναικολόγο που Μ Ε Τ Α Ν Ο Η Σ Ε.. Σ Ο Κ ! Νεογνό που επέζησε από έκτρωση για να πεθάνει σε ….νεροχύτη. (Δέν ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Τόν Θεό;) ΜΥΡΙΖΕΙ….ΘΕΟ..!(Βίντεο)

5/5 (5)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 3 ώρες μετά την ανάρτηση του βίντεο, η διαφορά ανάμεσα στις προβολές στη ζωντανή ενημέρωση (που εμφανίζονται στο διαχειριστή μόνο του καναλιού) και στις εμφανιζόμενες στο βίντεο προς τους θεατές, είναι 567 αντί 700 προβολές.

 Βίντεο Ορθοδοξίας

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ, από ένα γυναικολόγο που ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ…

Δείτε τις πραγματικές: https://imgur.com/BmOA6wO 5,5 ώρες μετά δείχνουν 819 αντί 1285 https://imgur.com/psc7xSi 6,5+ ώρες μετά δείχνουν 900 αντί 1628 https://imgur.com/8x7q4lF 8 ώρες μετά δείχνουν 1097 αντί 1825 https://imgur.com/5zcVnpv 

Για το γνωστό πλέον ΘΕΜΑ με τις προβολές, όσοι δεν το γνωρίζουν, μπορούν να ενημερωθούν εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT… 

Στο βίντεο μιλάει ο Δρ. Anthony Levatino, καθηγητής ιατρός γυναικολόγος στην Αμερική, ο οποίος είχε διενεργήσει στην καρριέρα του πάνω από 1.200 εκτρώσεις, πριν μετανοήσει για ότι έκανε, αποφασίζοντας να σταματήσει εντελώς να διενεργεί πλέον εκτρώσεις, κατόπιν και των προσωπικών γεγονότων που συνέβησαν στη ζωή του και τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. 

Σήμερα συνεισφέρει ο ίδιος με την προσωπική του ομολογία, στην ενημέρωση του κοινού για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, ενώ συμμετείχε και στην ταινία «Unplanned» (στο ρόλο του ιατρού που διενεργεί μια έκτρωση), μια αμερικάνικη παραγωγή του 2019 για τις εκτρώσεις. 

Όπως ο ίδιος λέει, το βρέφος στη μήτρα της μητέρας του, δεν είναι (όπως λέγεται) μια άμορφη μάζα κυττάρων, ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ, Ή Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙ που εξαρτάται ολοκληρωτικά από αυτήν, έχοντας ένα συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης, μιας και όπως λέει Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΧΥΣΕΙΣ. 

Άσχετα από τις συνθήκες που ζεις, όπως αναφέρει, μπορείς να δώσεις στο γιό, ή στην κόρη σου, κάτι που κανένας άλλος δεν μπορεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ !!! 

Στο τέλος του βίντεο, ο Δρ. Anthony Levatino περιγράφει σύντομα και παραστατικά το τι συμβαίνει ακριβώς στη διαδικασία μιας έκτρωσης (δευτέρου τριμήνου). 

//odysseiatv.blogspot.com

Ε π έ ζ η σ ε από έκτρωση (!) και διηγείται…

Μία από τις διαδικασίες εκτρώσεων είναι να καίνε ζωντανό το έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας του, αλλά μία γυναίκα, η Gianna Jessen επέζησε από αυτό και με συγκινητικό τρόπο κι αγάπη στον Κύριο, διηγείται και πολεμάει αυτή την κατάσταση στο παρακάτω βίντεο, σε μία από τις αρκετές δημόσιες ομιλίες που κάνει.

ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΗ EΠΕΖΗΣΕ!!

Φωτό : neakriti.gr

«Πού ήτανε οι φεμινίστριες να με προστατεύσουνε εκείνη την στιγμή που προσπαθούσανε να με σκοτώσουνε με εκείνο τον φρικτό τρόπο ; «

λέει η Gianna Jessen

https://scripta—manent.blogspot.com/2020/01/blog-post_743.html

Σ Ο Κ ! Νεογνό που επέζησε από έκτρωση για να πεθάνει σε ….νεροχύτη. (Δέν ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Τόν Θεό;)

Ιστοσελίδα «liveaction.org»

 Κατηγορία: Βιωματικά

 Μαϊος 12,2018-12:00 PM

 Εμφανίσεις: 1608

Στην Ιρλανδία η έκτρωση είναι προς το παρόν παράνομη, αλλά δυστυχώς μάλλον δε θα παραμείνει έτσι για καιρό. 

Το Μάϊο, οι ψηφοφόροι θα πάνε στις κάλπες να αποφασίσουν αν η 8η Τροπολογία του συντάγματος, η οποία αναγνωρίζει ότι μητέρα και παιδί έχουν ίδιο δικαίωμα στη ζωή, θα καταργηθεί.

Αυτή τη στιγμή, γυναίκες που θέλουν να κάνουν έκτρωση πρέπει να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η έκτρωση είναι νόμιμη τις πρώτες 24 εβδομαδες εγκυμοσύνης.

Μετά αυτή απαγορεύεται, με εξαίρεση περιπτώσεις διααταραχής στη διάπλαση του εμβρύου – ακόμη κι αν πρόκειται για απλή χειλεοσχιστία.

Το λόμπι των εκτρώσεων κάνει μεγάλη εκστρατεία για να καταργήσει την 8η τροπολογία και να νομιμοποιήσει την έκτρωση στην Ιρλανδία, άλλα άλλοι έχουν επίσης κινητοποιηθεί για να διαδηλώσουν υπέρ αυτής. 

Μία από τους τελευταίους είναι μια Ιρλανδέζα νοσηλεύτρια που έχει να διηγηθεί μιά συγκλονιστική ιστορία.

Η ιστορία μιας έκτρωσης

Η Κάρεν εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας όταν μια γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο της για να κάνει έκτρωση. 

Το μωρό της είχε μια χρωμοσωμική ανωμαλία και, παρά το ότι  δεν είχε ανατεθεί η φροντίδα της στην Κάρεν, η γυναίκα ήταν στην πτέρυγά της. «Μπήκα μέσα στο δωμάτιο με τους νιπτήρες και είδα το μωρό, ένα αγοράκι 22 εβδομάδων κύησης, μέσα σε ένα νεφροειδές , στο νεροχύτη όπου  ρίχναμε για να φύγουν στην αποχέτευση όλα τα βιολογικά απόβλητα», είπε. 

«Ήταν μικρός, αλλά ήταν τέλειος. 

Μπορούσες να δεις τα δάχτυλα των ποδιών του, τα χέρια του. 

Έμοιαζε σαν να είχε ξανθά μαλλιά. 

Το κορμάκι του έπιανε όλο το νεφροειδές και ήταν ζωντανός. 

Μπορούσα να δω το στήθος του να ανεβοκατεβαίνει: Α ν έ π ν ε ε!

Ως νεαρή νοσοκόμα η Κάρεν δεν ήξερε τι να κάνει. «Επειδή επρόκειτο για έκτρωση, διηγείται, δεν μου επιτρεπόταν να επέμβω. 

Δεν μπορούσα να φέρω βοήθεια για το μωρό, δεν μπορούσα να τον κρατήσω, ή να τον ηρεμήσω, να του φέρω οξυγόνο, ή να ζητήσω από κάποιον να τον βοηθήσει να επιζήσει.» θυμάται. 

«Το να βλέπω αυτό το μωρό να προσπαθεί να αναπνεύσει και κανείς να μην τον βοηθάει ήταν τόσο στενάχωρο που θα με στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής μου. 

Έπρεπε να φύγω από το δωμάτιο και έπρεπε να αφήσω το μωρό εκεί και αυτό ήταν το δυσκολότερο πράγμα, επειδή καταλάβαινα οτι το είχα εγκαταλείψει.

Ήταν ένα παιδί, ήταν ένα ανθρώπινο όν.

Η ανάμνηση αυτή ακόμη και σήμερα την παραλύει και το ίδιο έκαμε και στη μητέρα του παιδιού αυτού.” Το ίδιο ακριβώς βράδυ – θυμάται η Κάρεν -την άκουσα στο δωμάτιό της να κλαίει.

”Ηταν απαρηγόρητη.

Αναρωτήθηκα τί της είχαν πεί, και άν άλλοι την είχαν συμβουλέψει να κάνει έκτρωση στο παιδί της επειδή είχε κάποια ενδεχόμενη ατέλεια.

Τώρα η Κάρεν θέλει να εξασφαλίσει ότι η 8η Τροπολογία δε θα καταργηθεί. 

«Δεν υπάρχει καθόλου αξιοπρέπεια στην έκτρωση. 

Δεν υπάρχει καθόλου σεβασμός. 

Δεν υπάρχει καθόλου δικαιοσύνη.» είπε. «Φοβάμαι για τις νοσηλεύτριες  σαν κι εμένα, εαν η πρόταση για τις εκτρώσεις περάσει, και για το κακό κατεστημένο που θα δημιουργηθεί στα Ιρλανδικά νοσοκομεία. 

Φοβάμαι ότι θα καλούνται οι ιατροί να κρίνουν την αξία της ζωής του μωρού και να αποφασίζουν γι΄ αυτήν με βάση μια πιθανή του  ανωμαλία.»

Διαδικασίες Αμβλώσεων: Προκλητή διακοπή κύησης τρίτου τριμήνου. Ένεση και γέννηση νεκρού εμβρύου.

Γλυκιά μου μανούλα

Και συνέχισε, «Υπάρχει μια πραγματικότητα στην κατάργηση της Τροπολογίας και στην νομιμοποίηση της έκτρωσης που σου ραγίζει την καρδιά και αγνοείται από τους περισσότερους. 

Δεν θέλω ποτέ καμμία νοσοκόμα να αναγκαστεί να αντιμετωπίσει αυτήν την σπαρακτική πραγματικότητα που είδα εγώ.»

Είναι γεγονός ότι τα εκτρωθέντα έμβρυα που συχνά εξέρχονται ζώντα από την μήτρα εγκαταλείπονται να πεθάνουν, και το ίδιο θα συμβεί αναμφίβολα και στην Ιρλανδία αν η 8η τροπολογία καταργηθεί. 

Ήδη η χώρα δοκιμάζεται αρκετά από την πραγματικότητα της έκτρωσης ,η νομιμοποίησή της θα χειροτερέψει επιπλέον τα πράγματα. 

Η Ιρλανδία πρέπει να σώσει την 8η τροπολογία.

Πηγή :https://www.afistemenaziso.gr/texts/viomatika/neogno-poy-epezhse-apo-ektrwsh-gia-na-pethanei-se-neroxyth

Επέζησε 5 μηνών από έκτρωση και διηγείται.

https://scripta—manent.blogspot.com/2020/01/blog-post_109.html

Έμβρυο «αποχαιρετά» το δίδυμο αδερφάκι του

Δείτε το μωράκι να κλαίει μέσα στη μήτρα!

ΜΥΡΙΖΕΙ….ΘΕΟ..!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *