»Μην ξεχνάτε την Αποκάλυψη. Ότι θα έρθει ένα σύστημα τελείως εγκλωβιστικό…» Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου, εμβόλια, chip και η ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)(Βίντεο)

5/5 (3)

DR. RASHID BUTTAR – Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου, εμβόλια, chip και η ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)

ΣΧΟΛΙΟ: Thenia Drakopoulou 
Μα ακόμα δεν καταλάβατε; Όλα αυτά τα κείμενα με την αποκάλυψη των σχεδίων τους και τα αντίδοτα που μας δίνονται, αυτόματα εφαρμόζονται στο παιχνίδι, σαν να έγιναν!  Παίζουμε σκάκι με τα σχέδιά τους. Μας δείχνουν την κίνησή τους και τους δείχνουμε και εμείς την επόμενη δική μας….

Όταν βλέπουν ότι στη δική τους κίνηση ματ, εμείς αντεπαρερχόμαστε με κίνηση λύση και σωτηρίας μας, αμέσως το σύμπαν το εφαρμόζει!  Και δεν χρειάζεται να το ζήσουμε… 
Το ζούμε σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, μακρυά από εμάς.  Θα δείτε να τείθετε σε εφαρμογή κάτι από αυτά, μόνον όταν κάτι το θεωρήσουν ότι μπορεί να μην είναι και η πιο δυνατή μας κίνηση και τότε θα ζητήσουνε να παίξουμε το χαρτί μας.  Μόνον όταν θα πιστεύουν ότι η κίνησή μας δεν θα είναι η σωτήρια κίνηση. 


Σαν να παίζουμε χαρτιά δηλωτή. Μέχρι στιγμής, κάθονται ήσυχοι βλέπω.  Άρα θεωρούν ότι δεν τους παίρνει. Αν όμως, ω μη γενετω, αν κάνουν κίνηση… 
Όπως βλέπετε εμείς έχουμε έτοιμες τις δικές μας σωτήριες κινήσεις έτοιμες από πολύ νωρίς. 
Είναι καθησυχαστικό, για όσους είναι πελαγωμένοι και νομίζουν ότι είναι αβοήθητοι.
(ελληνικοί υπότιτλοι)

DR. RASHID BUTTAR – Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου, εμβόλια, chip, ατζέντα (greek subs)

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/04/dr-rashid-buttar-chip.html#more

Ο δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης μιλάει στον Γιάννη Δεμερτζή, για το κορωναϊο – επίδομα και τα εμβόλια.

Η κοροϊδία του κράτους με το επίδομα του κορωναϊού και οι παράνομοι μαζικοί υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.

Μια συνέντευξη του δικηγόρου, συγγραφέα και ερευνητή κ. Φώτη Μπαμπάνη στον Γιάννη Δεμερτζή, σχετικά με τα άδικα κριτήρια του επιδόματος του κορωναϊού, αλλά φυσικά και για τον νόμο και τον τρόμο που σπέρνουν τα ΜΜΕ, για τον υποχρεωτικό εμβολιαμό.

Την έχουμε χωρίσει σε δύο μέρη.

Ά μέρος, επίδομα κορωναϊού.

Β΄ μέρος υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και κίνδυνοι.

Ά μέρος.

Ο Δικηγόρος Φ.Μπαμπάνης, μιλάει στον Γ. Δεμερτζή για το επίδομα του κορωναϊού.

Ο Δικηγόρος Φ.Μπαμπάνης, μιλάει στον Γ. Δεμερτζή περί υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωναϊό.

»Μην ξεχνάτε την Αποκάλυψη. Ότι θα έρθει ένα σύστημα τελείως εγκλωβιστικό…» ~ π. Κ.Στρατηγόπουλος

Βίντεο ντοκουμέντο για το μίσος που βγάζει γνωστός δημοσιογράφος στον κόσμο, που επιθυμούν να μην εμβολιαστούν, καθός δε θίγει της αξιοπρέπειά τους. Δείτε πόσο μας μισούνε τα ΜΜΕ και ποιός είναι ο σκοπός τους.

https://www.sfagi.gr/o-dikigoros-f-mpampanis-milaei-gia-to-koronaio-epidoma-kai-ta-emvolia/

Από αυτό και μόνο το βίντεο, φανερωθήκανε οι σκοποί τους.

Όποιος αντιδράσει, θα πονέσει. Αλλά εγώ ξέρω ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχει μια ιστορία αντιδράσεως και δεν ζητώ να αντιδράσετε σε οτιδήποτε.
Να αντιδράσετε σε αυτό που σας είπα. Τι σας είπα; 

Κανένας αγώνας δεν δόθηκε, χωρίς να εμπεριέχει πόνο και αίμα… 

 
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΥΘΕΡΟΙ.


Καλλιόπη Σουφλή

»Μην ξεχνάτε την Αποκάλυψη…»π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος † Δρ. Θεολογίας και Οικονομικών

Η Ευρώπη διοικείται από κατεξοχήν κέντρα μασονικά, πρόσωπα μασονικά· απόδειξη όλοι όσοι προβάλλονται μέσα από την ταραχή, τη βαβούρα, ως υπουργοί και πρωθυπουργοί των διαφόρων χωρών της Ευρώπης ανήκουν σε μασονικές λέσχες….
Κοιτάξτε, κι αν ακόμη για μια στιγμή ξεφύγω από τη δουλεία του μνημονίου -που δεν μπορώ να ξεφύγω, με κυνηγάει συνέχεια γιατί είναι η δουλεία του εργάτη, όπως είπα πριν από λίγο, και δεν μπορώ να δεχτώ νοήμονα Έλληνα που δέχεται την υποδούλωση της Ελλάδος σε συστήματα, προσέξτε, τα οποία ούτε τα σκέφτηκε, σε συστήματα που δεν τα σκέφτηκε ποτέ. 
Δεν θα επικαλεστώ το άρθρο 120 του σημερινού Συντάγματος. Δεν θα το επικαλεστώ. Εγώ το Χριστό επικαλούμαι, αλλά απλώς θυμίζω ότι αυτό το άρθρο λέει ότι η τήρηση του Συντάγματος αυτού επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. 
Δεν το επικαλούμαι, αλλά το λέει το Σύνταγμα, απλώς το θυμίζω, ήταν το παλιό 114, είναι στο άρθρο 20, όχι ως ακροτελεύτιο. Άρα εδώ υπάρχει μια επίκληση για τον πατριωτισμό των Ελλήνων. 
Πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας πόσο έχει πατριωτισμό.
Αν αυτός ο τόπος προετοιμάζεται να ενταχθεί σε ένα γενικότερο σύστημα δαιμονομασονικό, όπως το αποκάλεσα υπεύθυνα -γιατί αυτά είναι τα κέντρα σήμερα, είναι αυτά τα κέντρα που λειτουργούν το σήμερα, τα οποία έχουν ως καίριο, προσέξτε δεν είναι τυχαίο, άξονά τους το τραπεζικό σύστημα. 
Μην ξεχνάτε την Αποκάλυψη. Ότι θα έρθει ένα σύστημα το οποίο θα είναι τελείως εγκλωβιστικό για τον άνθρωπο.
Δεν θα μπορεί ο άνθρωπος να σηκώσει κεφάλι και δεν θα μπορεί να ψωνίσει ή να αγοράσει.
Όλα τα χρήματα σήμερα λειτουργούν μέσα από τις τράπεζες. Γι ‘αυτό οι τράπεζες είναι τα »καλά παιδιά» της ιστορίας.
Εν μέσω κρίσεως δεν ξέρω πόσα δισεκατομμύρια πήραν αυτό τον καιρό οι τράπεζες στην Ελλάδα, για να είναι τα καλά παιδιά αυτού του συστήματος. 
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Σημαίνει πως αυτή η Ευρώπη, με αυτό το ευρώ, είναι πουλημένη εκ προοιμίου. 

Κι εγώ συντασσόμενος μαζί τους, παίρνω την ευθύνη, η Ελλάδα να έρθει σε αυτό το σύστημα το οποίο ετοιμάζει την κόλαση και την πολιτεία του Αντιχρίστου.
Εγώ έτσι νιώθω. Και νιώθω ότι πρέπει να το πω στο λαό του Θεού. 
Όποιος αντιδράσει, θα πονέσει. Αλλά εγώ ξέρω ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχει μια ιστορία αντιδράσεως και δεν ζητώ να αντιδράσετε σε οτιδήποτε.
Να αντιδράσετε σε αυτό που σας είπα. Τι σας είπα; 
Δαιμονο-μασονοκρατία σας είπα και το λέω υπεύθυνα. 
Όλοι οι κεντρικοί φορείς αυτού του τόπου και της Ευρώπης είναι αυτοί και απεργάζονται αυτό το σχέδιο για την Ευρώπη. Η Ευρώπη, εγκλωβισμένη σε ένα παγκόσμιο δήθεν κράτος το οποίο εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα με άξονα το τραπεζικό σύστημα, το οποίο αναφέρεται στην Αγία Γραφή, στην Αποκάλυψη. 
Εγώ δεν θα πάρω, ευχαριστώ. 
Υπ’ αυτή την έννοια, φυσικά δεν δέχομαι τα κόμματα τα μνημονιακά, 


δεν δέχομαι οποιονδήποτε θέλει η Ελλάδα να συνεχίζει μες στην Ευρώπη και στο ευρώ.
Το φωνάζω επίσημα. Είναι κι αυτό πούλημα της Ελλάδας.
Δεν μπορώ εγώ προσωπικά να συνεργήσω και να μην το πω στο λαό του Θεού ότι έχετε ευθύνη. 

Για το αύριο, το οποιοδήποτε τραγικό… δεν με φοβίζει η φτώχεια. Σας τρομοκρατούν με τη φτώχεια. Όχι, αυτός ο λαός έζησε και φτωχός.

(Σχόλιο Π. κοινωνίας: Δηλαδή για το τραγικό σήμερα, την παγκόσμια επιβολή της νέας τάξης σε ολα τα κράτη επι γης, με πρόσχημα μια τεχνιτή γρίπη. Και την κατά εξακολούθηση εμμονική άγνοια μεγάλης μερίδας χριστιανών, λαικών και Αρχιερέων, να εμπιστεύονται τούς προδρόμους του αντιχρίστου. Πράγματι τραγικό…)
Αλλά εγώ κινούμαι μέσα απ᾽ την Ορθοδοξία μας. Σας τρομοκρατούν με τη φτώχεια κάθε μέρα. Αυτό σας λένε: τι θα πάθει η Ελλάδα. 
Η Ελλάδα θα ναι ελεύθερη, αλλά θα ναι πιο φτωχιά. Αν δέχεστε αυτή τη σύμβαση, μην πουλήσετε την Ελλάδα πια στις καρδιές σας, έχετε ευθύνη. 
Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πια. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό το πράγμα πια. 
Έχετε ευθύνη για το αύριο της Ελλάδας αν παιχθεί αυτή η ιστορία του οποιουδήποτε Αντιχρίστου μέσα και από την Ελλάδα. 
Εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι πρέπει να πούμε όχι.


 Δεν ξέρω τι θα πουν οι άλλοι. Άρα αντιδρώ και στα μνημονιακά και σε όσους χαϊδεύοντας και τα αυτιά των ψηφοφόρων, λένε είμαστε αντιμνημονιακοί, αλλά εμείς θα μείνουμε εκεί.
Μας κοροϊδεύουν και αυτοί. 


Συγχωρέστε με.
Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο, αλλά ένιωσα σ’ αυτή την τελευταία συνάντηση σήμερα -δεν ξέρω πως θα είμαστε τον Οκτώβριο- ένιωσα ότι πρέπει αυτό να το πω. 
Άλλο τίποτε δεν θα πω, δεν έχω να κάνω άλλο κήρυγμα, εγώ σωπαίνω, είπα ο,τι είπα, πείτε με ηλίθιο, πείτε με βλάκα, αλλά μπρος στην τρομοκρατία που σας κάνουν κάθε μέρα, εγώ δεν σας τρομοκρατώ, σας ελευθερώνω.
Και θέλω ένα λαό που είναι στην Εκκλησία και είναι ελεύθερος και δεν τρέμει το φυλλοκάρδι του γιατί φοβάται τις καταθέσεις του, που θα κρύψει τα δικά του, που θα κρύψει ο,τι έχει. Εδώ δεν μπορείς να κρυφτείς πια.Το σύστημα είναι δαιμονιώδες…


»Μην ξεχνάτε την Αποκάλυψη…»π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος †
Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα ομιλίας του πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου που έγινε στα πλαίσια των κατηχητικών αναλύσεων της προς Τιμόθεον επιστολής του Αποστόλου Παύλου, στο χωρίο Κεφάλαιο 1, στίχοι 6-11, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Δικηγορικών Γλυφάδας, την Πέμπτη 24-05-2012. 


Πηγή: (floga.gr)

†. Κυ 24-05-2012, ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 – ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΨΕΙ «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»!

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *