ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ «ΠΕΣΚΕΣΙ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

1433538864761Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δεκάδες ακριβά φουσκωτά, made by Turkey, πλήρως εξοπλισμένα, αναχωρούν καθημερινά από τις τουρκικές ακτές με παράνομους μουσουλμάνους που τους στέλνουν οι Τούρκοι στα ελληνικά νησιά, αφού πρώτα πληρώσουν το ακριβό αντίτιμο του εισιτηρίου της μετάβασης τους στην ελληνική επικράτεια.

Η τουρκική πλευρά που θησαυρίζει από αυτή την γιγάντια επιχείρηση, δεν διστάζει να προβάλλει και φωτογραφίες από τα ακριβά φουσκωτά που μεταφέρουν κάτω από την μύτη της τουρκικής ακτοφυλακής τους παράνομους στην Ελλάδα και στην συγκεκριμένη περίπτωση από την Μούγλα της Τουρκίας προς την ελληνική νήσο της Κω. Μόνο από την αρχή του 2015 σύμφωνα με στοιχεία,  (επίσημα όχι ανεπίσημα), του ΟΗΕ, 45.000 παράνομοι εισήλθαν από τις τουρκικές ακτές στην Ελλάδα.

Εμείς όχι μόνο δεν αντιδράμε σε αυτή την τεράστια επιχείρηση αλλοίωσης της σύστασης της ελληνικής κοινωνίας, αλλά γινόμαστε και στόχος καταγγελιών από διάφορους ανεύθυνους «προοδευτικούς» και ευρωπαίους εταίρους ότι δεν τους περιποιούμαστε όπως πρέπει, την ίδια ώρα που η χώρα βουλιάζει στην μνημονιακή της καταστροφή και ο ελληνικός λαός πνίγεται από την αδιέξοδη προδοτική πολιτική των ηγετών του.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *