ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ «ΣΚΑΝΔΑΛΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Κίεβο.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, δήλωσε ότι σχεδιάζει να ειδοποιήσει τη Ρωσία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ότι δεν θα παρατείνει τη Συμφωνία Φιλίας, την Εταιρική Σχέση και τη Συνεργασία.

Αυτό είπε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βερχόβνα Ράντα, Ιρίνα Γκερασένκο.

«Όταν λάβω ορισμένες προτάσεις από το Υπουργείο Άμυνας, σχεδιάζω να συγκαλέσω το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας και Άμυνας, και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου σκοπεύω να ενημερώσω τη Ρωσία ότι η συμφωνία δεν θα παραταθεί», δήλωσε ο Ποροσένκο κατά τη διάρκεια συνάντησης με κοινοβουλευτικές ομάδες, όπως δημοσιεύει το ρωσικό πρακτορείο Tass.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, η συμφωνία δεν θα τερματισθεί τελείως, αλλά δεν θα επεκταθεί, διότι, σύμφωνα με τον ίδιο, η λύση της συμφωνίας είναι μια δύσκολη και μακρά διαδικασία.

Η συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας υπεγράφη το Μάιο του 1997, αλλά τέθηκε σε ισχύ δύο χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 1999, διευκρινίζει το δημοσίευμα.
Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί στις δύο άλλες αποφάσεις του Ουκρανού προέδρου για ίδρυση Αυτοκέφαλης Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και για αλλαγές στο Σύνταγμα που θα επιτρέψουν την είσοδο της χώρας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ!

Φυσικά όλα αυτά αποτελούν αιτίες πολέμου για την Ρωσία σε ότι αφορά την ένταξη της Ουκρανίας σε δυτικές δομές και μπορεί να προκαλέσουν αποσχίσεις ρωσόφωνων επαρχιών μέχρι και την Οδησσό.
Η Οδησσός άλλωστε είναι πολύ σημαντική για την Ρωσία για δύο λόγους. Αποκλείει οριστικά την Ουκρανία από την Μαύρη Θάλασσα και ενώνωει την αποσχισθείσα από την Μολδαβία

Υπερδνειστρία με τα ρωσικά εδάφη σε περίπτωση που η Μόσχα επιχειρήσει ενοποίηση όλων των ρωσόφωνων περιοχών δημιουργώντας έναν «βαθύ» διάδρομο μέχρι το Κισινάου.

«Το Οικουμενικό Πατριαρχείο του κ. Βαρθολομαίου αποφάσισε, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν τη γνώμη της Μόσχας, ότι μπορεί να δώσει σε όλα τα κράτη το δικαίωμα να ιδρύσουν μια τοπική εκκλησία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποροσένκο.

«Και πρώτα απ’ όλα είναι δικαίωμα της Ουκρανίας να δημιουργήσει τοπική εκκλησία της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε ανακοίνωση του ρίχνοντας βόμβα μεγατόνων.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν, να τηλεφωνήσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ενώ και ο μητροπολίτης Ιλαρίωνας μίλησε για σχίσμα στην παγκόσμια Ορθοδοξία! Εντονη οργή επικρατεί στο Κρεμλίνο για το αμερικανικό σχέδιο -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν- υπαγωγής 30 εκατ Ορθόδοξων πιστών της Ουκρανίας στον Οικουμενικό Θρόνο!

Ukraine War – Helmet Cam Firefight: Ukrainian Soldiers Reaction To Nearly Being Shot In The Head

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγο πως η Ορθόδοξη Ουκρανική Εκκλησία αποκτά την ιδιότητα της Αυτοκεφαλίας, υπαγόμενη στον Οικουμενικό Θρόνο, και ως εκ τούτου αποκόπτεται από το Πατριαρχείο Μόσχας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Προς ολική σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας Τερματίζει τη «Συμφωνία Φιλίας»

«Εκατομμύρια Ουκρανοί περιμένουν την αναγνώριση της αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και αυτό θα επηρεάσει την ίδια την ύπαρξη του κράτους».

«Η Αυτοκεφαλία θα εκπληρώσει την ανεξαρτησία του κράτους, θα ενισχύσει την θρησκευτική ελευθερία και την ειρήνη. Θα ενισχύσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών» τόνισε.

«Η Ορθοδοξία είναι ένα από τα θεμέλια της Ουκρανίας και η Αυτοκεφαλία είναι «ζήτημα ανεξαρτησίας» των Ουκρανών» πρόσθεσε.

«Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας για εμάς. Ο στρατός προστατεύει την γή μας. Η γλώσσα προστατεύει την καρδιά μας και η πίστη προστατεύει την ψυχή μας» ανέφερε ο Ποροσένκο.

Από τη μεριά του, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου του Κιέβου δήλωσε στο Facebook ότι η κίνηση για την παροχή ανεξαρτησίας προχωράει.

«Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξήγησε στη ρωσική αντιπροσωπεία ότι η απόφαση είχε ληφθεί και ότι οι σχετικές διαδικασίες ήταν σε εξέλιξη» έγραψε ο αρχιεπίσκοπος Γιεβστράτι Ζόρια.

Το ουκρανικό θα μας απασχολήσει πολύ από δω και πέρα καθώς ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Π.Ποροσένκο, το πήγε ένα βήμα πιο μακριά και ανακοίνωσε έκτακτη σύγκληση των κομμάτων για να προχωρήσουν αλλαγές στο Σύνταγμα.

Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ!
Οπως είπε ο Π.Ποροσένκο, οι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν «οσο το δυνατόν πιο γρήγορα» !

Ολοι καταλαβαίνουμε πλέον πως οδεύουμε σε ταχύτατες καταστάσεις στο Ουκρανικό κι στην ευρύτερη περιοχή μετά και την δολοφονία του ηγέτη των ρωσόφωνων, Ζακχαρένκο.

Συνεπώς, μετά από περίπου 28 χρόνια το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως προχωρεί στην παραχώρηση Αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία της Ουκρανίας, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκατασταθεί η εκκλησιαστική ενότητα στην χώρα.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Γαλλίας, Εμμανουήλ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είπε στο Πατριάρχη Κύριλλο ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι ανάλογες διεργασίες.

«Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμη σχίσμα, αλλά να ενώσουμε την Εκκλησία», τόνισε.

EKTAKTO Με το χέρι στη «σκανδάλη» και το Ισραήλ Λίμπερμαν Θα εξαφανίσουμε τους Ιρανούς από τη Συρία

Alert : U.S. – Japan Force Beach Assault Live Fire

Syrian War Report – September 5, 2018: Israel Carries Out New Strike As Idlib Battle Looms

Who Is Instigating Hot War Between NATO And Russia?

مدفعية الجيش السوري تزلزل «داعش» في كيلومتراته الأخيرة ببادية السويداء

العاصمة طرابلس بين فكيّ الحرب والتلاعب الدولي

Τις ημέρες εκείνες και οι πέτρες των δρόμων θα τρέμουν !!!

Οι 4 Άγγελοι της Αποκαλύψεως ( κεφ.7) πήραν εντολή να φύγουν από τις 4 γωνιές της Γης και να έλθουν στα 4 άκρα του Σταυρού, που εικονίζει την Ελλάδα, στο εξής θα βλέπετε τρομερές καταστροφές έξω ( εκτός Ελληνικού χώρου ) σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, πολέμους… ‘’
‘’ παιδιά μου εδώ ( στην Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για 40 ημέρες.

Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα,
όσοι μαθανε ( γνώριζαν ) και δεν λαβανε τα μέτρα τους αλλοίμονο τους……θα τρώνε τις σάρκες τους.
Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα……. ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Τα παιδιά του ΘΕΟΥ ( όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, θεια κοινωνία και προσευχή ) δεν θα καταλάβουν τίποτε, θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.
Κοιτάξτε παιδιά μου τις Γραφές, κοιτάξτε την Αποκάλυψη, εκεί θα βρείτε και ημερομηνίες.

Όταν ξεσπάσει η θύελλα, δεν προετοιμάζεται μήνες, όπως ο χειμώνας, που προηγούνται μήνες πριν αρχίσει.

Η θύελλα ΣΕ ΣΑΣ θα ξεσπάσει απότομα και θα τελειώσει αμέσως.

Σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί σε νέο μέτωπο πολέμου, δεν θα είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά αλλά απέναντι.
Θα είναι χερσαίος.

Και όταν ακούσετε αυτόν τον πόλεμο ετοιμασθείτε ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Σε αυτόν δεν θα αναμειχτείτε, από εκεί που δεν το υπολογίζετε θα ξεσπάσει, τότε ετοιμάστε τον κόσμο για το κακό που έρχεται.

Αλλοίμονο, Αλλοίμονο, Αλλοίμονο σε όποιον την Αγία τριάδα δεν πίστεψε και σε όποιον τον ΘΕΟΝ δεν προσκύνησε.

Αλλοίμονο, Αλλοίμονο, Αλλοίμονο σε αυτούς που δεν πιστεύουν, δεν φαντάζονται τι τους περιμένει ……..και οι πέτρες των δρόμων θα τρέμουν…..

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

Russian New gen Armata T-14 Tank ! Latest News !

هذه المرة حقيقية..غارات إسرائيلية نهارية تضرب مقرات للأسد وإيران بحماة وطرطوس

WW3 Predictive Programming Part 4/4

WARNING WORLD WAR 3 IS ABOUT TO BEGIN

ПОШЛА ЖАРА ! Ад в Идлибе ВКС России выжигают боевиков

HOW THE U.S. MILITARY WOULD STRIKE IRAN: EVERYTHING YOU NEED TO KNOW || WARTHOG 2018

Illuminati War of the Worlds – A Video You Need To See

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *