ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σημεία καιρών : Coronaviurs COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο βρισκόμαστε έσχατα χρόνια

Ο κορωναϊός ή το COVID-19 μόλις κηρύχθηκε πανδημία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ). Η Ιταλία κλείνει τους ανθρώπους στα σπίτια τους και πραγματικά συλλαμβάνει ανθρώπους που φεύγουν. Τα εσχατα χρόνια πλησιάζουν. Παράξενα πράγματα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τέλος, σημάδια του χρόνου, ενημέρωση προφητείας αυτή την εβδομάδα: Ειδήσεις έκθεση προφητείες-εξελίξεις.

The Walking Dead Creator Reveals Zombie Virus’ Origin

Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 20

YOU CAN FEEL IT COMING IN THE AIR TONIGHT….

Σε αυτήν την αναφορά του φύλακα ενημερώνει την προφητεία ενημέρωση. Συζητάμε τη Βίβλο, την εκκλησία, την αρπαγή, τη μαρτυρία του θηρίου, τους παράξενους ήχους και τις συμπεριφορές των ζώων, τις τελικές στιγμές,  τα γεγονότα, τις εξελίξεις για τις τελικές στιγμές, την προφητεία των Βίβλων, την προφητεία στις ειδήσεις, ανεμοστρόβιλους, σεισμούς κ.ο.κ. Τα παράξενα καιρικά φαινόμενα, τα παράξενα γεγονότα, το παράξενο φαινόμενο καιρού και οι τελικές ώρες που σηματοδοτούν τα τελευταία γεγονότα στην ενημέρωσή μας για την προφητεία του 2020.

Ο Τραμπ πριν από την ορκωμοσία του πέταξε την βόμβα και μίλησε και για την ισπανική γρίπη, γιατί άραγε???

Cough 19 ~ Trump Scripted for Covid-19 6 DAYS BEFORE HIS INAGURATION !!!

Corona virus is widespread worldwide, panic and hysteria in Italy.

Δεν φτάνουν όλα αυτά έχουμε και τους καθημερινούς ψεκασμούς

STAGE IS SET ARE YOU READY #WEATHERWARFARE LIVE!! #ANALYSIS

Οι σημερινές εποχές σηματοδοτούν τα σημάδια της λήξης του χρόνου 2020. Οι προφητείες συμβαίνουν περισσότερο με περίεργο καιρό και παράξενα γεγονότα. Ζούμε σε επικίνδυνες εποχές και αντιμετωπίζουμε πλημμύρες, καταιγίδες, χαλάζι, πυρκαγιά, πυρκαγιές, σεισμό μετά από σεισμό, ηφαιστειακές εκρήξεις και πολλά άλλα. Υπάρχει πάντα προφητεία στις ειδήσεις. Βρισκόμαστε σε επικίνδυνη εποχή. Η παγκόσμια αύξηση της παγκόσμιας προειδοποίησης και της αλλαγής του κλίματος. Η δραστηριότητα είναι ένα σημάδι ότι φέτος θα δούμε μια αύξηση στους Πόνους Γέννησης παγκοσμίως. Προφητικές εκδηλώσεις τελικού χρόνου ..

Μην τυχόν και πάρετε το εμβόλιο

«Στρατιωτικό νόμο» θα δει ΗΠΑ και την Ευρώπη εξαιτίας COVID-19

https://twitter.com/BrantlyWx/status/1239382230117634051

Απόσπασμα από την εκπομπή Οι «24 ώρες» οι οποίες βρέθηκαν στη μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη στην έρημο της Ιεριχούς για να συναντήσουν τον Γέροντα Χρυσόστομο, τον Κύπριο πατέρα Κυριακό και πιστούς που βίωσαν και αποκαλύπτουν τα θαύματα του Αγίου! Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του ξεναγήθηκαν στα απόκρυφα της Μονής που αποτελεί μία όαση μέσα στην έρημο. Ο πάτερ Χρυσόστομος μίλησε μεταξύ άλλων για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ, το μήνυμα του Ιησού Χριστού, τα σημάδια του Θεού που πρέπει να «διαβάσουμε» και έστειλε το δικό του μήνυμα στους Κύπριους. Ο ίδιος δήλωσε: «Σύμφωνα με τις γραφές ζούμε τα ύστερα του κόσμου… Πόσο θα πάει ωφείλεται στον ίδιο τον Χριστό μας, Υπάρχει φόβος, τα φαινόμενα είναι εντονότατα. Έγινε ένα σεισμός και τους ταρακούνησε για να βάλουν μυαλό (στους Τούρκους). Και οι σεισμολόγοι είπαν ότι περιμένουν έναν μεγαλύτερο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη.

Τί σημαίνει αυτό; Τους δίνει σημεία και δίνει ευκαιρίες ο Θεός, γιατί πάντα δίνει ευκαιρίες. Τους δείχνει σημάδια και τους λέει «καθίστε ήσυχα». Οι σύμμαχοι μας και μη όμως αδιαφορούν αλλά ο Θεός δεν αδιαφορεί για τη νήσο της Κύπρου. Να μείνει ο κόσμος κοντά στην εκκλησία και ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει…Τους έδωσε ένα ταρακούνημα, τους έδωσε το δεύτερο και τώρα με το τρίτο θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Ούτε με τα νησιά, ούτε με τα καράβια που θέλουν να σκάψουν, ούτε με τα 6 μίλια, ούτε με τα 12 μίλια… Ο Θεός δεν θα εγκαταλείψει τη νήσο των Αγίων μας, την Κύπρο»

Γέροντας Χρυσόστομος Ιορδανίτης: «Σύμφωνα με τις γραφές ζούμε τα ύστερα του κόσμου..»

π. Ανανίας Κουστένης | Άγιοι Νικοφόρος, Παΐσιος, Πορφύριος & Αρχάγγελος Μιχαήλ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ»

God’s Watchmen are Sounding the Alarm…Are You Listening?

REVELATION: The Book That PREDICTS the NEAR FUTURE – Charles Lawson

Το θαυμαστό με την εικόνα της Παναγίας των Ευχών

2020..Everything Is About To Change…Unprecedented End Times Events

Τὴν τύχη τῆς Βαβυλώνας θὰ ἔχει ἡ Ἀμερικὴ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *