ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ» ΚΑΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΡΕΝΟΥ(Βίντεο)

5/5 (2)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 

ΠΑΡΙΣΙ: Φαίνεται ότι οι μουσουλμάνοι έχουν προσχωρήσει στους διαδηλωτές κίτρινα γιλέκα  για την 13η εβδομάδα

Μπορείτε να δείτε οι μουσουλμάνοι ήταν εκεί από τους βανδαλισμούς και το κάψιμο αυτοκινήτων στους δρόμους.

 

Porsches And Ferraris Vandalized And Burned During Yellow Vest Eruption

 

 

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να κρύψουν το γεγονός ότι ήταν μουσουλμάνοι, όχι Γερμανοί, που έσπρωξαν τρεις γερμανούς έφηβους στης ράγες  ενός εισερχόμενου τρένου.

Τρεις Γερμανοί 16 ετών σπρωχτήκαν  πάνω στης ράγες ενός σταθμού στη Νυρεμβέργη, ακριβώς μπροστά στην προσέγγιση της αμαξοστοιχίας. Δυο από αυτούς, τους κατέληξαν κάτω από το τρένο και σκοτώθηκαν αμέσως. Οι φερόμενοι αυτουργοί αυτής της απάνθρωπης πράξης ήταν δύο μεγάλοι έφηβοι με μεταναστευτικό υπόβαθρο: ο ένας είναι τουρκικής μουσουλμανικής καταγωγής και ο άλλος είναι αλβανός μουσουλμάνος ελληνικής καταγωγής.

Τα δύο θύματα, Luca και Frederic, ήταν δύο Γερμανοί από το Heroldsberg, που ήταν έντεκα χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νυρεμβέργης και ήταν πολύ δημοφιλείς στην πατρίδα τους. Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ οι δύο μαθητές του γυμνασίου επισκέπτονταν το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Νυρεμβέργης και περί τα μεσάνυχτα ήθελαν να πάνε σπίτι με το τρένο.


Στο σιδηροδρομικό σταθμό, μετά από συνάντηση με έναν τρίτο φίλο, μπήκαν σε ένα επιχείρημα με τους δύο μουσουλμάνους. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αγώνας ξεκίνησε για έναν γελοία ανούσιο λόγο, ο οποίος οδήγησε σε μια εξαιρετικά επιθετική αντίδραση από τους δύο παραβάτες.

Κάμερα έπιασε γυναίκα να  καταστρέφει τον σταυρό μέσα στην εκκλησία. Δαιμονιζόμενη η μουσουλμάνα???

 

Vom Teufel geritten? Überwachungskamera filmt Frau, die in Kirche randaliert

 

 

Γερμανία: Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης (BAMF) έχει καθορίσει σε μια ανάλυση ότι οι πρόσφυγες που έρχονται μέσω Τουρκίας, είναι πιο εξειδικευμένο από το μέσο όρο! Μόνο με δηλώσεις των ίδιων των προσφύγων!! Όλα χωρίς απόδειξη!

 

https://pbs.twimg.com/media/Dy4KReJWwAAe6kD.jpg:large

 

Γερμανός θυρωρός σε μια οικοδομή μάλωσε με έναν Ιρακινό κάτοικο  όταν εκείνος θύμωσε τόσο πολύ, πήρε μια μαχαίρα τον επιτέθηκε τον Γερμανό και τον έκοψε  σχεδόν όλο το πάνω μέρος του κεφαλιού του όπως έκαναν κάποτε οι Ινδιάνοι στους κρατούμενους τους.

 

Μαύρος από Αφρική  αποκεφάλισε το μωρό στην Γερμανία ήρθε με βοήθεια της καθολικής εκκλησιάς στην Γερμανία από την Ιταλία.

 

Flüchtling köpft Baby in HH | AfD Chef HH bezieht Stellung!

 

 

https://pbs.twimg.com/media/Dy4KReJWwAAe6kD.jpg:large

 

Με τις λέξεις της “Ειρήνης” και της “Δημοκρατίας” κατέστρεψαν ολόκληρες χώρες

 

Nikolai Starikov
Ο εμπειρογνώμονας του ομοσπονδιακού πρακτορείου ειδήσεων, δημοσιογράφος, συγγραφέας-ιστορικός Nikoai Starikov ανέλυσε το κείμενο του παγκόσμιου συμφώνου μετανάστευσης των ΗΕ σε σημεία και είπε, τι είναι γεμάτη η «νομιμοποίηση» της μετανάστευσης σε παγκόσμιο επίπεδο

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο ΟΗΕ υιοθέτησε ένα έγγραφο, το νόημα και τις συνέπειες του οποίου διέφυγε από την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης και, συνεπώς, από την πλειονότητα των πολιτών του

κόσμου. Το παρόν έγγραφο καλείται παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ για την ασφαλή, ομαλή και νόμιμη μετανάστευση. Ή, εν συντομία, το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης. Στην ουσία, αυτό το έγγραφο είναι μόνο δηλωτικό και συστημικό , αλλά στην πραγματικότητα καλείται να ανοίξει μια νέα εποχή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ή κλείνει τη παλιά–το οποίο, ωστόσο, είναι το ίδιο πράγμα.
Για τι πράγμα μιλάμε;

Το θέμα είναι ότι ένας κόσμος με κρατικά σύνορα, με διαφορετικούς λαούς που ζουν μέσα στα ίδια τα σύνορα, πρέπει σύντομα να εξαφανιστεί. Επειδή οι υπογραφές στο πλαίσιο της συμφωνίας τέθηκαν από εκπροσώπους 164 κρατών. Οι πρώτες φωνές για την ανάγκη για αυτό το έγγραφο έγιναν το 2015 . Την επόμενη χρονιά, 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη υπέγραψαν δήλωση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες δήλωση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Ζούμε σε μια απίστευτη εποχή, όταν με τα λόγια της ειρήνης και της Δημοκρατίας κατέστρεψαν ολόκληρες χώρες και λαούς ενώ κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν τη θέλησή κάποιων άλλων. Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητο να εκπλαγώ που οι επισήμως δηλωμένοι στόχοι που εξέφρασαν εκείνοι που προώθησαν το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ αντιφάσκουν προς το περιεχόμενό του.

Το σύμφωνο περιλαμβάνει 23 στόχους, η εκπλήρωση των οποίων σύμφωνα με τους συντάκτες του εγγράφου πιστεύουν ότι θα συμβάλει στη μείωση της ροής των μεταναστών σε τοπικό, εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο «, γράφει η Euronews.com .

Όμως είναι εύκολο όταν εξοικειωθείτε με το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ καθίσταται αμέσως σαφές ότι όταν επιτευχθούν οι στόχοι αυτού του εγγράφου, η μετανάστευση θα αυξηθεί δραματικά και δεν θα μειωθεί!

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, περίπου 250.000.000 άτομα, ή το 3% του παγκόσμιου πληθυσμού, έχουν εγκαταλείψει τους τόπους μόνιμης διαμονής τους αφήσει τους τόπους μόνιμης διαμονής τους αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Τώρα ας διαβάσουμε το πλήρες κείμενο του Συμφώνου της διεθνούς μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών για την ασφαλή, ομαλή και νόμιμη μετανάστευση. Για να δείτε μόνοι σας αν αυτοί οι 250.000.000 άνθρωποι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους ή θα πάνε σε άλλες χώρες.

 1. Συλλογή και χρήση ακριβών και αναλυτικών δεδομένων ως βάση για την ανάπτυξη εμπειρικά υγιών πολιτικών.

Καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάνε; Ξαναδιαβάστε. Δεν είναι ξεκάθαρο πάλι; Έτσι, είστε ένα φυσιολογικό άτομο–και το Newspeak, το οποίο έγραψε ο George Orwell , είναι ακατανόητο για εσάς. Αν κάποιος κατανοεί ποια είναι η ερώτηση, είναι καιρός να πάει στη διεθνή πολιτική. Κοινές φράσεις που μπορείτε να περιστρέψετε και να ερμηνεύσετε όπως σας αρέσει.

 1. Ελαχιστοποίηση των δυσμενών επιπτώσεις διαφόρων δυνάμεων και διαρθρωτικών παραγόντων που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις χώρες προέλευσής τους.

Το σημείο είναι επίσης σαφέστατο » για τίποτα». Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τις χώρες τους για διάφορους λόγους: πόλεμος, τεράστια καταστροφή, ανικανότητα εύρεσης εργασίας και τροφοδοσία της οικογένειας, ελπίζοντας σε ένα νέο μέρος να έχει πολύ υψηλότερο βιοτικό επίπεδο. Προφανώς, η «διεθνής κοινότητα» δεν είναι σε θέση να «ελαχιστοποιήσει» οποιονδήποτε από τους παραπάνω παράγοντες.

 1. παροχή ακριβών και επίκαιρων πληροφοριών σε όλα τα στάδια της μετανάστευσης.

Τι είναι αυτό; Θα πρέπει ένας μετανάστης να δώσει ειλικρινά το όνομά του, την ηλικία και άλλα δεδομένα; Ή η Γερμανία-έγκαιρα να πει στον ΟΗΕ πόσοι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με το ίδιο όνομα και την ίδια ημερομηνία γέννησης εισήλθαν ελεύθερα; Μια κενή δήλωση στο κέλυφος μιας όμορφης φράσης.

 1. Να διασφαλίσουν ότι όλοι οι μετανάστες έχουν νομικές ταυτότητες και κατάλληλα έγγραφα.

Ωραία λόγια πάλι. Η χώρα από την οποία φεύγουν οι άνθρωποι δεν θα τους παρέχει έγγραφα. Οι μετανάστες μπορούν να τα χάσουν, να τα πετάξουν, ή να μην έχουν καθόλου. Ποιος πρέπει να παρέχει στους μετανάστες έγγραφα; Θα σας πω ποιος: η χώρα όπου «καταφεύγουν». Τώρα είναι αυτή που είναι υποχρεωμένη να το κάνει.

Στη συνέχεια έρχονται πολλά σημεία, η υλοποίηση των οποίων θα αυξήσει δραματικά τη μετανάστευση στον κόσμο και σίγουρα δεν θα την μειώσει!

 1. Απλούστευση της πρόσβασης στα κανάλια νόμιμης μετανάστευσης και αύξηση της ευελιξίας της.
 2. Προώθηση της δίκαιης και δεοντολογικής πρόσληψης μεταναστών και της παροχής αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας.
 3. Μελέτη και μετριασμός των τρωτών σημείων στη διαδικασία μετανάστευσης.
 4. διάσωση των ανθρώπων και συντονισμός των προσπαθειών της διεθνούς κοινότητας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αγνοουμένων μεταναστών.

Εδώ οι συντάκτες του εγγράφου φαίνεται να θυμούνται ότι ο σκοπός της υιοθέτησής του είναι η μείωση της μετανάστευσης και όχι η αύξησή της. Το ένατο σημείο ακούγεται χαρούμενο. Αλλά ποιος το εκτελεί σήμερα και ποιος θα το εκτελέσει αύριο;

 1. ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των διεθνικών μέτρων για την καταπολέμηση της λαθραίας διακίνησης μεταναστών.
 2. πρόληψη, καταστολή και εξάλειψη της παράνομης διακίνησης προσώπων στο πλαίσιο της διεθνούς μετανάστευσης.

Είναι δύσκολο να διαφωνήσω με το δέκατο σημείο. Ωστόσο, σημειώστε ότι ο ΟΗΕ μιλά για περιορισμό της εμπορίας ανθρώπων….μόνο στο πλαίσιο της μετανάστευστης, αντί για καθολοκληρία! Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η εμπορία ανθρώπων στη Συρία και το Ιράκ από τους μαχητές του ISIS απαγορευμένης οργάνωσης στην Ρωσία «σταμάτησε» από τις επιθέσεις της Ρωσικής αεροπορίας VKS και τα χτυπήματα από τον Συριακό στρατό.

 1. ολοκληρωμένη και ασφαλής διαχείριση των συνόρων με συντονισμό των προσπαθειών.

Εδώ χρειαζόμαστε ξανά έναν μεταφραστή με newspeak στην ανθρώπινη γλώσσα. Τι είναι η «ασφαλής και ολοκληρωμένη» διαχείριση των συνόρων; Ποιος είναι ο συντονισμός των προσπαθειών; Το άνοιγμα ή το κλείσιμο συνόρων; Εδώ η Ευρώπη έχει συντονίσει τις προσπάθειές της, γεγονός που οδήγησε σε δύο εκατομμύρια πρόσφυγες να έρθουν εκεί χωρίς κανόνες και έγγραφα. Οι Γερμανοί φοβούνται ήδη να βγουν στους δρόμους των Γερμανικών πόλεων, και στο ιταλικό νησί της Λαμπεντούζα οι μετανάστες είναι πολύ περισσότεροι από τους κατοίκους.

 1. Να αυξήσουν τη βεβαιότητα και την προβλεψιμότητα των μεταναστευτικών διαδικασιών, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ορθή παρακολούθηση και εξακρίβωση και παραπομπή των προσώπων στους αρμόδιους φορείς.

Εδώ, αν και σκοτώνουν, αλλά είναι δυνατόν να μεταφράσετε αυτό το σημείο μόνο με αυτόν τον τρόπο: Να τους αφήσετε όλους. Να τα κάνουν όλα. Και στη συνέχεια να φέρουν αυτούς που άφησαν πίσω– τις οικογένειες τους και τους συγγενείς τους.
13. εφαρμογή της πρακτικής της τοποθέτησης των μεταναστών σε κέντρα προσωρινής κράτησης μόνο ως έσχατο μέτρο και αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις.

Κρίνοντας από αυτό το σημείο, δεν κάναμε λάθος με τη μετάφραση στην ανθρώπινη γλώσσα του προηγούμενου. Τώρα όλοι οι μετανάστες δεν θα τοποθετηθούν κάπου έτσι ώστε να υπάρχει επίβλεψη πάνω τους.

Πρέπει να βρούμε μια εναλλακτική λύση και θα την βρούμε. Για την επανεγκατάσταση εκατομμυρίων μεταναστών σε διαμερίσματα και ειδικά χτισμένα σπίτια. Και καμία επίβλεψη σε αυτούς!

 1. βελτίωση της αποτελεσματικότητας της προξενικής προστασίας, της βοήθειας και της αλληλεπίδρασης καθ ‘ όλη τη διάρκεια του κύκλου μετανάστευσης.
  Το κύριο πράγμα είναι ότι δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων που θέλουν να μετακινηθούν σε ένα πολύ καλύτερο μέρος λαμβάνουν όλο και συχνότερα προξενική προστασία. Κι αν δεν τους αφήσουν να περάσουν μέσα; Θα είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε στη «δημιουργία αλληλεπίδρασης» με τις αρχές της «χώρας υποδοχής». Είναι ευγενικό να ζητάμε από τους συνοριοφύλακες και τους τελωνειακούς υπαλλήλους να φύγουν και να παραμερίσουν τις παρωχημένες απόψεις τους για τη μετανάστευση.
  15. κάλυψη των μεταναστών από τις βασικές υπηρεσίες.
 2. η δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για τους μετανάστες και τις κοινωνίες που διασφαλίζουν την πλήρη κοινωνική ένταξη και συνοχή.

Ένας μετανάστης πρέπει να λαμβάνει όλα όσα λαμβάνει ένας κάτοικος της χώρας. Όλοι μαζί. Και ξαφνικά μπορεί να μην του αρέσει να ζει σε ξένη χώρα; Τώρα θα επικοινωνήσει με την πατρίδα και θα πει πως το νέο μέρος είναι υπέροχο. Παροχές, ιατρική περίθαλψη, πληρωμές για παιδιά, δωρεάν στέγαση. Είναι επίσης αναγκαίο να διασφαλιστούν ίσοι όροι για το έργο των μεταναστών με τον γηγενή πληθυσμό. Μετά από όλα αυτά, θα συρρικνωθεί ή θα αυξηθεί η μετανάστευση στον κόσμο; Τι νομίζετε;
Λοιπόν, αν κάποιος από μια χώρα όπου εκατομμύρια ή ακόμα και δεκάδες εκατομμύρια μετανάστες έχουν εισέλθει, τολμά να πει κάτι αρνητικό, τολμά να είναι δυσαρεστημένος, τότε η επόμενη παράγραφος γράφεται ειδικά γι ‘αυτόν. Εσείς, φίλε μου, είστε φοβικός με τους μετανάστες. Είστε Αντιμετανάστης!
17. η εξάλειψη όλων των μορφών διακρίσεων και η προώθηση δημόσιας συζήτησης βάσει αποδεικτικών στοιχείων με σκοπό τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης σχετικά με τη μετανάστευση.

 1. επενδύοντας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και προωθώντας την αμοιβαία αναγνώριση των δεξιοτήτων, των προσόντων και των ικανοτήτων.
 2. η δημιουργία συνθηκών για τους μετανάστες και τη διασπορά, ώστε να μπορέσουν να συμβάλουν πλήρως στην επίτευξη αειφόρου ανάπτυξης σε όλες τις χώρες.

Ήρθαν εκατομμύρια μετανάστες που έχουν «δεξιότητες και ικανότητες». Μόνο κάποιοι. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να τους διδάξουν, να τους προωθήσουν. Αναγνωρίζοντας αμοιβαία τα προσόντα. Περισσότερη ανοχή. Και πολλοί διαφορετικοί μετανάστες με διαφορετικές ικανότητες! Η διασπορά είναι επίσης μεγαλύτερη και διαφορετική. Και να δημιουργήσουμε συνθήκες αειφόρου ανάπτυξης!

 1. Να αυξήσουν την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία και να μειώσουν το κόστος των εμβασμάτων και να προωθήσουν την οικονομική ολοκλήρωση των μεταναστών.

Ο μετανάστης πρέπει να να αισθάνεται καλά και βολικά. Για παράδειγμα – να αποσύρει χρήματα από τη χώρα στην οποία έφτασε. Θα υπάρξουν όλο και περισσότεροι μετανάστες · θα μπορούν να στέλνουν οφέλη στο σπίτι από τη χώρα υποδοχής. Πρέπει να είναι φθηνότερη η αποστολή χρημάτων. Όσο το δυνατόν φθηνότερα! Στη συνέχεια, οι μετανάστες θα αποσύρουν πολλά χρήματα από την οικονομία της χώρας, ώστε να παραμείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Μετά από όλα, όπως γνωρίζετε, προκύπτουν όλα τα προβλήματα και τα προβλήματα των χρημάτων.
21. συνεργασία για την εξασφάλιση της ασφαλούς και αξιοπρεπούς επιστροφής και επανεισδοχής και της συστηματικής επανένταξης.

 1. θέσπιση μηχανισμών για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης και των αποκτηθέντων παροχών.

Αυτά τα δύο σημεία δεν είναι απολύτως κατανοητά. Καταλαβαίνουμε σωστά ότι αν ένας μετανάστης πήγε σπίτι, θα πήγαινε μαζί του και όλα τα «ουσιώδη δικαιώματα του στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης»; Τα οφέλη επέστρεψαν επίσης στο Αφγανιστάν και την Αφρική?..

Είναι ώρα να πάρεις μια ανάσα και να συνοψίσεις. Καταρχήν, όλα γράφονται στην τελική 23rd παράγραφο του εγγράφου.

 1. ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας και των παγκόσμιων εταιρικών σχέσεων για τη διασφάλιση της ασφαλούς, ομαλής και νόμιμης μετανάστευσης.

Καταλαβαίνεις? Από τώρα και στο εξής όλη η μετανάστευση πρέπει να γίνει νόμιμη! Ένας κόσμος χωρίς σύνορα, μάλλον φανταστήκατε κάτι διαφορετικό. Το χειρότερο για εσάς, οι δικακινούμενοι εργαζόμενοι…

Τώρα που διαβάσατε το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης, μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση που διατυπώσαμε εξαρχής: Πού θα κινηθούν οι τρέχοντες δυνητικοί μετανάστες των 250.000.000; Είναι προφανές ότι αυτό το έγγραφο εγκρίνεται ακριβώς για να διασφαλιστεί ότι όλα αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια θα έρθουν…

Πού θα πάνε; Πρώτα απ ‘ όλα, στις χώρες που υπέγραψαν το έγγραφο. Η δεύτερη προϋπόθεση θα είναι «¨Όπου είναι καλά». Αλλά αφού 250.000.000 άνθρωποι έχουν φύγει από μέρη όπου η λέξη «βιοτικό επίπεδο» είναι μια αφηρημένη έννοια, «καλύτερα» γι ‘ αυτούς θα είναι παντού. Αυτό σημαίνει ότι η υπογραφή αυτού του εγγράφου και η συμμετοχή στην εφαρμογή του θα είναι αποφασιστικής σημασίας.

Θα δούμε ποιος το υπέγραψε και ποιος δεν το υπέγραψε. Με λύπη βλέπουμε μεταξύ των υπογραφόντων την Ρωσία. Το πρώτο βήμα προς τον υπάλληλο ήδη (και όχι παράνομο όπως σήμερα) που μεταφέρονται σε εμάς μερικές δεκάδες εκατομμύρια κατοίκων της Κεντρικής Ασίας έχει ήδη γίνει. Αυτό ακριβώς θέλουμε; ή υπογράφηκε , ως συνήθως, για να συμβαδίζει με όλο τον «πολιτισμένο κόσμο»;

Με την ευκαιρία, σχετικά με αυτό-οι ΗΠΑ αυτό το έγγραφο δεν το έχουν υπογράψει. Και οικοδομούν ενεργά έναν τοίχο στα σύνορα με το Μεξικό, κόβοντας έτσι τον μοναδικό τρόπο μαζικής μετανάστευσης προς τις ΗΠΑ. Επιπλέον, το έγγραφο δεν υπεγράφη από την Αυστραλία, το Ισραήλ, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβακία, την Πολωνία, την Ουγγαρία και την Τσεχική Δημοκρατία. Στη Βραζιλία, η κυβέρνηση του εκλεγμένου προέδρου, Zhair Bolsonard, η οποία αρχίζει να εργάζεται την 1η Ιανουαρίου, θα αποσυρθεί από το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση του ΟΗΕ .

Πού θα κυλήσουν οι μεταναστευτικές ροές, που θα πάνε αυτοί οι 250.000.000 άνθρωποι; ΟΙ Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία είναι επίσης κλειστές. Ο Καναδάς καλύπτεται από τις ΗΠΑ και από τις δύο πλευρές. Στη Λατινική Αμερική η ζωή είναι βαριά, και είναι δύσκολο να φτάσουμε εκεί. και η φυγή από τη Λατινική Αμερική στη Λατινική Αμερική δεν αποτελεί επιλογή. Το κύριο ρεύμα της μετανάστευσης προέρχεται από την Αφρική, και πηγαίνει στην Ευρώπη. Στις πυκνοκατοικημένες ασιατικές χώρες, οι μεταναστευτικές ροές κατευθύνονται επίσης προς τη Δύση. Η Μέση Ανατολή εξαπλώθηκε από τους Αμερικανούς και έδωσε ροές προσφύγων στην γηραιά ήπειρο.

Αποδεικνύεται ότι η Ευρώπη θα αναλάβει το βάρος. Και τώρα λίγα λόγια στο θέμα των κατευθύνσεων και της ουσίας της παγκόσμιας πολιτικής. Η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ είναι μια εκ των προτέρω προληπτική κίνηση. Στην Ευρώπη θα φτάσουν εκατοντάδες εκατομμύρια μετανάστες οι οποίοι τώρα περνουύν μέσα από αυτή στο ΗΒ/.

Με τις βάρκες την Μάγχη είναι αδύνατο να την περάσουν, στην σήραγγα του τρένου υψηλής ταχύτητας δεν θα είναι σε θέση να περάσουν μονάδες γενναίων ψυχών. Κατά συνέπεια, όλοι οι μετανάστες θα παραμείνουν στην Ευρώπη και μετά κάποιο διάστημα θα οδηγηθεί σε ριζική αλλαγή της εθνοτικής και θρησκευτικής σύνθεσης. Θα δημιουργηθεί ένας νέος λαός, πολύχρωμος χωρίς ρίζες που θα ζήσει στο έδαφος της παλιάς κυρίας της Ευρώπης.
Και αυτό σημαίνει στα σύνορα μας……

Σε λίγο καιρό θα χρειάζεται ακόμα και τα παιδιά μας  να μάθουν να χειρίζονται όπλα έρχεται εμφύλιος

 

Разборка-сборка ПМ. Кадет ВПЦ «Пересвет»

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *