ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΑΖΕΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος Τραμπ του ξέφυγε μια πολύ χαρακτηριστική φράση που φανερώνει πολλά πράγματα για τις επερχόμενες εξελίξεις. Η χαρακτηριστική φράση αυτή ήταν  σε λίγο καιρό θα να αναγκαστείτε με τα όπλα να προστατέψετε τις πατάτες σας.

Η φράση αυτή αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει ήδη και υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες μια οργανωμένη εκστρατεία καταστροφής των φυσικών πηγών διατροφής δηλαδή των γεωργικών και κτηνοτροφικών μονάδων παραγωγής με κύριο στόχο να ελεγχτεί απόλυτα όλο αυτό το κύκλωμα.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι με αφορμή το covid-19 και τις εξάπλωσης της ‘’θανατηφόρου’’ επιδημίας καταστράφηκαν πολλές κτηνοτροφικές μονάδες και χιλιάδες ζώα, πτηνά και λαπά θανατώθηκαν με την πρόφαση να μην γίνουν εστίες μολύνσεως  τον ανθρώπων που ασχολούνταν με την εκτροφή της. Όπως αναφέρει ο κύριος στο βίντεο: είναι μια γενοκτονία, τους υποχρέωναν σε  μεγάλες μονάδες από 100 άτομα που εργάζονταν να παραμείνουν μόνο 10 με συνέπεια να πεθαίνουν τα ζώα  που κανείς δεν τα φρόντισε. Το κράτος για αποζημίωση τους πρόσφερε 1200 δολάρια το μήνα μέχρι να περάσει  το κορόιδο του covid- 19.  Φυσικά όταν θα τους έχει καταστρέψει εντελώς το κράτος  τότε θα σταματήσει και τα 1200 ευρώ το μήνα .,θα τους υποχρεώσει τον εμβολιασμό και το τσιπάρισμα για να προχωρήσουν την άθλια ζωή τους πια.

Το ίδιο ακριβώς κάνανε με γεωργικά προϊόντα διατροφής όπως πατάτες κρεμμύδια κ.λ π. δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη τεχνητή έλλειψη τροφίμων που άρχισε να φαίνεται ακόμα και στα μεγάλα σουπερμάρκετ,  ο σκοπός όλων αυτόν είναι να βάλουν στο χέρι  τους τρόπους διατροφής τον ανθρώπων έτσι ώστε να μπορούν να τους εκβιάζουν για τους δικούς τους σκοπούς.

Ένας άλλος τρόπος να διαταραχτεί η φυσική παραγωγή είναι με τους διαφόρους αεροπορικούς ψεκασμούς να μπλοκάρουν όσο μπορούν περισσότερο την ηλιακή ακτινοβολία που είναι απαραίτητη για την παραγωγή και ωρίμανση πολλών ειδών διατροφής.  Θα φροντίσουν να μας αφήσουν χωρίς τίποτα από την μια ήμερα στην άλλη . θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και τα σουπερμάρκετ δεν θα ανοίξουν για πολύ καιρό θα πεινάσει πάρα πολύς κόσμος. Ετοιμαστείτε εδώ και μήνες τα γραφούμε και τα λέμε , σας άφησαν τώρα να πάρετε μια ανάσα πριν τραβήξουν το σχοινί στις άκρες .

Έρχεται το covid-20 τώρα τον Οκτώβριο. ……

TRUMP WARNS: Need Guns to «Guard Your Potatoes»

Texas Rancher ~ Forced Euthansia of Beef ~ Nt’l Food System in Big Trouble

It Begins! A Fifth Of Wendy’s Restaurants Said To Be Out Of Beef As Shortage Spreads

Meat Shortage Just the Start — Forces Creating Food Shortages

Warning: Food chain is broken!! Prepare now.

Ηλιακό lockdown

SOLAR LOCKDOWN: Plandemic & Grand Solar Minimum

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *