ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Ordo Ab Cho είναι η λατινική φράση «νέα παγκόσμια τάξη μέσα από το χάος «.
Ο καθηγητής Georg Wilhelm Friedrich Hegel, ένας μασώνος και πολιτικός και κοινωνικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (1817-1831), υποστήριξε ότι μπορεί κανείς να διαμορφώσει την ιστορία και να επιτύχει την απόλυτη ειρήνη μόνο μέσω επαναλαμβανόμενων επεισοδίων ελεγχόμενης σύγκρουσης μεταξύ αντιτιθέμενων δυνάμεων.
Ο Χέγκελ υποστήριξε την ιδέα ότι οι άνδρες πρέπει να δημιουργήσουν, να χειριστούν και να διαχειριστούν αυτήν τη σύγκρουση για να δημιουργήσουν ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα – την ελεγχόμενη αλλαγή, τη σύνθεση. Η Προφητεία της Βίβλου-Χάος μπροστά – Η σημερινή αναταραχή που βρισκόμαστε είναι το παιδικό παιχνίδι σε σύγκριση με την παγκόσμια αναταραχή λίγο πριν, όπως προαναφέρθηκε στη Βίβλο.

Και οι τέσσερις άγγελοι χάθηκαν, οι οποίοι προετοιμάστηκαν για μια ώρα, και μια ημέρα, και ένα μήνα και ένα χρόνο, για να σκοτώσουν το τρίτο μέρος των ανδρών. Αποκ. 9:15 Αποκτήστε τα σπίτια σας με τάξη φίλους! Ο χρόνος είναι σύντομος! Ο Ιησούς σωζει! Ακολούθα τον! Έχετε δική σας έρευνα σχετικά με το περιεχόμενο του βίντεο. Απλώς μοιραζόμαστε ό, τι βλέπουμε και εκτιμούμε πάντα τα σχετικά σχόλια. Αυτό είναι ένα κανάλι μάθησης όπου βοηθάμε ο ένας τον άλλον να συνενώσει τα κομμάτια.

Ο Θεός έχει τον έλεγχο και τιμά κάθε υπόσχεση που έχει γίνει στον άνθρωπο. Ο Ιησούς του λέει, είμαι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή: κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα, αλλά από μένα. Ιωάννης 14: 6 «Στον οποίο έχουμε λύτρωση μέσω του αίματός του, η συγχώρεση των αμαρτιών, σύμφωνα με τον πλούτο της χάρης του.» Εφεσίους 1: 7 Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας. Γνωρίστε τον Ιησού! Μετανοήστε για τις αμαρτίες σας. Αφήστε τον Πότερ να διαμορφώσει τον πηλό του σε κάτι υπέροχο.

Is This How They DEW It?

https://www.bitchute.com/video/NWi7yDn1VZZ9/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *