ΜΕΤΡΑ «ΑΣΦΥΞΙΑΣ» ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ…ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

5/5 (4)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με την καθημερνή δραματική ενημέρωση που μας κάνουν για την πορεία της εξάπλωσης του Κορονοιού, εκείνο που είναι αξιοπρόσεκτο είναι ότι, όπως υποστηρίζουν οι διάφοροι «επιστημονιτάδες του τρόμου», στην Ελλάδα η πορεία της επιδημίας πάει πολύ καλύτερα από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, (πλην φυσικά Σουηδίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, ;;; κλπ που φαίνεται πως ο Κορονοιός εκεί σχεδόν τους…έχει ξεχάσει).

Τότε αφού πάμε πολύ καλυτέρα, όπως επέρεται το κυβερνητικό σύστημα, τότε γιατί δεν υπάρχει κάποια έστω χαλάρωση και τα μέτρα γίνονται όλο και πιο σκληρότερα και φτάσαμε στο χείλος της απαγόρευσης ακόμα και της…αναπνοής μας.

Εκείνο που τρέμει το πολιτικό σύστημα είναι όχι οι θάνατοι από τον Κορονοιό, άλλα ο… δικός του θάνατος από μια πιθανή με πάταγο κατάρρευση του συστήματος υγείας, ένα σύστημα που το ίδιο το πολιτικό καθεστώς το έχει αποδυναμώσει για να το κάνει δώρο στους επιχειρηματίες της υγείας, εκβιάζοντας τον κόσμο που όταν δεν έχεις λεφτά, τότε πεθαίνεις γιατί δεν έχεις περίθαλψη.

Σκεφτείτε τι θα γίνει αν το σύστημα υγείας καταρρεύσει με πάταγο και για τα κρούσματα δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουν.

Ακριβώς αυτή την ζοφερή προοπτική την τρέμει το πολιτικό σύστημα, γιατί με την σειρά του θα καταρρεύσει και το ίδιο, που επί δεκαετίες έχει κατακλέψει τον κρατικό κορβανά, τα κόμματα χρωστούν εκατομμύρια στις τράπεζες που απομύζησαν τον ελληνικό λαό και όλη αυτή η συμπαιγνία σήμερα προσπαθεί να σφίξει το λουρί του λαού για να μην στραγγαλιστεί το ίδιο.

Και καλά όλα αυτά, αλλά ως πότε, γιατί ο τελικός λογαριασμός θα είναι φρικτός για τον λαό και τότε η μπόρα θα είναι αναπόφευκτη και για το ίδιο το σύστημα.

Αυτό άραγε το έχουν συλλογιστεί τι τους περιμένει και αυτούς και δυστυχώς και εμάς ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *