ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ…ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ!

abd-rusya-ile-savasacak-durumda-degiliz-2056225Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπισθεν ολοταχώς οι Αμερικανοί μετά τις τελευταίες φιλοπόλεμες δηλώσεις διαφόρων στρατιωτικών παραγόντων, ότι θα επιθυμούσαν να κάνουν παρέλαση στην Μόσχα και να δουν κρεμασμένο τον πρόεδρο Πούτιν στην κόκκινη πλατεία, όπως έδειξαν οι δηλώσεις του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, στρατηγού Mark Milley.

Μιλώντας ο Αμερικανός στρατηγός στην Επιτροπή Άμυνας του αμερικανικού Κογκρέσου, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν πολεμική σύγκρουση με την Ρωσία, όπως επίσης και με την Κίνα και με το Ιράν.

Ο Mark Milley δήλωσε πως ο βασικός εχθρός των ΗΠΑ αυτή την περίοδο είναι το İSİS, όπως επίσης η Αλ Κάιντα και η Ελ Νούσρα, οι ισλαμιστικές οργανώσεις που έχουν βάψει με αίμα την Συρία και οι οποίες κατηγορούνται για γενοκτονία των Χριστιανών, Γιεζητών και Σιιτών μουσουλμάνων.

Εντυπωσιακό είναι επίσης πως στην ίδια συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας του αμερικανικού κογκρέσου μίλησε και η γραμματέας του Επιτελείου Αεροπορίας των ΗΠΑ, Deborah Lee James, η οποία συμφώνησε με την τοποθέτηση του Mark Milley, τις απόψεις του οποίου όπως τόνισε συνερίζεται απολύτως σχετικά με τις σχέσες ΗΠΑ-Ρωσίας.

Κάπου φαίνεται άρχισαν εκεί να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 18 Μαρ. 2016

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *