ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ…«ΩΡΑΙΑ» ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

5/5 (4)

Αφού έκλεισε για πρώτη φορά στην ιστορία αιώνων τις εκκλησίες, αφού προσπάθησε να εδραιώσει την ιδέα μέσω των μεγαλογιατρών του ότι η Θεία Κοινωνία μεταδίδει την θανατηφόρο επιδημία, αφρού απαγόρεψε ακόμα και τις καμπάνες να χτυπούν, τώρα ο «κύριος» αυτός κάλεσε τον Πάπα Φραγκίσκο, γνωστό Νεοταξίτη Ιησουίτη, δηλαδή της πιο πονηρής παπικής οργάνωσης με πολλά κακουργήματα στην πλάτη της, να έρθει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται : τηλεφωνική συνομιλία με τον Πάπα Φραγκίσκο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τι συζήτησαν για κορονοϊό και μεταναστευτικό.

Ο κορονοϊός βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός και ο Πάπας Φραγκίσκος, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ελλάδα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Αναφορικά με την προστασία των πλέον ευάλωτων ομάδων, όπως είναι οι πρόσφυγες, ο Ποντίφικας αναγνώρισε τις εξαιρετικές προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Εξέφρασε ταυτόχρονα τη θλίψη του για το γεγονός ότι δεν έχουν ανταποκριθεί περισσότερες χώρες στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης ασυνόδευτων ανηλίκων.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης τον ενημέρωσε για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και του υπενθύμισε τους εορτασμούς των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το 2021.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *