ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ- Ο RENAUD CAMUS ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μετά από αυτό το βίντεο  δεν μπορεί πλέον  να κυκλοφορεί χωρίς  bodyguard -Renaud Camus καταδικάστηκε γιατί ονόμασε τη  μαζική μουσουλμανική μετανάστευση μια «εισβολή».

Μια έφηβη κοπέλα στη Γαλλία έχει δικό της σωματοφύλακα αφότου δημοσίευσε αυτό το βίντεο σχετικά με το Ισλάμ.

Όπως αφηγείται η ίδια στο βίντεο: Μουσουλμάνοι .. ελευθερία έκφρασης δεν ξέρετε τίποτα γι ‘αυτό. Και δεν απομακρύνομαι από αυτό που νομίζω. Μισώ τη θρησκεία σας. Το Κοράνι είναι ένα βιβλίο μίσους και τίποτα άλλο. Το Ισλάμ δε είναι σκ*τα* και αυτό που νομίζω ότι είναι καταραμένο. Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν είμαι ρατσίστρια, δεν μπορείς να είσαι ρατσιστής για μια θρησκεία. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό είναι ανοησία. Υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι θυμωμένοι για μένα με τον τρόπο που εκφράζομαι η ίδια. Αλλά νομίζω απλά ότι η θρησκεία σου είναι σκ*τα που με προσβάλει και απειλεί τη ζωή μου. Αυτό είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε. Και μόνο αυτό πιστεύω ότι μπορείτε να το κάνετε. Δεν έχετε εκπαίδευση, είστε άχρηστοι και ανάξιοι.

Teen girl in France has own bodyguard after THIS video about Islam

Σε αυτό το βίντεο, αυτός ο τύπος απειλεί όλους όσους προσβάλλουν τον προφήτη του. Διαφορετικά θα αποκεφαλίσει τον καθέναν.

Muslim in Germany warns people? not to mock MoHamHead

Γάλλος διανοούμενος Renaud Camus καταδικάστηκε σε 2 μήνες στη φυλακή γιατί ονόμασε τη  μαζική μουσουλμανική μετανάστευση μια «εισβολή. Αναγκάστηκε να καταβάλει 1800 ευρώ σε αντιρατσιστικές οργανώσεις για το έγκλημά του.

Ο συγγραφέας, ο οποίος είναι ο συγγραφέας του Le Grand Remplacement (The Great Replacement), κατηγορήθηκε για «δημόσια υποκίνηση μίσους ή βίας με βάση την προέλευση, την εθνότητα, την εθνικότητα, τη φυλή ή τη θρησκεία».

Ο Camus θα αποφύγει τη φυλακή μόνο καταβάλλοντας 1.800 ευρώ σε δύο «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, τη SOS Racisme και τη LICRA (Διεθνή Ένωση κατά του Ρατσισμού και του Αντισημιτισμού).

Ο συγγραφέας, ο οποίος είναι ο συγγραφέας του Le Grand Remplacement (The Great Replacement), κατηγορήθηκε για «δημόσια υποκίνηση μίσους ή βίας με βάση την προέλευση, την εθνότητα, την εθνικότητα, τη φυλή ή τη θρησκεία».

Η καταδίκη προέρχεται από μια ομιλία του Νοεμβρίου του 2017 στο Colombey-les-deux Eglises στο Εθνικό Συμβούλιο Αντίστασης της Ευρώπης, όπου ο Camus δήλωσε: «Η μετανάστευση έχει γίνει εισβολή».

«Ο μη αναστρέψιμος αποικισμός είναι ο δημογραφικός αποικισμός με την αντικατάσταση του πληθυσμού», δήλωσε ο συγγραφέας, προσθέτοντας, «Η εθνοτική υποκατάσταση, η μεγάλη αντικατάσταση, είναι το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία του έθνους μας από τότε που υπήρχε. όπως και με άλλους ανθρώπους, αν η ιστορία συνεχίσει, δεν θα είναι αυτή της Γαλλίας.

Ο Camus ζήτησε επίσης μια «εθνική συναίνεση αντίστασης» για να αντιταχθεί στον εξισλαμισμό στον «αγώνα για τη σωτηρία του κοινού μας πολιτισμού, Κελτικής, Σλαβικής, Γερμανικής, Ελληνο-Λατινικής, Ιουδαϊκής-Χριστιανικής».

https://twitter.com/BasedPoland/status/1222295160991748097

Το μέρος της ομιλίας του Camus που συγκέντρωσε ειδικά την προσοχή των δικαστών ήταν όταν μίλησε για την αντικατάσταση των ευρωπαίων πολιτών.
Υπερασπίστε την Ευρώπη
• Οι Λευκοί Βρετανοί σήμερα αποτελούν μειοψηφία σε 4 πόλεις (Express.co.uk)
• Οι εθνοτικές ολλανδικές μειονότητες στις μεγάλες πόλεις, έτσι πώς ενσωματώνονται; – (DutchNews.nl)
• Η Φρανκφούρτη είναι η πρώτη γερμανική πόλη όπου οι ντόπιοι είναι μειονότητες
• «Με το Μάλμο έτοιμο να γίνει η πρώτη πλειοψηφική πόλη της Σουηδίας τα επόμενα χρόνια»

• Στο διαμέρισμα του Seine-Saint-Denis (πληθυσμός 1,5 εκατομμυρίων), το 56,7% των νέων ηλικίας κάτω των 18 ετών είναι αλλοδαπής καταγωγής, συμπεριλαμβανομένου του 38% της αφρικανικής καταγωγής
• «Οι λευκοί θα είναι πλειοψηφία στις ΗΠΑ και την Ευρώπη έως το 2050» (The Guardian)

Ο Camus είπε ότι η μαζική μετανάστευση «είναι η υποκατάσταση, η τάση να υποκαταστήσει τα πάντα με τον εξομοιωτή της, κανονικοποιημένη, τυποποιημένη, εναλλάξιμη: Το πρωτότυπο με το αντίγραφό του, το αυθεντικό με την απομίμηση, το αληθινό με τα ψεύτικα, οι μητέρες με αναπληρωματικές μητέρες, με ελεύθερο χρόνο και ψυχαγωγία. «

Η Γαλλία υποφέρει από ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε μια τόσο συνηθισμένη βάση, που είναι πια μια σημαντική είδηση. Πολλοί από αυτούς τους τρομοκράτες ριζοσπαστικοποιούνται από τζαμιά που ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο της αστυνομίας, αλλά ο Camus πρέπει να τιμωρηθεί για το έγκλημά του.

Πώς οι μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες στο μετρό

Και εκεί το έχετε. Η ελευθερία του λόγου είναι πλέον ένα έγκλημα στη Γαλλία.

Paul Joseph Watson – French Intellectual, Renaud Camus Sentenced To Two Months In Prison

Γάλλοι αστυνομικοί που φεύγουν για τη ζωή τους από #NoGoZone, εκδιώχθηκαν από νεανική συμμορία No-Go-Zone

Φινλανδία:
Τη νύχτα της 21ης Ιανουαρίου, ο «παλαιστίνιος» Χασάν Α. Δολοφόνησε τη νεαρή ντόπια φίλη του στη Χαιμενλίννα. Υποτίθεται ότι ήθελε να χωρίσει, αυτή ήταν η θανατική ποινή της.

https://twitter.com/SwanOfTuonela/status/1220345332418084864

Luton UK – Άγγλος δέχτηκε ξυλοδαρμό  σχεδον μέχρι θανάτου από μια συμμορία μουσουλμάνων!

Απειλές Αφγανών

https://twitter.com/RadioSavana/status/1222292281702658048

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *