ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ-ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ (Βίντεο)

4.83/5 (6)

Hybrid

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο έμβρυο ανθρώπου-χοίρου που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση την υγειονομική περίθαλψη.

Μετά από χρόνια δοκιμής και λάθους, οι επιστήμονες έχουν κάνει επιτέλους κάτι απίστευτο: Έχουν μεγαλώσει με επιτυχία ανθρώπινα βλαστικά κύτταρα σε ένα έμβρυο χοίρου. Γιατί κάποιος να το κάνει αυτό;

manpig

Όπως φαίνεται, πολλοί επιστήμονες έχουν εργαστεί για την καλλιέργεια των οργάνων ενός ζώου μέσα σε διαφορετικό είδους ζώου. Για παράδειγμα, οι επιστήμονες ανέφεραν πρόσφατα την επιτυχή ανάπτυξη του παγκρεάτων ποντικιών μέσα σε αρουραίους.

Ο τελικός στόχος αυτού του τύπου εργασίας είναι να αναπτυχθούν ανθρώπινα όργανα στο εσωτερικό των άλλων ζώων ως μέσο για τον τερματισμό της έλλειψης οργάνων που κοστίζουν την ζωή σε χιλιάδες Αμερικανούς κάθε χρόνο οι οποίοι χρειάζονται μεταμόσχευση.

Τώρα, χρησιμοποιώντας παρόμοιες μεθόδους, όπως το υβριδικό ποντίκι-αρουραίος, οι επιστήμονες έχουν παράγει το πρώτο υβριδικό έμβρυο ανθρώπου-χοίρου, το οποίο είναι πιο δύσκολο από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Το να πάρει κανείς τα κύτταρα από ένα είδος για να επιβιώσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος, είναι εξαιρετικά δύσκολο και έχει ξεφύγει από τους επιστήμονες εδώ και χρόνια.

pig baby

Ακόμη και τώρα, αυτή η ανακάλυψη είναι προκαταρκτική . Μόνο περίπου ένα στα 100.000 κύτταρα από τα υβριδικά έμβρυα ήταν ανθρώπινο. Αν οι επιστήμονες είχαν αναπτύξει τα έμβρυα μέχρι να ωριμάσουν (που δεν το έκαναν), τα όργανα μπορεί πιθανότατα να μην είχαν αρκετά ανθρώπινα κύτταρα σε αυτά, ώστε να τα αναγνωρίσει το ανθρώπινο σώμα. Το αποτέλεσμα θα ήταν η απόρριψη του οργάνου ενδεχομένως από το ανθρώπινο σώμα, σκοτώνοντας τον ασθενή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες ,είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσει αυτή η έρευνα περαιτέρω, βελτιώνοντας τις τεχνικές, και ελπίζοντας μια μέρα, ανοίξει το δρόμο για την πρώτη ανθρώπινη μεταμόσχευση με ένα υβριδικό όργανο ανθρώπου-χοίρου. Αλλά μέχρι εκείνη την ημέρα θα περάσουν μάλλον χρόνια, ίσως και δεκαετίες, με πειράματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

C3KcRfUUkAEmAhy

Η ανώμαλη παραποίηση και μεταλλαγή τόσο των τροφίμων όσο και των ίδιων των ανθρώπων έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο έσχατο σημείο όπου πλέον θα δεν θα γνωρίζουμε αν οι άνθρωποι που κυκλοφορούν γύρω μας είναι πραγματικά άνθρωποι ή κατασκευάσματα των ανθρώπων όπως ανδροειδή, κλώνοι ή άνθρωποι-υβρίδια.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Η ψυχή κατα τον Αγιο Μακαριο ειναι το παν για τον ανθρωπο μπορουσαμε να πουμε λεει οτι ειναι η ζωη και ο Θεός του πηλινου μς σωματος. Σε αυτη εδωσε την δυνατοτητα ο Θεός νά τό ζωογονει να το κυβερνα να το ξεκουρζε, να το θαλπει με την θερμοτητα της. Χωρις αυτην τα σωματα μας θα ηταν πηλος σταχτη και σκονη. Με αυτον τον τροπο βλεπουμε οτι οταν ενα εμβρυο ερθη στη ζωή την στιγμη της συλληψεως του ειναι σωμα και ψυχή μαζι ειναι δηλαδη ενας ανθρωπος τελειωμενος. Ειναι γι αυτον τον λογο που ο ανθρωπος αυτος ο οποιος και δολοφονηθηκε σαν εμβρυο θα ζητησει απο Τον Κυριο οπως αυτος απονεμει δικαιωσυνη απο μερους του για το στιγερο εγκλημα (τον φονο εκ προμελετης) ο οποιος διαπραχθημε εναντιο του του προσωπου του, και αυτη η δικαιωσυνη θα περιλαβει τους γονεις και συγγενεις οι οποιοι εδωσαν συγκατάθεση ιδιως τους «ιατρους» οι οποιοι και εφεραν εις περας την δολοφονια.
    Καλη ομολογια επι του φοβερου βηματος Του Χριστού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *