ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ-ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δώστε σε καθένα από αυτά τα άτομα ένα smartphone και αυτή η εικόνα από την ταινία Coma περιγράφει το πεπρωμένο μας:

Να απομονωθούμε κοινωνικά εκτός από τη σύνδεσή μας στο Διαδίκτυο
μέχρι επιτέλους, να τραβήξουν το βύσμα από τους σωλήνες τροφοδοσίας μας.

Εξαγωγή από την τρέχουσα τάση.

Είναι σαφές ότι η «πανδημία» του COVID δεν προορίζεται να είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά ένα τέχνασμα για την επιβολή ενός «νέου φυσιολογικού» που αντιστοιχεί στην Ατζέντα 30 του ΟΗΕ.

Το δυστοπικό μέλλον διαμορφώνεται. Οι μαζικές συγκεντρώσεις ακυρώθηκαν. Πρέπει να βιώσουμε τον κόσμο σε μια οθόνη τηλεόρασης.

Εκατομμύρια κολλούν στο σπίτι, δουλεύουν «εξ αποστάσεως» ή πληρώνονται για να μην κάνουν τίποτα. (Θα συμφωνήσουν ποτέ να εργαστούν ξανά;)

Τα εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις στα αστικά κέντρα θα αποτύχουν.

Οι μαθητές στερούνται της κοινωνίας των συνομηλίκων τους, αναγκάζονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους στο διαδίκτυο. Πολλοί περιορίζονται στους κοιτώνες τους χωρίς κατάλληλες διατάξεις. Όλοι πρέπει να φορούν βρώμικες μάσκες.

Τοπικά, το Royal Winnipeg Ballet ακύρωσε το ετήσιο μπαλέτο Nutcracker, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα. Φανταστείτε εκατοντάδες καλλιτέχνες χωρίς δουλειά.

από τον Henry Makow PhD

Υπάρχει συζήτηση για να ακυρωθούν οι χριστουγεννιάτικες συγκεντρώσεις. Κάθε πηγή παρηγοριάς ή ευτυχίας κλείνεται.

Στο τοπικό καφέ, το σαλόνι όπου οι ηλικιωμένοι απολάμβαναν τα Timbits και τον καφέ τους ήταν κλειστό. Δεν έχουν πουθενά να πάνε.

Οι κάτοικοι του Μόντρεαλ δεν θα επιτρέπεται να επισκέπτονται φίλους ή οικογένεια στο σπίτι τους ή να τρώνε έξω στο αγαπημένο τους εστιατόριο καθώς η επαρχιακή κυβέρνηση αγωνίζεται να επιβραδύνει την έξαρση νέων περιπτώσεων κοροναϊού. Όλα τα μπαρ, τα καζίνο και τα εστιατόρια είναι κλειστά (μόνο σε delivery).

https://www.cbc.ca/news/canada/montreal/covid-19-montreal-quebec-city-highest-alert-level-1.5741399

Οι βιβλιοθήκες, τα μουσεία, οι κινηματογράφοι και τα θέατρα θα είναι επίσης κλειστά. Απαγορεύεται η συγκέντρωση σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων. Οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων. Τα σπίτια λατρείας και οι χώροι για εκδηλώσεις, όπως κηδείες και γάμοι, θα έχουν όριο 25 ατόμων. Τα κομμωτήρια, τα ξενοδοχεία και άλλες τέτοιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν ανοιχτά. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά. «

Για 16 εκατομμύρια άτομα στη βορειοανατολική Αγγλία, οι παμπ και τα εστιατόρια μπορούν να μείνουν ανοιχτά, αλλά θα είναι παράνομο να πάτε για ένα ποτό με ένα μέλος άλλου νοικοκυριού ή να τα επισκεφθείτε στο σπίτι τους από την Τετάρτη.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8782437/Northeast-England-faces-tougher-clampdown-banning-households-mixing.html

Περίπου 100 μαθητές στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο παραπέμφθηκαν για έρευνα βάσει του κώδικα συμπεριφοράς του σχολείου, αφού η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης διέλυσε πάρτι σε πανεπιστημιακές κατοικίες το Σαββατοκύριακο.

https://www.theglobeandmail.com/canada/article-western-university-places-100-students-under-review-after-weekend/

Οι κοινωνικές μας ζωές έχουν μετακινηθεί στο Facebook.

Επανασχεδιάζουμε. Η οικονομία κινείται σε πυρετό καμπίνας. Τα προγράμματα άσκησης στο σπίτι και η παράδοση φαγητού(delivery) ευδοκιμούν. Το απόθεμα Amazon αυξάνεται.

«Το νοικοκυριό περιστρέφεται άψογα σε εικονικές κοινωνικές συγκεντρώσεις», αναφέρει η New York Times. «Πραγματοποιούν πάρτι γενεθλίων και μπαρ mitzvahs μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο, εκπομπών σετ από DJ και συναυλιών ροής (μερικά από τα πολυτελή των σπιτιών των διασημοτήτων) και δημιουργούν βραδιές ταινιών καραντίνας στο Twitter για» εικονική συντροφικότητα «.

https://www.henrymakow.com/upload_images/pod-people-lithuania.jpg

Πολλές κοινοτικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Zoom, μια εφαρμογή τηλεδιάσκεψης που χρησιμοποιείται τώρα από πολλές αίθουσες διδασκαλίας και επιχειρήσεις (μετατρέποντάς την έτσι σε μία από τις λίγες εταιρείες που έχουν καλή απόδοση στο χρηματιστήριο). Αλλά δεν είναι μόνο το ζουμ.

https://www.nytimes.com/2020/03/17/style/zoom-parties-coronavirus-memes.html

Υπάρχει, για παράδειγμα, ένας μικρός αλλά εξαιρετικά φωνητικός αριθμός ατόμων που συγκεντρώνονται στις ψηφιακές πλατείες, τα καταστήματα κατοικίδιων ζώων και τα καταστήματα πίτσας του Club Penguin Online. Υπάρχουν χαρούμενες ώρες στο Google Hangout και παιχνίδια πόκερ πραγματοποιούνται μέσω του FaceTime. Υπάρχουν συνεδρίες διαλογισμού φλάουτου στο Instagram και χιλιάδες άτομα συμμετέχουν σε rave χορού που μεταδίδονται στο Twitch.

Είναι πολλά για το Διαδίκτυο. Τη Δευτέρα, η Discord, η εφαρμογή συνομιλίας που είναι δημοφιλής στους παίκτες, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την ικανότητά της κατά 20% για να ανταποκρίνεται στη ζήτηση. Κατέρευσε λίγο μετά. «

https://www.nytimes.com/2020/03/16/technology/coronavirus-working-from-home-internet.html

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το σχέδιο είναι να μας αποκτηνώσουν πριν από την πλήρη τυραννία. Το τρομακτικό μέρος είναι ότι οι μάζες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι «αρχές» έχουν υπόψιν τα καλύτερα συμφέροντά τους. Το ιατρικό επάγγελμα, τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί παίρνουν όλες τις παραγγελίες τους από τους Rockefellers. Αυτό το psyop είναι μια τρομερή προδοσία εμπιστοσύνης από την οποία η κοινωνία δεν θα ανακάμψει, εκτός εάν όλοι οι προδότες απομακρυνθούν.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αρνηθούμε να γίνουμε «πολλοί άνθρωποι».

από τον Henry Makow PhD

COMA Trailer (2019)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *