ΜΕΡΚΕΛ : ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ… «ΚΑΗΜΕΝΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!

ΜΕΡΚΕΛ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΙΚΟΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το μεγάλο δούλεμα του ελληνικού λαού που τον θεωρούν τον πιο κατάλληλο για να τρώει… κουτόχορτο, συνεχίζεται λίγο πριν από την σημαντική διάσκεψη κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, λίγο πριν από την διάσκεψη η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε ξεκάθαρα πως η Γερμανία είναι στο πλευρό της Τουρκίας που έχει… θυσιαστεί (!!!) για τα εκατομμύρια προσφύγων που έρχονται στο έδαφος της.

Αλλά το πιο εξοργιστικό, (Hürriyet7/3), είναι πως η Γερμανίδα καγκελάριος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί η Ευρώπη να θέτει στην ίδια μοίρα την Ελλάδα που έχει μόλις 25-30 χιλιάδες πρόσφυγες, (?), ενώ η Τουρκία φιλοξενεί εκατομμύρια από την έναρξη του συριακού εμφυλίου.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό, όπως ανέφερε η.. «φιλέλλην» κ Μέρκελ, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να δώσει πολύ μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία από όσα έχουν εξαγγελθεί, γιατί το βάρος που σηκώνει από τους πρόσφυγες είναι πολύ μεγάλο σε αντίθεση με την Ελλάδα που… «κλαψουρίζει» για λίγες χιλιάδες πρόσφυγες που ήρθαν, (αλήθεια από πού ???), στο έδαφος της!

Από δούλεμα καλά πάμε ?

Kritik zivre öncesinde Merkel’ den destek mesajı : TÜRKIYE HAKLI = Πριν από την Διάσκεψη μήνυμα στήριξης από την Μέρκελ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

 1. Οι πρόσφυγες έπεσαν θύμα της δειλής Ευρώπης. Δεν πιστεύω οτι τα Σκόπια ή η Σερβία, δεν μπορούν να πειστούν να ανοίξουν τα σύνορα. Όμως έτσι βολεύονται οι Ευρωπαϊκές χώρες, που ενώ τόσο καιρό ήταν με τις αγκάλες ανοιχτές, αφήνοντας τον καθένα να πιστεύει οτι θα γίνονται δεκτοί οι πάντες, ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, αποφάσισαν να βάλουν ένα απότομο τέλος. Για να μην δυσαρεστήσουν τους λίμπεραλ ψηφοφόρους και ΜΜΕ, αφήνουν να θεωρείται οτι για όλα φταίνε τα Σκόπια ή οι λαθρέμποροι, ή η Ελλάδα. (Αλήθεια τι περίμεναν από την Ελλάδα; να βάλει συρματόπλεγμα στη θάλασσα;!!) Επίσης για να μη δυσαρεστήσουν τους συντηρητικούς, δεν κάνουν τίποτα για να αρθούν τα εμπόδια.
  Βρισκόμαστε μπροστά σε ανίκανους και δειλούς πολιτικούς, σε όλη την Ευρώπη.
  Βεβαίως και έχει δικαίωμα η Ευρώπη να περιορίσει τον αριθμό των προσφύγων – μεταναστών. Όπως φερ’ ειπείν διαπιστώνουν εκ των υστέρων οτι το συνταξιοδοτικό δεν είχε μελετηθεί, έτσι μπορούν να δουν οτι η αθρόα προσέλευση, μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση των ασφαλιστικών τους ταμείων. Ή οτι ένα μέρος των μουσουλμάνων, δεν αφομοιώνεται δημιουργώντας κοινωνικά προβλήματα.
  Έπρεπε όμως αυτά να είχαν προβλεφθεί. Δεν ξέρω ποιος κινεί τα νήματα, αλλά όλες οι ενέργειες των Ευρωπαίων είναι σπασμωδικές.
  Αν οι πόρτες ήταν κλειστές για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, δεν θα δημιουργούνταν τόσα καραβάνια, εν μέσω κινδύνων και ταλαιπωριών.
  Και τώρα που έχουν μαζευτεί τόσες χιλιάδες άτομα, τους παρατάνε στην Ελλάδα, δίνοντας κάποια οικονομικά ανταλλάγματα. Έτσι και αυτοί έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη, και οι ψηφοφόροι μένουν ικανοποιημένοι. Και ούτε θα χρειαστεί να καταφύγουν σε νομοθετικές ρυθμίσεις. Η κομμουνίστρια Μέρκελ, θα συνεχίζει να διατυμπανίζει οτι τα σύνορα είναι ανοιχτά!!! Μα τόσο κουτόχορτο πια! (και δήθεν θα δίνουν λεφτά στην Τουρκία, για να σφραγίσουν τα στόματα).
  Όσο για την Ελλάδα, αλλίμονο, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας στην κυβέρνηση να νοιαστεί για τις συνέπειες στη χώρα. Δεν υπάρχει ένας πρωθυπουργός να προτείνει μια λύση. Μοιάζει με ένα κουταβάκι που ακολουθεί μόνιμα τους άλλους. Μοιράζει λουλούδια στις γυναικες, γιατί μόνο για θεατρινισμούς είναι άξιος, από πολιτική είναι ανίκανος. Όσο ανίκανοι είναι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, άλλο τόσο και παραπάνω είναι οι δικοί μας. Και τους συμπεριλαμβάνω όλους μέσα, γιατί δεν έχω δεί από κανένα κόμμα, μια σοβαρή πρόταση.

 1. 7 Μαρ. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *