ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ 2010

5/5 (2)

Bilderberger-mit-DameΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Από πότε την είχαν επιλέξει για τον ρόλο που παίζει σήμερα ? Από πότε την είχαν προορίσει για την ισλαμοποίηση και καταστροφή της Ευρώπης και για την προώθηση της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας της Νέας Τάξης? Από πότε είχε σχεδιάσει την υποταγή της Ελλάδας, που θα σερβίρονταν σαν το «φωτεινό» παράδειγμα για όλους τους άλλους ?

Ένα άψυχο, άχρωμο πρόσωπο, που δουλεύει σαν μαριονέτα, ο εκλεκτός της Νέας Τάξης ήδη από το 2005.

Μια μαριονέτα που είχε εκπαιδευτεί στην άθεη Ανατολική Γερμανία, κόρη προτεστάντη πάστορα χωρίς καμία σχέση με την θρησκεία, παλαιότερα όργανο σκοτεινών μυστικών υπηρεσιών.

FOTO1Από το 2005 είχε επιλεχτεί από την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για να οδηγήσει την Ευρώπη στην σημερινή της αποσύνθεση, προς χάριν τραπεζών και απάτριδων τοκογλύφων.

Ήθελε μια «χρυσή» αλλά προσχεδιασμένη ευκαιρία για να επιτύχει τους δόλιους σκοπούς της και το σκοτεινό έργο που της είχαν αναθέσει μαζί με τον σύγχρονο γκαουλάιτερ της, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

FOTOΑυτή την «ευκαιρία» την βρήκε στους πρόθυμους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες, που μπροστά στο προσωπικό τους κέρδος να τα έχουν καλά με την Νέα Τάξη πρόδωσαν και ξεπούλησαν την εθνική κυριαρχία της χώρας τους.

Αυτή με λίγα λόγια είναι η Μέρκελ και δυστυχώς αυτή είναι η σύγχρονη ελληνική τραγωδία.

Αλλά…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 13 Δεκ. 2015

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *