ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα αναφέραμε ότι μια έγκυος γυναίκα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας συνελήφθη στο σπίτι της για τη δημιουργία μιας σελίδας κοινωνικών μέσων για μια διαμαρτυρία κατά του κλειδώματος.

By hook or by crook’ Zoe Buhler mustn’t go to prison

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από τις ειδήσεις της ABC, τρεις άλλοι Αυστραλοί συνελήφθησαν επίσης για δημοσίευση αναρτήσεων κατά του κλειδώματος.
Την Παρασκευή το πρωί, ένας άνδρας με το όνομα Τζέιμς Μπαρτόλο συνελήφθη επίσης στο σπίτι του, και η σύλληψή του καταγράφηκε επίσης.
Στο βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Μπάρτολο μπορεί να δει ότι διαφωνούν με την αστυνομία που συγκεντρώθηκαν έξω από την πόρτα του, επιμένοντας ότι δεν είχαν άδεια να εισέλθουν στην ιδιοκτησία του.
«Δεν έχετε εξουσιοδότηση να είστε στην ιδιοκτησία», είπε.

Τελικά, η αστυνομία πέταξε από την πόρτα και έκανε τη σύλληψη ούτως ή άλλως.
Δεδομένου ότι δεν πήγε με την αστυνομία πρόθυμα, συγκέντρωσαν επιπλέον κατηγορίες εναντίον του, συμπεριλαμβανομένης της αντίστασης στη σύλληψη και την κατοχή απαγορευμένων όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάρτολο είναι ο τέταρτος Αυστραλός που συλλαμβάνεται για υποκίνηση που σχετίζεται με ανάρτηση κατά του κλειδώματος στο Διαδίκτυο.
Μετά τη σύλληψή του, ο Μπαρτόλο δημοσίευσε βίντεο παρακολούθησης προτρέποντας τους φίλους και τους υποστηρικτές του να μείνουν μακριά από τις επερχόμενες διαδηλώσεις στη Μελβούρνη την Κυριακή, αποκαλώντας τις διαδηλώσεις «παγίδα».

Πρότεινε επίσης ότι μεγάλα πλήθη στη διαδήλωση θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για την επέκταση των μέτρων κλειδώματος.
Η περιοχή της Βικτώριας επί του παρόντος υπόκειται σε περιορισμούς επιπέδου 4, οι οποίοι περιλαμβάνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας και ένα όριο στο πόσο μακριά μπορούν να ταξιδεύουν οι άνθρωποι από τα σπίτια τους.
Από τώρα, δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία για το πότε θα αρθούν οι περιορισμοί κλειδώματος στην περιοχή.
Η καταστολή και η σειρά συλλήψεων επικρίθηκαν από την Αυστραλιανή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία δημοσίευσε δήλωση στο Twitter σχετικά με την 28χρονη Zoe Buhler, τη γυναίκα που συνελήφθη μπροστά από τα παιδιά της για διοργάνωση διαμαρτυρίας στο Facebook.

Μπιλ Γκέιτς: «Δεν έχετε επιλογή»

Μπιλ Γκέιτς: Θα κάνετε ότι θα σας διατάξουμε ,δεν έχετε άλλη επιλογή ,θα πάρετε το εμβόλιο , κ.τ.λ

Bill Gates : “You Don’t Have A Choice”

Τα πρόβατα χωρίς ποιμένα θα κατασπαράζονται αναμεταξύ τους αυτό θέλει και οδηγεί η Νέα Τάξη

WARNING ABOUT THIS UPCOMING WEEK AND WHAT TO EXPECT! WATCH BEFORE TAKEN DOWN…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *