ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗΣ- ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ Ο ΠΟΥ ΚΑΙ Η BIG PHARMA

4.43/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η χώρα με τον δεύτερο υψηλότερο πληθυσμό στον κόσμο μετά την Κίνα είχε λιγότερες από 138.000 ενεργές περιπτώσεις covid στις αρχές Φεβρουαρίου 2021. Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή από τον Ιανουάριο του 2020. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας της Ινδίας, οι ενεργές περιπτώσεις covid είναι σήμερα περίπου 3,6 εκατομμύρια στην Ινδία. Τα mainstream media κατηγορούν μια «τρομακτική, μεταλλαγμένη παραλλαγή» που ονομάζεται B.1.617 για τη μαζική αύξηση.

Τα εν λόγω μέσα ενημέρωσης εικάζουν επίσης εάν τα «εμβόλια» λειτουργούν κατά της παραλλαγής ή όχι. Μόνο περίπου 2,8% των Ινδών εμβολιάζονται. Αλλά δεν υπάρχει φόβος. Η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη είναι εκεί. Το Υπουργείο Υγείας της Ινδίας ενημέρωσε τις οδηγίες του σχετικά με τις καραντίνες, τη θεραπεία των ασυμπτωματικών και εκείνων με ήπια συμπτώματα του COVID-19 στις 28 Απριλίου. Το πρακτορείο λέει τώρα ότι οι ασυμπτωματικοί ασθενείς θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την καρτέλα ιβερμεκτίνη (200 mcg / kg μία φορά την ημέρα, για λήψη με άδειο στομάχι) για 3 έως 5 ημέρες.

Οι φροντιστές ασθενών σε καραντίνα έχουν οδηγίες να «λαμβάνουν προφύλαξη υδροξυχλωροκίνης σύμφωνα με το πρωτόκολλο και σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού». Το πλήρες έγγραφο διατίθεται εδώ.

https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2021/05/Revised-India-COVID-guideline.pdf

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Big Pharma φρικάρουν. Υπάρχουν 292 μελέτες (219 αξιολογούνται από ομοτίμους) που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της υδροξυχλωροκίνης τόσο ως θεραπεία όσο και ως προφύλαξη έναντι του COVID-19. Υπάρχουν 93 μελέτες (54 από ομοτίμους) για την ιβερμεκτίνη που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά της ως θεραπεία και προφύλαξη έναντι του COVID-19. Παρά το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι αυτά τα φάρμακα σκοτώνουν το COVID-19 σε ώρες ή μέρες, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) που χρηματοδοτείται από τον Μπιλ Γκέιτς και η μεγάλη φαρμακευτική βιομηχανία αντιμετωπίζουν με οργή για τις νέες οδηγίες και τα αποτελέσματα της Ινδίας.

O επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ, Soumya Swaminathan, έγραψε στο Twitter στις 10 Μαΐου ότι η οργάνωσή της δεν συνιστά τη χρήση ιβερμεκτίνης για το COVID-19. Διαγράφει το tweet λίγο αργότερα. Ο Swaminathan, ο οποίος τυχαίνει να είναι Ινδός, ανέφερε ένα δελτίο τύπου τον Φεβρουάριο από τη Merck, την εταιρεία που ανακάλυψε το Stromectol (επίσης γνωστό ως ιβερμεκτίνη) και κάποτε κατείχε τα πατενταρισμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η εταιρεία έγραψε ότι δεν υπήρχαν «αποδεικτικά στοιχεία» και «καμία επιστημονική βάση» για τη χρήση της ivermectin για τη θεραπεία και την πρόληψη του COVID-19. Η Merck είναι ένας από τους κορυφαίους δωρητές του CDC Foundation, όπως και ο συγχωνευμένος όμιλος Pfizer / GlaxoSmithKline.

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Τηλεόρασης του Καναδά ονόμασε ιβερμεκτίνη και υδροχλωροκίνη «δύο φάρμακα που οι θεωρητικοί συνωμοσίας λένε ότι θεραπεύουν το COVID-19 και ότι οι επιστήμονες λένε ότι είναι άχρηστα στη θεραπεία της νόσου.» Το οικονομικό δίκτυο της Μέσης Ανατολής Βόρεια Αφρική είπε, υπάρχουν «λίγα στοιχεία» για την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης. Οι Times of India χαρακτήρισαν και τα δύο ναρκωτικά «επικίνδυνα». Οι περιπτώσεις COVID στην Ινδία έχουν μειωθεί απότομα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Δρ. Ο Pierre Kory είναι ο επικεφαλής ιατρός της Front Line Covid-19 Critical Care Alliance. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στον καλό γιατρό ως «παραπληροφόρηση». Είναι γνωστός για τη μαρτυρία στο Κογκρέσο σχετικά με την ιβερμεκτίνη. Δρ. Η Kory διοργάνωσε μια ζωντανή διάσκεψη zoom αυτήν την εβδομάδα, δείχνοντας την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης και της υδροξυχλωροκίνης, καθώς η Ινδία εφάρμοσε τις αλλαγές στις οδηγίες της. Εδώ είναι τα δεδομένα από την πολιτεία Μαχαράστρα τις δύο εβδομάδες από την ιβερμεκτίνη. Το ίδιο συνέβη στο Μεξικό όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν ιβερμεκτίνη.

Πηγή:

https://vaccineimpact.com/2021/covid-19-cases-plummet-in-india-as-they-distribute-ivermectin-and-hydroxychloroquine/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *