ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μουσουλμάνοι αγωνίζονται και επαναστατούν στους νόμους που επέβαλε το Υπουργείο Παιδείας  για μαθήματα σεξουαλικής αγωγής όπου προωθούνται η αναγνώριση ως φυσιολογικό  τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες.

Muslim parents fight LGBT indoctrination in Primary Schools

Σουηδοί Φιλελεύθεροι που φεύγουν από παλιά μετά την αντι-πολυπολιτισμικότητα, η δεξιόστροφη μαύρη γυναίκα έτοιμη να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος.

Το 2006, η Sabuni πρότεινε απαγόρευση του hijab για κορίτσια ηλικίας κάτω των 15 ετών και υποχρεωτικές γυναικολογικές εξετάσεις για μαθητές για να σταματήσουν την εξάπλωση του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου «Τα κορίτσια που απογοητεύουμε» για τις γυναίκες που ζουν υπό την απειλή της βίας τιμής. Η Sabuni πρότεινε επίσης ότι οι αφοσιωμένοι μουσουλμάνοι «περιορίζουν τις δικές τους ευκαιρίες» και περιθωριοποιούνται.

united Nations Migration Compact with Carlisle, Dingo, Jason NWG (Part 2)

Δυο  18χρονοι και  τρεις 12χρονοι βίασαν μια κοπέλα  στο Mülheim

Της Γερμανίας  φυσικά   τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα για την ταυτότητα τους. Όπως αποκαλύφτηκε από την γειτονιά όπου έγινε  ο βιασμός,  ισχυριστήκαν ότι και οι πέντε  ήταν λαθρομετανάστες  από την Συρία.

Mülheim (NRW): Kinder vergewaltigen junge Frau

15χρονη κοπέλα  βιάστηκε σε ένα πάρκο στο  Salzburg και πάλι από λαθρο την ώρα που την βίασαν  φώναζε για βοήθεια  εκείνη την στιγμή την χτύπησαν όσο δυνατά μπορούσαν   με τα πόδια τους στο κεφάλι , λέει  ο αυτόπτης μάρτυρας ένας  γερμανός καθηγητής που τα παρακολούθησε από το παράθυρο του και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει την κοπέλα. 

Όπως έγινε γνωστό  ένας από τους κατηγορούμενους είπε στην αστυνομία ότι έπρεπε να το κάνει για να την τιμωρήσει όπως το λέει το Κοράνι. Την  ήξερε και την είχε προειδοποιεί πολλές φόρες για το άσεμνο ντύσιμο τις  και ότι θα την τιμωρούσε μια μέρα αν δεν τηρεί τους κώδικα ντυσίματος που απαιτείται από το Ισλάμ.   Δηλαδή σε ξένα χωράφια κάνουμε κουμάντο και τα κατακτούμε σιγά σιγά. Αύριο τα ίδια και στην χώρα μας.

Vergewaltigung in Salzburg ++ Grazerin nach Tauchgang tot

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *