ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ντουμπάι: Οι φωτογραφίες των πρώτων γυναικών της Σαουδικής Αραβίας φύλακες ασφαλείας και υπηρεσίας Umrah που έχουν καθιερωθεί έχουν γίνει viral στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μόλις απελευθερώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας. Στη σελίδα του στο Twitter, το υπουργείο μοιράστηκε δύο φωτογραφίες των πρώτων γυναικών φύλακες του Χατζ και του Umrah, ενώ ήταν σε υπηρεσία στο Μεγάλο Τζαμί, ρυθμίζοντας την παρουσία των προσκυνητών και των προσκυνητών, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι εφαρμόζονται όλα τα προληπτικά μέτρα.

Saudi Arabia Hires Female Hajj And Umrah Security Guards at the Grand Mosque!

Οι γυναίκες φύλακες φαίνονται να φορούν την επίσημη στολή ενώ εκτελούν τα καθήκοντά τους στο Ιερό Τζαμί με μια λεζάντα που αναφέρει: «Από το χωράφι. Ο φύλακας του Χατζ και του Umrah ». Νωρίτερα τον περασμένο Φεβρουάριο, το Υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι άνδρες και γυναίκες στο Βασίλειο μπορούν τώρα να υποβάλουν αίτηση για θέσεις στο στρατό μέσω της ενοποιημένης πύλης εισδοχής τους. Οι γυναίκες μπορούν να προσληφθούν ως στρατιώτες, σώματα, λοχίες και λοχίες προσωπικού.

Η κίνηση ακολουθεί την πρωτοβουλία του 2030 για το Crown 20, Mohammed bin Salman, που εισάγει μεταρρυθμίσεις που επιτρέπουν στις Σαουδικές γυναίκες να προχωρήσουν σε διάφορους τομείς. Τον Δεκέμβριο του 2020, η Γενική Προεδρία για τις Υποθέσεις των δύο Ιερών Τζαμιών διόρισε περίπου 1.500 γυναίκες στις διάφορες υπηρεσίες της για να εξυπηρετήσει γυναίκες επισκέπτες στο Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα. Συνολικά 600 γυναίκες έχουν προσληφθεί στον Οργανισμό Τεχνικών Υποθέσεων και Υπηρεσιών. Το υπόλοιπο γυναικείο προσωπικό θα αναπτυχθεί σε άλλα τμήματα της προεδρίας, όπως ηλεκτρικά οχήματα, μονάδα ύδρευσης Zamzam, καθοδήγηση και πνευματικές υποθέσεις, διοικητικές υποθέσεις, δημόσιες σχέσεις, μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας και το Γενικό Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου.

Impartial View On Saudi Vision 2030 – What’s going on?

Saudi Arabistan Created Their Own Frankenstein -Radicalism In Focus

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *