ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο 22χρονος μουσουλμάνος μαχαίρωσε με ένα μεγάλο μαχαίρι έναν ηλικιωμένο ξένο στην πλάτη  στα καλά καθούμενα χωρίς καν να τον ξέρει έξω από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Leicester, πριν ορμίξει και μέσα  στην αίθουσα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου που ανάγκασε το προσωπικό και τους ασθενείς να διαφεύγουν τρομοκρατημένοι και πανικόβλητοι. Ύστερα πήρε μερικούς υπολογιστές από το νοσοκομείο εκτοξεύοντας έναν από αυτούς σε έναν κύριο που καθόταν σε αναπηρική καρέκλα.

CCTV of Yusuf Aka entering the LRI with a knife

Αυτά θα βλέπουμε σε λίγο καιρό και στη χώρα μας αν δεν σταματήσουμε αμέσως  αυτήν την λαθροεισβολή στην χώρα μας που το μόνο που θα φέρει είναι η εξόντωση του ελληνικού λαού. Φυσικά και για αυτόν τον λόγο γίνεται.

Σοκαριστικό βίντεο έδειξε μερικούς από τους μετανάστες με ματωμένα τα χέρια και τα πόδια από τις περικοπές που προφανώς προκλήθηκαν από το ξυράφι σύρμα που βρίσκεται στην κορυφή στους φράχτες των συνόρων. Κυρίως νεαροί άνδρες απογοητεύτηκαν καθώς περπατούσαν προς ένα προσωρινό κέντρο υποδοχής, με τουλάχιστον μια ψαλμωδία: «Λατρεύω την Ισπανία!»
Κάποιοι βυθίστηκαν στις σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ισπανίας, καθώς έσκαψαν τα άκρως ενισχυμένα σύνορα και το σημείο εισόδου στην Ευρώπη.

Salto masivo de migrantes a la valla fronteriza de Ceuta

Για να θυμόμαστε πρόσφατα τι έγινε στη χώρα μας.

Φιλοπάππου

Εξιχνίαση υπόθεσης θανάτου 25χρονου στην περιοχή του Φιλοπάππου

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *