ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΕΡΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι η έλλειψη κερμάτων σε εθνικό επίπεδο που χρησιμοποιείται για να μας ωθήσει προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά;-Ο καιρος σαν οπλο

Πρώτα το χαρτί υγείας , μετά ήταν το κρέας … τώρα το μανάβικο της γειτονιάς σας και άλλοι λιανοπωλητές σε όλο το Κεντρικό Τέξας μπορεί να έχουν έλλειψη νομισμάτων.
Έχουν εμφανιστεί σημάδια σε λιανοπωλητές σε όλο το Ώστιν, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων καταστημάτων που ενθαρρύνουν τους πελάτες να πληρώνουν με πιστωτικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες και σωστή συναλλαγή όσο είναι δυνατόν.

Η έλλειψη νομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες γίνεται πολύ σοβαρή και πολλοί άνθρωποι ανησυχούν σοβαρα για το πού μπορεί να μας οδηγήσει. Αλλά εάν δεν διευθύνετε μια επιχείρηση ή δεν χειρίζεστε νομίσματα σε καθιμερινή τακτική βάση, ίσως να μην γνωρίζετε καν ότι συμβαίνει.
Η έλλειψη νομισμάτων στην πραγματικότητα έχει εντατικοποιηθεί για αρκετές εβδομάδες, και στις 11 Ιουνίου η Federal Reserve εξέδωσε δήλωση στην οποία ανακοίνωσαν ότι η νομισματοποίηση θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου…

Οι επιχειρήσεις όλων των τύπων βασίζονται στις τράπεζες τους για να τους προμηθεύσουν την αλλαγή που χρειάζονται για τους πελάτες τους και τώρα πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις αναγκάζονται να κάνουν σημαντικές αλλαγές λόγω αυτής της έλλειψης νομισμάτων.
Στην πραγματικότητα, αναφέρεται ότι ορισμένες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα αρχίζουν να εμφανίζουν πινακίδες που ζητούν από τους πελάτες τους είτε να πληρώσουν με ακριβή χρήματα είτε με κάρτα…

Από την αρχή αυτής της πανδημίας, μας έχουν πει ότι η χρήση μετρητών είναι δυνητικά «επικίνδυνη» επειδή θα μπορούσε ενδεχομένως να εξαπλώσει τον ιό.
Φυσικά, οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο ενθαρρύνουν τη χρήση ψηφιακών πληρωμών για πολύ καιρό, και έτσι αυτή η πανδημία τους έδωσε μια χρυσή ευκαιρία να επιταχύνουν αυτήν την ατζέντα.

Εδώ στις ΗΠΑ, υπήρχε πάντα μεγάλη αντίσταση στην ιδέα ενός συστήματος χωρίς μετρητά, αλλά ορισμένες χώρες στην Ευρώπη, όπως η Σουηδία, έχουν σχεδόν εξαλείψει πλήρως τα μετρητά σε αυτό το σημείο και η Κίνα αλλάζει προς την κατεύθυνση μιας χωρίς μετρητά κοινωνίας με ρυθμό που κόβει την ανάσα.

Πολλοί άνθρωποι αρέσουν στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των πληρωμών χωρίς μετρητά, αλλά αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν είναι ότι ένα σύστημα που είναι εντελώς χωρίς μετρητά θα επέτρεπε στις κυβερνήσεις και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μας παρακολουθούν, να μας παρακολουθούν και να μας ελέγχουν όπως ποτέ άλλοτε.

Συχνά ειπώθηκε ότι «τα μετρητά σημαίνει ελευθερία» και η πλήρης κατάργηση των φυσικών μετρητών θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα σε όλους όσους αγαπούν ακόμα την ελευθερία.
Δυστυχώς, ολόκληρος ο κόσμος κινείται σταθερά προς μια κατεύθυνση χωρίς μετρητά για πολλά χρόνια, και αυτή η πανδημία έχει δώσει στους αντιπάλους του μετρητή μια ευκαιρία να μας σπρώξουν ακόμα πιο γρήγορα.

Massive US Coin Supply Shortage Happening, Federal Reserve Stopped Shipments

Εντωμεταξύ στο Utah έβαλαν φωτιές και αναγκάζονται οι κάτοικοι να εγκαταλείψουν την περιοχή γιατί χάνουν την περιουσία τους. Αυτό φυσικά θέλει οι κυβερνήσει για να τους στοιβιάζει στα λεγόμενα Fema-camps για να τους σφραγίσουν με το τσιπάκι και να τους κάνουν σκλάβους.

Massive Wildfire Causes Dozens of Homes to Be Evacuated In Utah

Ο καιρός σαν όπλο

Αν μόνο τα πρόβατα θα άνοιξαν τα μάτια και το μυαλό τους στο γεγονός ότι δέχουμε συνεχή επίθεση από τον καιρικό πόλεμο, επιτρέπεται και βοηθάται να διεξαχθούν εναντίον μας από τις κυβερνήσεις μας και υπό την καθοδήγηση του ΟΗΕ / NWO.
Τα πρόβατα δεν θα ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν με αυτά τα νέα όπλα, όπως ρομπότ σκύλους ή όπλα που πυροβολούν σφαίρες μέσω χαλύβδινου πιάτου, όταν αποφασίζουν να τρέχουν μακριά μπορεί να είναι μια επιλογή. Δεν θα υπάρξει καμία απομάκρυνση ούτως ή άλλως όταν εφαρμόσουν το 57 καθώς θα το σβήνουν και τα πρόβατα θα αναλάβουν τη θέση των 350 ελεφάντων .. Και υποθέτουμε ότι μπορεί να ρίξει τους ελέφαντες, τότε τα πρόβατα θα είναι εύκολο να σκοτωθούν .

Elephant Cornholio .. .. Αφού οι ελέφαντες πίνουν το νερό, χωρίς αμφιβολία, ένας τόνος chemtrail συμπυκνώθηκε σε αυτές τις ρηχές τρύπες και λίμνες όπου βρίσκεται ακριβώς και συγκεντρώνεται, όσο περισσότερο πέφτει τόσο ισχυρότερο είναι το συμπύκνωμα.
Οι επιστήμονες μπορεί να είναι έξυπνοι, αλλά κάνουν ό, τι τους λένε αυτές τις μέρες ή χάνουν τη θητεία τους, χρηματοδοτούν, δημοσιεύουν εργασία και αξιολογούνται από ομοτίμους. Δεν υπάρχουν πλέον άνετες θέσεις στους Rothschilds που ανήκουν σε ιδρύματα που δεν έκαναν τη σωστή αναφορά και ακολούθησαν τη γραμμή της NΤΠ.

Ούτε μια λέξη στο Αυστραλινό MSM για οποιεσδήποτε άγριες καιρικές συνθήκες, πλημμύρες, πυρκαγιές ή σκόνη Σαχάρας οπουδήποτε. Είχαν την ψυχρή τους έκρηξη εδώ στην Αυστραλία και τώρα δεν υπάρχει τίποτα που θέλουν να πουν στα πρόβατα Αυστραλίας, τα οποία πραγματικά πιστεύουν ότι το σύννεφο σκόνης της Σαχάρας είναι ένα νέο γεγονός και είναι φυσικό, δεν συνειδητοποιούν ότι παρακολουθούμε ότι εδώ και εβδομάδες οδηγεί στηκαθοδήγηση από τις ΗΠΑ. Αυτά τα πρόβατα έχουν υποστεί τόση πλύση εγκεφάλου που θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν τόσο σοβαρό. Αποθηκεύουν όλο τον πανικό τους όταν τα πράγματα χτυπούν πραγματικά δυνατά.

THEY THINK WE DONT MATTER #WEATHERWARFARE LIVE!! #ANALYSIS

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *