ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ… ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΣ (Βίντεο)

5/5 (12)

I.am.not.leaving

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια καταπληκτική ομολογία ενός Αμερικανού δημοσιογράφου που έκανε μια έρευνα στην πόλη Ντέντμπορν της πολιτείας Μίσιγκαν των ΗΠΑ όπου διαπίστωσε συζητώντας με έναν κάτοικο ότι η περιοχή έχει γίνει αγνώριστη με την πολιτική το Ομπάμα τα τελευταία χρόνια.

Βιομηχανίες κλείνουν, εισρέουν μουσουλμάνοι λαθρό, οι κάτοικοι χάνουν τα σπίτια τους, οι νέοι φεύγουν (τι μας θυμίζουν όλα αυτά;) χάριν της νεοταξικής πολιτικής του Μπαράκ Ομπάμα.

 

First majority-Muslim US city adjusts to new reality

 

 

Welcome to Dearborn | All-American Muslim

 

 

 

 

 

Islamic Invasion of Dearborn Michigan.

American Muslims Stone Christian Preachers In Dearborn, MI.

Αμερικανοί μουσουλμάνοι  πετούν πέτρες σε χριστιανό ιερείς στο Dearborn, MI.

 

 

Όπως εξηγεί ο Αμερικανός πολίτης που συνοδεύει το δημοσιογράφο, πέταξαν έξω όλους τους ιδιοκτήτες των Αμερικανικών τοπικών επιχειρήσεων και αντικατέστησαν τις επιχειρήσεις με άλλες παρόμοιες οι οποίες όμως είναι αραβικές. Το Ισλάμ αλλάζει παγκοσμίως πλέον την εικόνα της κάθε πόλης στην οποία ζουν οι εντόπιοι.

Η κατάσταση έχει φύγει από κάθε έλεγχο και όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία φέρνουν διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις που αμείβονται παχυλά στην υπηρεσία της Νέας Τάξης μεταφέρουν χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρο από Λιβύη και άλλες χώρες της Αφρικής.

Παρακάτω, ένας μουσουλμάνος από τη Σουηδία ομολογεί στην κάμερα σε δημοσιογράφο ότι το 80% περίπου των μουσουλμάνων λαθρο που κουβάλησαν εκεί είναι εξτρεμιστές και ικανοί να τινάξουν στον αέρα τα πάντα.

 

Ami Horowitz What happened in Sweden Migrants Attack 60 Minutes Crew In stockholm

Στο επόμενο βίντεο με κρυφή κάμερα τράβηξαν σκηνές από μουσουλμανικά εκπαιδευτικά κέντρα στη Μεγάλη Βρετανία όπου φαίνεται το μεγάλο μίσος που καλλιεργείται κατά των απίστων και τις εκρηκτικές προοπτικές που δημιουργεί η όλη αυτή κατάσταση.

islamic schools in Britain teaching hate and segregation to young muslims.

 

Undercover in Muslim School (Birmingham UK)

 

 

 

Τέλος, στο τελευταίο βίντεο θα αναγκαστούν σε χώρες όπως είναι η Σουηδία να νομιμοποιήσουν κατά τα ισλαμικά πρότυπα την παιδεραστία. Αφορμή για την εξέλιξη αυτή έδωσε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό όπου ένας Σύριος μουσουλμάνος λαθρο συνουσιάστηκε με την 12χρονη πρώτη ξαδέρφη του με συνέπεια να την αφήσει έγγυο. Ο Σύριος ζήτησε να την παντρευτεί και επειδή το γεγονός αυτό δεν είχε νομική κάλυψη από το νομικό σύστημα της Σουηδίας αναγκάζονται να εκδώσουν καινούργιο νόμο στα δικαστήρια όπου ο Σύριος απαίτησε με βίαιο τρόπο την νομιμοποίησή του, να τον καλύψουν νομικά.

Και για να καταλάβουμε που έχουμε φτάσει, είναι χαρακτηριστικό η ομολογία μιας μουσουλμάνας από τη Μοσούλη του Ιράκ που ζει στη Σουηδία, η οποία μιλώντας στην κάμερα ομολόγησε πως κινδυνεύει περισσότερο η ζωή της στη Σουηδία από ότι όταν ήταν στην πατρίδα της.

Magda_Gad

Η μουσουλμάνα αυτή είναι η 41χρονη Magda Gad, η οποία είναι Σουηδή ρεπόρτερ που έχει κάνει εκτενείς αναλύσεις σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράκ. Στις πόλεις του Ιράκ που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, όπως λέει η ίδια, μπορεί μια γυναίκα πολύ πιο ήσυχα να κυκλοφορήσει περνώντας μάλιστα απαρατήρητη από ότι στη Σουηδία.

Look_for_widows_and_orphans

selfie_refugee_look

 

How Islam Became The Fastest Growing Religion In Europe | TIME

ISLAM IN EUROPE | Muslim Population of Europe | The Most & Least Islamic Countries of Europe

 

 

Top Countries Where Muslim Population Will Increase The Most By 2050

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 8 Μαρ. 2017

    […] ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ http://www.nikosxeiladakis.gr nikosxeiladakis.gr […]

  2. 9 Μαρ. 2017

    […] Βιομηχανίες κλείνουν, εισρέουν μουσουλμάνοι λαθρό, οι κάτοικοι χάνουν τα σπίτια τους, οι νέοι φεύγουν (τι μας θυμίζουν όλα αυτά;) χάριν της νεοταξικής πολιτικής του Μπαράκ Ομπάμα. Όπως εξηγεί ο Αμερικανός πολίτης που συνοδεύει το δημοσιογράφο, πέταξαν έξω όλους τους ιδιοκτήτες των Αμερικανικών τοπικών επιχειρήσεων και αντικατέστησαν τις επιχειρήσεις με άλλες παρόμοιες οι οποίες όμως είναι αραβικές. Το Ισλάμ αλλάζει παγκοσμίως πλέον την εικόνα της κάθε πόλης στην οποία ζουν οι εντόπιοι. Η κατάσταση έχει φύγει από κάθε έλεγχο και όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία φέρνουν διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις που αμείβονται παχυλά στην υπηρεσία της Νέας Τάξης μεταφέρουν χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρο από Λιβύη και άλλες χώρες της Αφρικής. Παρακάτω, ένας μουσουλμάνος από τη Σουηδία ομολογεί στην κάμερα σε δημοσιογράφο ότι το 80% περίπου των μουσουλμάνων λαθρο που κουβάλησαν εκεί είναι εξτρεμιστές και ικανοί να τινάξουν στον αέρα τα πάντα. Στο επόμενο βίντεο με κρυφή κάμερα τράβηξαν σκηνές από μουσουλμανικά εκπαιδευτικά κέντρα στη Μεγάλη Βρετανία όπου φαίνεται το μεγάλο μίσος που καλλιεργείται κατά των απίστων και τις εκρηκτικές προοπτικές που δημιουργεί η όλη αυτή κατάσταση. Τέλος, στο τελευταίο βίντεο θα αναγκαστούν σε χώρες όπως είναι η Σουηδία να νομιμοποιήσουν κατά τα ισλαμικά πρότυπα την παιδεραστία. Αφορμή για την εξέλιξη αυτή έδωσε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό όπου ένας Σύριος μουσουλμάνος λαθρο συνουσιάστηκε με την 12χρονη πρώτη ξαδέρφη του με συνέπεια να την αφήσει έγγυο.  http://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/ Ο Σύριος ζήτησε να την παντρευτεί και επειδή το γεγονός αυτό δεν είχε νομική κάλυψη από το νομικό σύστημα της Σουηδίας αναγκάζονται να εκδώσουν καινούργιο νόμο στα δικαστήρια όπου ο Σύριος απαίτησε με βίαιο τρόπο την νομιμοποίησή του, να τον καλύψουν νομικά. Και για να καταλάβουμε που έχουμε φτάσει, είναι χαρακτηριστικό η ομολογία μιας μουσουλμάνας από τη Μοσούλη του Ιράκ που ζει στη Σουηδία, η οποία μιλώντας στην κάμερα ομολόγησε πως κινδυνεύει περισσότερο η ζωή της στη Σουηδία από ότι όταν ήταν στην πατρίδα της. Η μουσουλμάνα αυτή είναι η 41χρονη Magda Gad, η οποία είναι Σουηδή ρεπόρτερ που έχει κάνει εκτενείς αναλύσεις σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράκ. Στις πόλεις του Ιράκ που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, όπως λέει η ίδια, μπορεί μια γυναίκα πολύ πιο ήσυχα να κυκλοφορήσει περνώντας μάλιστα απαρατήρητη από ότι στη Σουηδία. ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗnikosxeiladakis […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *