ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

5/5 (7)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κυριολεκτικά εισβολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών από την Τουρκία προαγγέλλουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς αυξάνονται καθημερινά οι ειδήσεις περί μεγάλης ροής από τα ανατολικά σύνορα της Τουρκίας προς τα δυτικά με σκοπό να περάσουν στην Ελλάδα, που θεωρείται ευρωπαϊκό έδαφος, (τρομάρα μας) και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Μετά το επεισόδιο στον Έβρο πριν από δυο μέρες όπου κυριολεκτικά οι ελληνικές δυνάμεις βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους Τούρκους που προώθησαν ομάδα Λίβυων παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα, τώρα όπως έγινε γνωστό από την Άγκυρα, παράνομοι μετανάστες που έχουν εμφανιστεί τελευταία προωθούνται με τραίνα προς την Ελλάδα.

Το κύμα αναμένεται να αυξηθεί δραματικά καθώς θα καλυτερεύουν οι καιρικές συνθήκες και οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται ήδη στην Τουρκία θα αποπειραθούν με κάθε μέσο να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, με την… ευγενή «χορηγία» της τουρκικής μαφίας που πάλι θα κερδίσει εκατομμύρια από αυτή τη επιχείρηση

Εμείς όμως θα… τους υποδεχτούμε με μουσικές μπάντες και άφθονα γαρύφαλλα. καθώς η αφθονία των αγαθών μας τρέχει από τα μπατζάκια μας.

Αλλοίμονο μας

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxediladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *