Μας προϊδέασαν για την πανδημία μεγαλοπρεπώς! (Δείτε να τρελαθείτε ) Κορωνο-Γιατρός Μια απλή γρίπη είναι -Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, και το σύμβολο τού Σατανισμού.(Βίντεο)

5/5 (7)

Μας προϊδέασαν για την πανδημία μεγαλοπρεπώς! (Δείτε να τρελαθείτε )

Μπιλ Γκέιτς για παγκόσμιο εμβολιασμό: «Νομίζετε ότι έχετε επιλογή; – Δεν έχετε καμία επιλογή»!

Τον αναγκαστικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού για τον COVID-19 προανήγγειλε  ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Πιο συγκεκριμένα ο Γκέιτς είπε: «Δεν έχετε καμία επιλογή. Ο κόσμος κάνει σαν να έχει επιλογή. Αλλά για τον κόσμο η κανονικότητα δεν πρόκειται να επιστρέψει εάν δεν εμβολιάσει πρώτα ο παγκόσμιος πληθυσμός στο σύνολό του».
Να σημειωθεί πως ο Μπιλ Γκέιτς μέσω του ιδρύματος που έχει με τη σύζυγό του Μελίντα είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του ΠΟΥ και φυσικά έχουν επενδύσει σημαντικά ποσά σε εταιρείες οι οποίες ασχολούνται με την έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Πρόσφατα μάλιστα το το ζεύγος Γκέιτς ανακοίνωσε ότι δίνει άλλα 150 εκατ. δολάρια μέσω του ιδρύματος για τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να βρεθεί θεραπεία και εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Παράλληλα ο Μ.Γκέιτς διαθέτει μετοχές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων σε φαρμακευτικές εταιρίες, άρα όχι μόνο οι δωρεές του «επιστρέφουν» σε αυτόν αλλά η πανδημία έχει αποδειχθεί ευνοϊκή για τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Gates on the Covid-19 vaccine: «You Don’t Have A Choice»

Πηγή

O Bέγγος Κορωνο-Γιατρός Μια απλή γρίπη είναι που έγινε VIRAL

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, και το σύμβολο τού Σατανισμού.

Ο ανεστραμμένος σταυρός είναι σατανιστικό σύμβολο με ένα προφανές σκεπτικό προσβολής στον Σταυρό, αφενός,
αλλά και να παρασύρει τους υπερχλίαρους Χριστιανούς πού βλέποντός το, να θεωρούν τήν πηγή τού σήματος από όπου υιοθετείται, ως χριστιανική, προκειμένου να την δεχτούν, και να μήν τήν απωθούν στήν συνείδησή τους.

Αν εξαιρέσουμε τήν πεντάλφα την οποία φέρει ο κερασφόρος τράγος στο κεφάλι του, ο ανεστραμμένος σταυρός είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο, άμεσα αναγνωρίσιμο σύμβολο τής προπαγάνδας εναντίον του Χριστιανισμού. Είναι επίσης σίγουρο πώς υφίσταται ως τατουάζ από τους σατανιστές επάνω στά πρόσωπά τους, για να καταργούν το Κατ Εικόνα τού Θεού, και να δηλώνουν τήν εικόνα τους ως υποταγή στό Σατανά.

Αυτή είναι η ξεκάθαρη πρόνοια τού Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, να εξαπολύσει τον Σατανά στον κόσμο, γι αυτό και κάθε τι εγκεκριμένο από τον ΠΟΥ προς τον άνθρωπο, όπως π.χ. ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, θα πρέπει καταρχήν να απορρίπτεται, διότι θα αποτελεί εργαλείο τού Σατανά και τής επικράτησής του.

Το μένουμε σπίτι και κλειδώστε τίς Εκκλησίες, είναι το πρώτο βήμα γιά νά ρημάξει τόν χριστιανισμό.

Το μένουμε σπίτι, με όλα τά παρελκόμενα, ήτοι το σβήσιμο τού Αγίου Θυσιαστηρίου, είναι το ρήμαγμα τού ανοσοποιητικού τής Πίστης τού Χριστιανού, το οποίο συν-υιοθετούμενο με την αντίχριστη προπαγάνδα, πως η Εκκλησία είναι επικίνδυνη για να κολλήσεις τηνλλοίμωξη, είναι η άλωση τής επί Γής Εκκλησίας, η ταφόπλακα τής αρχής τής διάλυσης, για την καθολική επικράτηση τού σατανισμού στην γη, ήτοι η πρώτη μαζική εκτέλεση τών Χριστιανών, υπό τον πέλεκυ τού φόβου και των μέτρων.

Ένα από τα εμβλήματα, γιά εμάς τα βλήματα, που δεν παίρνουμε χαμπάρι τούς Εκκλησιαστικούς, που υποτάχθηκαν στό αντίχριστο σχέδιο τής επικράτησης τού Σατανά με το κλείσιμο των Εκκλησιών.

Ο σκοπός τής ενότητας και τής συμμετοχής ως υποχείριο εργαλείο τού σατανισμού με το κλείσιμο των Εκκλησιών, σε καθιστά συνένοχο, ήτοι ενεργό σατανιστή εφόσον εργάζεσαι με ηγεμονικούς ρόλους καί τρόπους, την παράδοση του ποιμνίου σου στο Σατανά, καθώς ο κίνδυνος καί το φρένο τού Σατανά, είναι μόνο η Ορθοδοξία. Άρα το μεγαλύτερο και προσφιλέστερο έργο στο Σατανά το προσφέρει ο λύκος Εκκλησιαστικός εξ Ορθοδόξων πού παραδίδει μέ επίγνωση το ποίμνιό του απροστάτευτο, στα σαγόνια τού Σατανά

Σατανιστής, και ας φοράς την προβιά τού Ορθοδόξου Αρχιερέα.

scripta—manent.blogspot.com

ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ???????

Ο Τραμπ έβαλε χέρι σε Μπιλ Γκέιτς και. Π. Ο. Υ, που ο Τσιόρδας προσκυνάει.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *